Sari la conținut

Tiesto

Membru
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tiesto

  1. Salut, Un pret pentru schimbarea kit-ului de lant (cu tot cu ambele pinioane). Multam frumos.
  2. Pret? » Post actualizat in 05 Aug 2014 15:04 Multumesc Dan. Raman dator cu o bere daca esti / ajungi prin Bucuresti.
  3. Dan, nu am gasit nimic din pacate. Ma poti ajuta cu desenul? Mersi.
  4. Eu tot incepator sunt si mi se pare perfecta. Putere can ai nevoie in rest cuminte. Eu am 1.74 si stau confortabil pe ea. S-ar putea sa fie un pic cam mica pt inaltimea ta dar asta trebuie sa cezi la fata locului. Daca esti din Buc poti venii sa te urci pe a mea sa vezi cum e.
  5. Eu nu mai am maneta veche Vreo idee de unde as putea sa iau bucsa aia?
  6. Posibil sa imi lipseasca piesa aia. Nu eu am schimbat manetele.. O sa ma uit. Dar la cum se misca aia ar fi de vina. Multumesc Dan
  7. Problema la mine e ca unde se prinde maneta (in video ) surubu ala care prinde maneta, acolo am eu un joc. Surubul este mai mic decat gaura prin care intra (gaura in maneta ma refer). Eu acolo am joc.. cand trag de maneta ... D-asta intrebam daca manelete sunt ok si se prind perfect.
  8. Pai d-astea am si acum, problema e ca maneta de ambreaj nu se prinde bine ... adica are un joc destul de mare (in gol) pana prinde ambreajul ... nu stiu cum sa explic. Acestea de la baiatul asta se prind perfect? Multam.
  9. O sa ma uit si sub sa. O sa-l duc in iarna la Cezar si il las acolo sa investigheze. Astazi am venit cu el la munca si s-a comportat OK. Btw, un set de manete (nu cele default) unde gasesc si eu? Ceva mai fancy asa ... la 200 RON
  10. Salut Dark, Motocicleta are cam 50k. Am dus-o la un mecanic si mi-a zis ca 2 bobine de inductie sunt pe duca (asta odata). Mi-a mai zis ca e posibil sa am garnitura de chiuloasa dusa si ea. Problema a aparut duminica. Am fost pe AMC (un circuit de karting din Buc) si in timp ce ma lasam (indiferent de parte) auzeam un fel de troncanit (troscait). Care disparea daca eram drept (ciudat). Mersi
  11. Salut, O idee de pret cat ar costa o segmentare? Motorasul meu incepe sa dea rateuri si e posibil sa am nevoie de o segmentare completa sau schimbarea garniturii de chiuloasa. Nu stiu inca care este problema ca vad ca mai tine putin (macar pana in iarna). Multumesc anticipat.
  12. Salut, De unde gasesc si eu niste bobine de inductie? Sau ceva asemanator care merge? Idei?
  13. @cristi: F1 ala il am si eu aprins. Da la mine din ce am inteles ar fi de la toba. E un senzor acolo care se da peste cap (eu am toba taiata). In rest, farul se aprinde doar cand pornesti motorul ... chestia asta e standard la motocicleta. Farurile stau mereu aprins cand moto e pornit Beculetul ala rosu din ce stiu e de la baterie, trebuie sa fie cam mereu aprins .. ma rog sa faca blink
  14. Nasol. Sper sa-l rezolvi cat mai repede.
  15. Nu am zis ca nu trage bine. Tocmai asta e ideea. Cand merg incet (20-30 km pe ora) mi se pare ca merge subturata si incepe si vibreaza sub mine. Trebuie sa tin mereu mana pe ambreaj ca sa nu mai faca urat. Nu am zis ca nu trage sau nu se misca sau orice altceva. Asta ma deranjeaza si d-asta am zis ca se comporta ciudat (pentru mine, utilizator de rand amarat la prima mobra). Consumul nu cred ca este 8%. Sunt mai mult ca sigur ca am exagerat dar probabil este undeva la 6 maxim 7 in oras.
  16. Stiu... asta este. Le duc sa le fac noi. A fost greseala mea ca am cazut ca balalaul
  17. Am pus si poze. Se pare ca s-a si rupt putin acolo...
  18. O sa pun diseara cateva poze
  19. Da il stiu pe mexy. Baiat de treaba. Am nevoie doar de maneta de ambreaj nu de ambele. Am gasit un pe site la 50 RON dar trebuie sa verific inainte sa dau comanda sa vad daca e OK. Multumesc Cosmin. Ar mai fi cu reparatul carenelor ... e putin bulita chiar langa faruri acolo si in spate unde e scrisul "z750". Vreo idee?
  20. De unde iti iei ? Ca tocmai ce mi-am luat si eu prima cazatura (de pe loc) si mi s-a rupt maneta de ambreaj.. In primul rand scuze pentru dublu post! Ontopic: Astazi mi-am luat prima tranta. Din fericire pentru mine fara incidente (am cazut ca balalaul de pe loc). Din pacate pt baiatu' meu mici zgarieturi si o maneta de ambreaj rupta. Ma poate ajuta cineva cu un link catre un magazin de unde as putea cumpara aceasta maneta si cu o persoana de contact unde as putea sa-mi polishez si colorez iarasi carenele julite? Multumesc anticipat.
  21. Salut, Imi poate recomanda si mie cineva o husa (de preferat impermeabila) pentru z-ul meu? (an 2007 z750). Multumesc.
  22. Sincer sa-ti zic, nu stiu. Motocicleta am luat-o in sept anul trecut. Si la momentul ala nu am fost atat de destept sa-l intreb ce ulei a pus in ea. Din ce vad per total, proprietarul vechi a avut grija de ea... ma gandesc ca nu o fi nici cel mai bun ulei din lume dar nici o prostie. Cel mai mult o sa ma plimb tot prin oras si eu (work-home, etc) so probabil ca ai dreptate cu 10-50-ul. Multumesc. Man, intrebarea mea nu a fost daca sa schimb uleiul sau nu. Intrebarea mea principala a fost daca pot sa merg pana la Bucuresti cu ea (sa schimb uleiul aici) sau trebuie neaparat sa-l schimb la Slobozia (unde se afla motorul actual). Revizia si restul ce mai trebuie verificat / schimbat o fac de indata ce ajung la un service cat de cat ok.
×
×
  • Creează nouă...