Sari la conținut

Vladone-Aprilia

EX+
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    BACAU
  • Carnet moto din
    odata si odata o sa fie :))
  • Numar Moto
    galbejit

Vladone-Aprilia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fratilor cine are o toba sport de preferat LeoVince ZX pt Aprilia SR cu motor de Piaggio.Vreau sa cumpar una la mana a doua,cine are asa ceva de vanzare sa imi spuna.Mentionez ca si tobele de la Piaggio NRG,Gilera Runner,Gilera DNA se potrivesc la scuterul meu.Astept ofertele voastre.
  2. Am si eu o mica problema la sr-ul meu in mers se aude un sunet ciudat de la transmisie,iar cand plec de pe loc nu mai are acelasi cuplu puternic,parca nu prinde cureaua...eu asa simt.voi ce parere aveti?
  3. Are un prieten de al meu un RS 50 2007,a scos limitarea din toba,ii merge 60 doar.Mecanicul i-a zis ca are o limitare la admisia de aer numita "capastru" care nu il lasa sa traga destul aer.Eu nu am mai auzit de asa ceva.Voi?
  4. Multi prieteni de ai mei de pe forum asteapta sa scriu despre asta. Ieri mergand cu 80 la ora prin oras cu toba crapata pe care trebuia sa o dau poimaine jos.Si tot asa deodata stiam cand se desprindea toba ca se auzea aiurea tare.Cand deodata am auzit iar zgomotul acela asurzitor,si cand sa ma uit la toba sa vad daca e in neregula....toba era cu vreo 100 de metri inapoi =)).Intr-adevar am ras copios impreuna cu doi prieteni.Pagubele nu sunt foarte mari,toba e distrusa dar oricum duminica trebuia sa cumpar una sport.Intrebarea ce ma framanta pe mine este...daca suruburile alea din cilindru care tin toba pot fi inlocuite cu altele.Fiindca s-au rupt,in rest nici o paguba.
  5. Nu va mai dati atata cu presupusu degeaba daca nu stiti.Eu am SR Di-Tech si am avut grija de el din prima zi,benzina cea mai buna + ulei motul la 55 lei.Daca vrei sa cumperi un SR incearca sa iti iei unu pana in 16.000 km maxim la mana a doua.
  6. Nu o spun ca sa va ofensez...dar mi se pare urat tare cu ghidonu ala asa,dar banuiesc ca are un rol,voi facand cascadorii cu ele,poate nu stiu e mai bine cu ghidon asa.
  7. Ba da urate sunt scuterele astea fara bord,pt nimic in lumea asta nu as demonta bordu la SR meu.E una din chestiile care imi place cel mai mult la el :X
  8. Mai taceti parca sunteti niste gospodari la 60 de ani.Daca vor sa mearga fara casca,sa nu respecte regulile de circulatie sa mearga in ilegalitate pe mine sincer nu ma deranjeaza este viata lor,cand se vor lovi cu creierii de asfalt atunci se vor trezi la realitate dar din pacate va fi prea tarziu
  9. E posibil sa fie de la vreun racord de la filtru de aer cum spunea cineva mai sus.Odata am scos si eu acel furtun din greseala si scuterul se comporta exact cum au zis si baietii.
  10. Azi am dat scuterul la o fata o tura.Nu a cazut
  11. Daca baga benzina atunci e bine,pompa e buna.Daca zici ca fostu proprietar il pornea la bormasina,asta cred si eu ca e ceva la electric.
  12. 3 mil te costa deoarece trebuie sa faci RAR inca odata.Asa se face si la o masina second
  13. RAR-ul costa vreo 3 milioane.Baga niste poze cu el
  14. Este service de scutere in Iasi nu-i belea.Da tie nu iti mai porneste deloc SR-u?Daca esti cal mort si vrei sa te plimbi neparat baga-i nise benzina in capu pistonului si trebuie sa o ia ).Decat sa mai bagi 4 mil in el dai si tu teapa la altu.Am eu un Malaguti F12 de 70 cc te da in cap daca il accelerezi blana de pe loc.E sicriu pe doua roti,il dau cu 600 eur.Daca e interesat vreo unu din zona Bacau. Ai zis tu ca nu ti se aprinde deloc becu ala Injection Check si ca parca nu se alimenteaza in regula.Ma gandesc la vreo problema cu pompa de benzina,sa nu ii bage aia benzina deloc si din cauza asta sa nu porneasca.
×
×
  • Creează nouă...