Sari la conținut

IepurasulAtomic

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    inca nu...poate intr-o luna

IepurasulAtomic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vreti sa vedeti cum pot fi asha de impasibili? Uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=OT4HCkbNI-M&eurl Asta saraca a murit, asha ca e si mai grav. Scuze daca sunt oarecum offtopic.
  2. Pai si de tine nu ne zici nimic? Esti teafar?
  3. Ei hai, acuma chiar n-are sens sa ne luam de conservari, pe bune. Io-s conservar momentan si gandindu-ma la motivu' care l-ar fi putut face pe cel din fatza sa puna frana, mi-a trecut prin minte urmatoru' scenariu: ala nu voia cumva sa faca stanga(evident, pentru ca avea voie) si trebuia sa opreasca pentru ca era obligat de prioritatea de dreapta, ca sa treaca cei care veneau de pe contrasens si mergeau tot inainte? Unele intersectii asha sunt, e drept, cu 2 benzi pe sens. Nu stiu daca a fost cazu' si la tine, da' asta ar fi o varianta. Si-ar mai fi si altele, da' chiar n-are rost. Asadar, dupa cum spune si <<mircescu>>, a fost vina lui. Trebuia sa fie atent. E pacat ca s-a intamplat, da' e atat de bine ca au scapat amandoi nevatamati . Sa lasam conservarii in pace ca nu-s tot timpu' vinovati, nu cred eu c-a pus ala frana numa' asha sa vada daca-i mai tin placutele! Cat despre "curcani", urat gestu' intr-adevar! Da' nah, probabil si eu daca vedeam ca-s bine as fi hilizit, ca reactionez "pe invers" la chestii din astea serioase! Asfalt uscat si numa' bine!
  4. Ne puteti da detalii despre cum era echipat si care a fost cauza medicala a decesului? Probabil nu mai conta echipamentu', avand in vedere ca viteza impactului n-a fost doar 70/h, mai trebuie luata in calcul si viteza masinii. RIP!!!
  5. IepurasulAtomic

    12.06.2007

    Ma bag si eu ca bou' cu un offtopic. De cand a povestit omu' asta de operatii in zone sensibile si-am vazut ce-a facut cu rezervoru' me tot intreb: Nu exista protectii pentru zonele astea in care daca te lovesti, suferi "tu cu tot neamu' tau"(nevasta, urmasi...)? Am cautat pe net da' sincer n-am stiut cum sa-mi compun cautarea si n-am gasit nimic. Stiu ca pentru sporturi dure exista, am si purtat asha ceva, da' ce-am purtat eu sigur nu ti-ar permite sa stai asezat pe motor. On topic, insanatosire grabnica si deh, bine ca n-a fost mai...rau?! Pe mine inca ma mai dor ouale de la postarea ta! Asfalt uscat tuturor!
  6. Alex, Ne poti spune urmatoarele chestii(presupun ca mai sunt si alti curiosi): - ce echipament aveati tu si pasageru' - ce viteza aveai inainte sa franezi - cam ce viteza estimezi ca aveai in momentu' impactului. Cel putin pe mine m-ar ajuta chestia asta sa-mi fac o idee despre cum s-a intamplat totu' si eventual sa invatz ceva din toata chestia asta. Stim cu totii ca viteza ucide, da' fiecare experienta are si particularitatile ei din care poate invatam o chestie noua . Mersi.
  7. Ma, io pana sa ma dau zmeu, tre' sa-mi iau motor. Pana atunci nici macar n-as indrazni sa ma dau zmeu, nu ca prezenta unui motor intre picioare mi-ar "intari" cumva titulatura. Lungimea penisului tot aia e...si inainte si dupa motor. Daca tzii sa ma consideri "moron", e problema ta. Eu nu raspund la astfel de provocari. O sa-mi cer in schimb scuze daca tonu' pe care l-am folosit in cele cateva randuri a "julit" pe careva. N-a fost intentionat. Mi se pare insa...daca tot vorbim de femei pe motor...ca daca esti cu nevasta la care tzii(sau prietena, sau ce-o fi ea), atunci ai ceva mai multa grija cum te comporti pe drum. Cu totii gresim, nu toti o facem fatal, asta tine mult si de soarta si norocu' fiecaruia. Da' daca unu' depaseste prin stanga, regulamentar, atunci celalalt cum Dumnezeu se apuca sa depaseasca pe dreapta? Oricine cred ca stie ca exista sanse mari ca cel depasit sa elibereze banda pe cat posibil, tragand cat mai mult dreapta. Io sunt conservar inca si asha fac mereu, pentru ca vreau sa-i dau voie omului care vrea sa ma depaseasca sa o faca intr-o maniera cat mai sigura pentru amandoi. Ori daca observ in ultima secunda ca sunt depasit, nu crezi ca se poate sa fac dreapta fara sa ma asigur, grabindu-ma sa-i fac loc celui care depaseste pe stanga? Nu-i corect, e drept...de aia si spuneam, cu totii gresim. Ei, uite ca ala nu a facut dreapta si tot s-a intamplat o tragedie. Eu asta nu reusesc s-o inteleg. Cum revii pe banda, stiind ca nu esti singur la drum ci impreuna cu un prieten...si te bagi in el? Nu pricep, asta e. Mai cresc eu si-atunci poate o sa inteleg! Pace p'afara! (urarea asta nu-i doar de forma, eu chiar nu am chef sa intzep pe nimeni).
  8. Mai mult sau mai putin. Am auzit de un accident din Cluj de ieri, m-a sunat un prieten sa-mi spuna. Si le-am gasit pe astea 2, despre cel de ieri inca nu am detalii. Hai ca ala cu betoniera si nisipu' e "standard", da' faza asta cu ciocnirea la revenire mi se pare de-a dreptu' retarda si nu o chestie care sa se intample in fiecare zi...din fericire. Asha ca merita bagat la cap! Am gresit cu ceva...explica-mi te rog, ca-s nou pe aici si poate n-am inteles rostu' rubricii de accidente?! Hai ca dau o bere ! Puya>> Mare nebun esti ma!
  9. Accident de circulatie - a derapat cu motocicleta La data de 30.06.2007, orele 16,30, M. EUGEN de 21 ani din municipiul Turda, in timp ce conducea motocicleta marca Kawasaki pe str. Tineretului din Turda, din cauza vitezei excesive, pe un carosabil acoperit cu nisip, a pierdut controlul motocicletei, intrand in coliziune laterala cu o autobetoniera condusa regulamentar din sens opus. Accidentul s-a soldat cu ranirea grava a lui M. EUGEN. Sursa: http://www.cluj4all.com/content/node/647
  10. 2 motociclisti din Cluj, impreuna cu gagicile (cum altfel), se deplasau spre Oradea si au intrat in depasirea aceleiasi masini, unu' prin stanga si celalalt prin dreapta. La revenirea pe banda, s-au ciocnit. Spuneti si voi....stirea completa aici: http://www.monitorulcj.ro/cms/site/m_cj/ne...lete_18088.html Restu' e istorie ! Pace p'afara!
  11. Am trecut si eu pe acolo, la cateva minute dupa accident(dupa cate pot estima). Initial am vazut doar tipa bocind si matizu' pe margine, nu mi-am dat seama ce s-a intamplat. Initial am crezut ca e o tamponare ushoara cu vreo masina sau poate un stalp, nu se vedea mai nimic pe matiz. Apoi am traversat pe partea cu prefectura si-am vazut motoru' sprijinit de cladirea cu pricina. E o aprilia de 125cc, culori de racing, galben cu alb si ceva numere. N-am prins numaru' de inmatriculare. Erau dare de benzina pe sosea, care duceau inspre motor, deci rezervoru' era spart. N-am vazut motociclistu' insa inainte cu vreo cateva minute, pe cand eu mergeam in directia accidentului, a trecut un echipaj smurd, dinspre accident spre sediu, cu toate elementele de avertizare pornite. Am prieteni la smurd si am incercat sa aflu amanunte, da' n-au stiut sa-mi detalii. Off topic, au vreun sens comentariile de genu' "uau, iar?!", mai ales in conditiile in care nu exista nici un fel de detalii? Intreb si eu asha, sa nu mor prost. O fi vreun cod sau ceva de care inca n-am auzit. Pace p'afara!
×
×
  • Creează nouă...