Sari la conținut

Tiesto

Membru
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Tiesto

  1. Pret?

     

    am un mivv ghibli la vanzare ce este de pe z 750 data jos


    » Post actualizat in 05 Aug 2014 15:04

    Multumesc Dan. Raman dator cu o bere daca esti / ajungi prin Bucuresti.

     

    Tiesto vezi pdf-ul de mai jos.

  2. Corect! Tiesto daca nu gasesti ceva apropiat prin magazinele de bricolaj am sa incerc sa-ti fac un desen de executie cu cote.

     

     

    Daca maine nu ploua te ajut eu cu cate poze vrei :D .

     

    Dan, nu am gasit nimic din pacate. Ma poti ajuta cu desenul? Mersi.

  3. Eu tot incepator sunt si mi se pare perfecta. Putere can ai nevoie in rest cuminte. Eu am 1.74 si stau confortabil pe ea. S-ar putea sa fie un pic cam mica pt inaltimea ta dar asta trebuie sa cezi la fata locului.

     

    Daca esti din Buc poti venii sa te urci pe a mea sa vezi cum e.

  4. Problema la mine e ca unde se prinde maneta (in video

    ) surubu ala care prinde maneta, acolo am eu un joc. Surubul este mai mic decat gaura prin care intra (gaura in maneta ma refer). Eu acolo am joc.. cand trag de maneta ...

     

    D-asta intrebam daca manelete sunt ok si se prind perfect.

  5. O sa ma uit si sub sa. O sa-l duc in iarna la Cezar si il las acolo sa investigheze. Astazi am venit cu el la munca si s-a comportat OK.

     

    Btw, un set de manete (nu cele default) unde gasesc si eu? Ceva mai fancy asa ... la 200 RON

  6. Salut Dark,

     

    Motocicleta are cam 50k. Am dus-o la un mecanic si mi-a zis ca 2 bobine de inductie sunt pe duca (asta odata). Mi-a mai zis ca e posibil sa am garnitura de chiuloasa dusa si ea.

     

    Problema a aparut duminica. Am fost pe AMC (un circuit de karting din Buc) si in timp ce ma lasam (indiferent de parte) auzeam un fel de troncanit (troscait). Care disparea daca eram drept (ciudat).

     

    Mersi

  7. Salut,

     

    O idee de pret cat ar costa o segmentare? Motorasul meu incepe sa dea rateuri si e posibil sa am nevoie de o segmentare completa sau schimbarea garniturii de chiuloasa. Nu stiu inca care este problema ca vad ca mai tine putin (macar pana in iarna).

     

    Multumesc anticipat.

  8. @cristi: F1 ala il am si eu aprins. Da la mine din ce am inteles ar fi de la toba. E un senzor acolo care se da peste cap (eu am toba taiata). In rest, farul se aprinde doar cand pornesti motorul ... chestia asta e standard la motocicleta. Farurile stau mereu aprins cand moto e pornit :) Beculetul ala rosu din ce stiu e de la baterie, trebuie sa fie cam mereu aprins .. ma rog sa faca blink :)

  9. Nu am zis ca nu trage bine. Tocmai asta e ideea. Cand merg incet (20-30 km pe ora) mi se pare ca merge subturata si incepe si vibreaza sub mine. Trebuie sa tin mereu mana pe ambreaj ca sa nu mai faca urat. Nu am zis ca nu trage sau nu se misca sau orice altceva. Asta ma deranjeaza si d-asta am zis ca se comporta ciudat (pentru mine, utilizator de rand amarat la prima mobra). Consumul nu cred ca este 8%. Sunt mai mult ca sigur ca am exagerat dar probabil este undeva la 6 maxim 7 in oras.

     

    @tiesto, mergi la un mecanic sa iti verifice putin mobra

    8% e cam mare consumul.

    eu pot merge linistit si cu a 2-a si cu a 3-a cu 50- 60 km pe ora. si am in jur de 3000-3500 rpm

    nu stiu de ce ti s-a parut ca nu trage bine de jos... eu personal am facut intoarceri la 180 de grade cu viteza ff mica si cu a 2-a sau a 3-a (lene sa schimb viteza)

  10. Am pus si poze. Se pare ca s-a si rupt putin acolo...

     

    2ag6k9x.jpg

     

    2ykcsgk.jpg

     

    2gtrc77.jpg

     

     

    eu am reusit sa scot aproape de tot niste zgarieturi cu polish pt zgarieturi cumparat de la magazin de piese auto. nu e ca nou da se cunoaste diferenta.

    daca te hotarasti sa cumperi polish, spune-i ca vrei mediu, nu chiar abraziv. te chinui umpic mai mult, dar esti sigur ca nu ii iei lacul/vopseaua de tot. iti recomand sa incerci mai intai pe o portiune a motocicletei unde nu e chiar la vedere.

    acum depinde cat de adanci is zgarieturile. o poza m-ar lamuri

  11. O sa pun diseara cateva poze :)

     

    eu am reusit sa scot aproape de tot niste zgarieturi cu polish pt zgarieturi cumparat de la magazin de piese auto. nu e ca nou da se cunoaste diferenta.

    daca te hotarasti sa cumperi polish, spune-i ca vrei mediu, nu chiar abraziv. te chinui umpic mai mult, dar esti sigur ca nu ii iei lacul/vopseaua de tot. iti recomand sa incerci mai intai pe o portiune a motocicletei unde nu e chiar la vedere.

    acum depinde cat de adanci is zgarieturile. o poza m-ar lamuri

  12. Da il stiu pe mexy. Baiat de treaba. Am nevoie doar de maneta de ambreaj nu de ambele. Am gasit un pe site la 50 RON dar trebuie sa verific inainte sa dau comanda sa vad daca e OK. Multumesc Cosmin.

     

    Ar mai fi cu reparatul carenelor ... e putin bulita chiar langa faruri acolo si in spate unde e scrisul "z750". Vreo idee?

     

     

    salut.

    iti recomand userul mexykanu pt manete. eu am dat 130 de lei pe ele, dar dureaza ceva pana vin.

    arata bine si cred ca iesi mai ieftin decat o maneta oem (la bandit am dat 90 de lei pe cea de frana)

  13. De unde iti iei ? Ca tocmai ce mi-am luat si eu prima cazatura (de pe loc) si mi s-a rupt maneta de ambreaj..

     

    Salut! manetele noastre stock de frana/ambreiaj sunt de 14 cm sau de 17 cm? k as dori sa imi comand dar nu stiu exact dimensiunea si decat sa mai merg pana in garaj, prefer sa intreb :D. ms anticipat!



    In primul rand scuze pentru dublu post! Ontopic:

     

    Astazi mi-am luat prima tranta. Din fericire pentru mine fara incidente (am cazut ca balalaul de pe loc). Din pacate pt baiatu' meu mici zgarieturi si o maneta de ambreaj rupta. Ma poate ajuta cineva cu un link catre un magazin de unde as putea cumpara aceasta maneta si cu o persoana de contact unde as putea sa-mi polishez si colorez iarasi carenele julite?

     

    Multumesc anticipat.

  14. O sa iau in calcul. Mersi Bogdan.

     

    Oricum pentru a schimba uleiul e indicat ca motorul (si implicit uleiul) sa fie cald.

    Aproape sigur uleiul pe care-l vei pune este alta marca decat ce are in ea acum

    si e bine sa o lasi sa se scurga cam o ora cu filtrul de ulei scos, dupa ce dai jos busonul,

    motorul la cald.

     

    Daca proprietarul anterior a avut grija de ea, poti sa o aduci linistit pe roti la Bucuresti

    cu uleiul de peste iarna. Cei 160 km facuti cu uleiul vechi nu vor impacta cu nimic motorul.

     

    Nu uita sa verifici temeinic toate cele (anvelope, frane, lumini, cabluri, lichide) inainte sa pornesti la drum.

     

    Bafta.

  15. Sincer sa-ti zic, nu stiu. Motocicleta am luat-o in sept anul trecut. Si la momentul ala nu am fost atat de destept sa-l intreb ce ulei a pus in ea. Din ce vad per total, proprietarul vechi a avut grija de ea... ma gandesc ca nu o fi nici cel mai bun ulei din lume dar nici o prostie.

     

    Cel mai mult o sa ma plimb tot prin oras si eu (work-home, etc) so probabil ca ai dreptate cu 10-50-ul. Multumesc.

     

    in ceea ce priveste uleiul, depinde ce vrei sa faci. Exemplu: eu merg cel mai mult in oras, vara , ziua cand e extrem de cald. drept urmare 10-40 e putin cam subtire pt nevoile mele si am mers pe belray 15-50 ester blend (semisintetic). Ce ulei ai acum in ea?



    Man, intrebarea mea nu a fost daca sa schimb uleiul sau nu. Intrebarea mea principala a fost daca pot sa merg pana la Bucuresti cu ea (sa schimb uleiul aici) sau trebuie neaparat sa-l schimb la Slobozia (unde se afla motorul actual). Revizia si restul ce mai trebuie verificat / schimbat o fac de indata ce ajung la un service cat de cat ok.

     

    discutie veche asta.

    eu ii fac schimb de ulei si filtru in ianuarie 2014, da? daca nu pot, din diferite motive sa circul cu ea cat as vrea, si in decembrei 2014 insumez ca din ianuarie si pana la data calculului am facut 2000 km cu mobra, totusi stiu ca in ianuarie 2015 trebuie sa-i pun ulei nou; ca doar a trecut un sezon...

    apoi tot discutie veche mai e (si cea care purneste in urma unor treburi ca cele pe care le-am scris mai sus) ca uleiul, chiar daca nu te dai cu mobra, el tot isi pierde din calitati, deci trebuie schimbat.

    in domeniul asta, pasiunea pentru fier, trebuie sa ai dinti buni ca sa-ti poti lua des inima in ei. ca la cate intrebari pui, atatea pareri afli. si pana la urma tot tu decizi ce / cum faci.

    ride safe!

×
×
  • Creează nouă...