Sari la conținut

AlexRap

Membru
  • Număr conținut

    335
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AlexRap

  1. LA multe din discutiile astea nu le vad rostu .... Si eu is fan kawa , am condus multe motoare si nu pot spune Kawasaki ii pe primu loc, are si parti bune si parti mai rele. Fiecare cu motorul care il agreaza. nu vad nici un rost sa va certati pe tema asta nici Suzuki , Honda , Kawasaki , yamaha u sunt pe primu loc , fiecare are cate un model care inpresioneaza

  2. Uleiul se schimba si in functie de motocicleta ( turatia motociletei ) . Si ma bazez pe Castrol Si Motul cand ii vorba de ulei . In toate testele iese cel mai bun ulei, cel putin asa il consider eu . Fiecare pune ce vrea in motoru lui. Si da intradevar nu ii neaparat sa fie scump si bun , dar foarte ieftin si foarte bun nu am vazut .

  3. Ii foarte simplu de termin pe tema uleiului . Fiecare pune in motoru lui cat il las buzunaru sau cat de mult tine la motoru lui . Este in benzinarii ulei si cu 10-15 lei dar este la magazinele de specialitate castrol sau motul pt motociclete care bineinteles este mult mai scump si protejeaza mai bine motorul.

  4. Sincer ... eu am incredere in DID mai ales in varinata cu x2-ring dar poate ma insel poate sunt si lanturi mai bune .... daca vedem topicul mai repede til recomandam pe romi13 de pe forum care face rost de piese si aduce produse louis .Am lant DID de aproximativ 5000 km si se conporta foarte bine .

    Succes la achizitionarea noului kit de lant .

     

     

     

    Asfalt uscat

  5. Se recomandat ar fi sa dai telescopu jos, si sub prezonul de la roata ai un surub ( inbus ) care il desfaci si curge tot uleiul dupa aceia pe partea de sus a telescopului ai un surub destul de mare care il desfaci ( se desface cu o tija daca ai reglaj la telescop , atentie la tija daca ai ) si pe acolo pe sus iti adaugi ulei in telescop, incearca sa folosesti un ulei bun pt telescopate si foloseste cantitatile inscrise in cartea tehnica.

  6. Eu am avut emotii dupa ce am luat permisu si am iesit in trafic dar mam descurcat bine. Multe sfaturi date de razvan miau fost de folos. Si pe ocazia asta ii si multumesc mult

  7. NU incerca sa lipesti cu poxipol sau ceva de genu pt ca nu o sa reziste.

    Si eu am avut azi un conflict cu unu cu conserva ( era sa intre in mine ) opresc la trecere de pietoni si aud un scartait de roti cand ma uit in oglinda un martalog cu conserva venea spre mine sanie . am mers eu pe o banda si cel cu care eram pe alta banda ( mergand cu 30 km/h )sperand ca se va da jos sal intreb ce ii in capu lui .

    Da si eu am acest obicei sa ma iau de astia cu conservele care is inconstienti si nu ii intereseaza de viata noastra . nu ii primu meu incident. eu imi fac loc pe motor de o bata de basebal.

    Daca conservisti nu inteleg ca si noi avem aceleasi drepturi ca si ei... trebuie sa ne inpunem drepturile cu forta.

     

    :wave: :D :D pt cei cu q7

     

    si pt noi .... :cheers: astfalt uscat si fara incidente :cheers:

×
×
  • Creează nouă...