Sari la conținut

poloistul

Membru
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de poloistul

  1. sal ma numesc bogdan, stau in prelungirea ghencea vis-a-visde primavara, am o busa albastra

    Salut Bogdan! Bine ai venit. Un lucru este clar. Trebuie sa ne organizam un pic. Ca usor,usor ne strangem. Eu , Kiki , Cosmin, Ioana , Deea si acum tu Bogdan. Am intemeiat o familie deocamdata virtuala. Sapt viitoare vin si eu akasa si sa vedem cum facem sa ne cunoastem. :crack:

  2. Mda, boala forumurilor romanesti. Orice ar face manelistii pe 2 roti numai sa nu se concentreze pe continutul ideatic al mesajelor.

    Se leaga de greseli de tipar, de mobra ta, de freza ta ma rog de orice altceva decat firul logic al mesajelor.

    Orice efort cognitiv le creaza hernie neuronala. E mai usor de dat cu rahat in ventilator. Mult mai trendy.

    Asadar revenind, ziceam ca eroii gramaticii romanesti care baga 140 pe ploaie, mai mult se angajeaza in depasiri in asemenea conditii, intr-o tara cu infrastructura medievala fac de rahat intreaga breasla a motoristilor. Si mai ziceam ca nu merita sa mai aiba ocazia sa urce pe motor.

    Daca vizavi de afirmatiile mele aveti ceva de spus nevertebratilor va astept cu argumente. Nu va legati de freza mea, de mobra mea, de ce muzica ascult etc. Luati-va la trinta doar cu valoarea de adevar a afirmatiilor mele. Sint convins insa ca asta e un exercitiu neuronal mult peste orizontul vostru cognitiv de eroi ai traficului.

    Auzi bai frustratule. Tu d-abia ai venit pe forum si deja esti miez. Du-te ba-n cocina din care ai venit. Lasa-ne pe noi sa facem ce vrem. Tu ai probleme acasa si incerci sa te descarci aici. Ba cu limitati ca tine nici nu are rost sa vorbesc. Treb sa cobor prea jos si nu prea imi permite reputatia. Asa ca du-te tipa undeva, gaseste-ti un alt mijloc de a te elibera de stres. Esti mult prea mic... :lol:

     

    Nu am nimic nici cu unu', nici cu altu', dar e tare cum, cineva care militeaza pt vorbirea corecta, scrie ANAGRAMAT intr-o propozitie in care condamna un AGRAMAT! :crack:

     

    my bad :lol:

  3. Nu am mers niciodata cu mai mult de 100 prin tara asta. Si atunci eram singur pe drum. Nici vorba sa fac depasiri sau alte figuri in trafic la viteza aia. Si 100 e obscen de mult pt conditiile de trafic de la noi.

    Poti sa crezi ce vrei despre mine sau despre altii ca mine, prea putin conteaza. Doar atat as avea pretentia, sa nu mi te plingocesti ca o muiere cand musti o trinta la vitezele care-ti plac tie si celor prea multi ca tine. Or mai grav sa va plingeti ca aia mari si rai pe 4 roti nu v-or vazut.

    In cele din urma fiecare pe muzichia lui piere.

     

    Bai scuteristule! Du-te si i-ati una de 50 cmc si lasa-ne pe noi. Eu nu ma plang ci doar am postat aceasta intamplare k ,poate, cineva trage invataminte din asta. Sau esti cumva controlor de trafic si eu nu stiam...Esti penibil.

    :D

     

    Imi permit sa te intreb prietene ce cautai cu viteza aia in Romania????. Din cate stiu langa Sebes nu e nici o autostrada. Nu mai vorbesc de faptu ca era ploaie.

    Nu meriti sa mai ai ocazia sa te urci pe motor! Stii de ce? Pen'ca cu filozofia lui 140 prin Romania poti omori pe cineva nevinovat. Ce patesti tu chiar nu ma mai intereseaza.

    Imbecili ca tine umple de rahat imaginea motoristilor.

     

    Si ink ceva scuterist anagramat "care esti".Mai invata lb romana. Ai grija la conjugarea vb a umple. Imbecili ca tine umplu d cacao imaginea romaniei. E o vorba : " Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie sa-ti mearga mintea." Asa k pana sa-ti dai seama mai e... :cheers:

  4. Am pornit topicu si din curiozitate, dar cred ca ar avea totusi putere informativa.

    Am zis sa impart pe categori, poate avem niste date mai precise(imi cer scuze daca nu am impartit bine)...mai ales la categoria fierbinte a supersporturilor.

    Pana la urma fiecare se confrunta cu ideea: O voi musca?

     

    Eu sunt din Domnesti. Acum 2 luni m-am gandit sa merg cu motorul la Oradea. Toate bune si frumoase. Am mers pana la Sibiu frumos, romantic. Am facut vreo 3h si 15 min. Dupa aia a inceput o ploaie crunta. M-am incapatanat sa ajung la Oradea cat mai repede .Cand mai erau aprox 10 km pana la Sebes am picat dar sa va spun cum. Ploua , si eu tot stergeam viziera. Din aceasta cauza nu am vazut indicatorul de drum accidentat. Depasesc masina din fata , aveam in jur de 140 km/h si cand sa intru la loc pe banda mea dau de gropi nasoale. Fiind ud pe jos imi aluneca motorul si cad. Eu o iau taras pe contrasens si din fata vine un maxi-taxi care trece fix peste laba piciorului meu si incep sa ma invartesc. Am avut un mare noroc deoarece motorul s-a lovit de masina si a luat-o in dreapta. Raman intins pe jos. Salvarea si Politia au venit imediat- RESPECT. Nu am avut mare lucru ( mi s-a luat pielea de pe gambe iar la glezna dubla-entorsa cu rupere de ligamente) . Precizez k aveam costum dar nu aveam cizme. Si am platit pt asta. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine! Atunci aveam Suzuki gsx-r 600 din 2000.

    Asa ca avti grija si asfalt uscat!

  5. Eu momentan sunt in Oradea dar mai am un pic si ma intorc acasa(Domnesti).

    Am vazut ceva motoare prin D si de aceea am deschis acest topic. :rolleyes:

     

     

    Ma refer la Domnesti - Ilfov chiar dupa prelungirea Ghencea

    Baieti mai am un pic si vin akasa. Sa vad cum fac k treb sa vin si cu moto si cu masina. Poate aduc motorasul pe vreo platforma ...vad eu. Ne auzim cand vin.

  6. ia uite mancatiash ce sarira in sus lumile ;) .. "prietene" de mai sus .."tarastete" pana la primul moderator si plange`te acolo de modul in care s-a sectionat forumul ..ti-ai pus vreodata intrebare de ce s-a facut sectiunea Comunitati Moto Regionale ? postati unde vreti , il intzeleg pe poloistul de c a postat acilea , e bucurestean in Bihor .. nu intzeleg de ce a reactionat asa acid Horatiu` ...da nici nu`mi bat capu` ;)

     

    sanatate motoristului !! si poloistu` daca mai ai detalii zi`ne si noua :laugh:

     

    A decedat. R.I.P. Ink nu stiu ce s-a intamplat exact.

  7. pe la 12.40 am trecut prin pasajul lujerului iar la iesire ceva s-a izbit intr-o masina care statea la coada in pasaj.

    s-a auzit decat o izbitura si am vazut in oglinda un mare nor de praf. am sunat la 112 restul nu mai stiu. cred ca era un motociclist care n-a vazut masinile de la coada pacalit de diferenta de lumina de afara si din pasaj.

    Pe mine m-a sunat cineva care a trecut cu masina pe langa accident si a vazut cum il resuscitau pe motociclist. Sa speram k a scapat. Doamne ajuta.

  8. Doua degetzele sus cei din Militari, hai! Ca noi am cam ramas de izbeliste. Dr. Taberei s-a inchegat, Crangasi-1 Mai, la fel, numai noi nu.

    Frate m-a sunat un prieten si mi-a spus de un accident in Pasajul Lujerul. Avand in vedere k e pe "felia" voastra ce stiti despre asta? Am auzit ca-l resuscitau pe motociclist.

  9. horatiu cam exagerezi...chiar e sectiunea bihor...daca ma pun si scriu eu despre accidentu de pe bdul stefan cel mare la comunitatea regionala bucuresti?o sa primesc aceasi mondea.

    think twice act once

    Cum a spus si HoratiuU e sectiunea motociclism. Se face ca eu sunt un bucurestean in bihor. Si aici s-au scris despre accidente si din alta parte nu doar din bihor. Ma dezamagiti baieti.

    HoratiuU- respect.

  10. tin sa va corectez....suntem 2 motoare in domnesti,cu poloistul 3 :( un gsx-r albastru 600 model 99....si eu.....

     

    si mai este un cbr 600rr dar nu prea am treaba cu omu...un kawasaki,si inca unu dar n-am apucat sa il identific...dar precum si cu rr-ul..nu prea am treaba cu el

    Da frate , in drumurile mele catre primarie ( f f multe , prietenii stiu de ce...) am zarit o honda galbena.Cred ca e rr-ul.

     

    Un accident nasol am auzit ca s-a intamplat in Pasajul Lujerului. Il resuscitau paramedicii pe motociclist.

  11. un accident nasol s-a petrecut in Pasajul Lujerului- Bucuresti.M-a sunat un prieten. Il resuscitau paramedicii pe motociclist. Revin cu amanunte.

  12. Poloistul, ce 'un pic din campionat'? Ne dam oare cu motorul in mod oficial? :)

     

    Pana sa spuna Kiki de ceilalti motociclisti, vroiam sa te corectez, ca adica, in momentul asta, nu sunt patru in Domnesti, ci unul singur (el!).

    Ioana imi pare rau sa te dezamagesc dar nu. Dupa cum imi spune si nickul practic sportul numit polo pe apa. Am terminat campionatul si ma intorc acasa victorios. Si te corectez suntem 2 adica eu si Kiki. :(

  13. Furnizor de net, bine de stiut. Dar intrebarea de baza este... aveti vreo recomandare la firma de facut conexiunea la gaze?

    Treb sa ma mai uit pe contracte. Stiu k erau niste baieti chiar in cladirea din prelungirea primariei Domnesti. :lol:

     

     

     

     

     

    Suntem doar 4? Frate sunt sigur k suntem mai multi. Hai cu tupeu iesiti in fata :lol:

  14. Waw, se strange gasca si aici?

    Eu, clinceni dar la mine dureaza putin mai mult decat la Ioana. Cateva luni. :)

    Supertare. Ma bucur k ne strangem. Te asteptam cu drag. :laugh:

     

    Ioana....tata are firma in domeniu electricii,daca ai nevoie....pun o pila : :P :(

     

    poloistul...vad ca ma stii :D

    Da. Pt k tot vedeam motoare acolo la poarta. Cred k si tu m-ai vazut pe mine pe acolo. Eram cu gixxerul.

  15. Noi o sa ne mutam in Domnesti in aproximativ 6 saptamani! Adica atunci cand o sa fie gata casa, cu aprobare de la Electrica, sa nu stau la lumanare, si cu gazele trase, si terenul ridicat si... dar am derivat la chestii pur casnice :) Se prevede mare petrecere mare, iar off topic :P

    Eu tot trec prin zona odata la cateva zile spre casa (de la bariera drept pana la pod, inainte de care se coboara si ii mai dam 300 de metri). Poate stabilim o intalnire, pe undeva, sa ne cunoastem!

    Cu cea mai mare placere.Eu inca sunt la Oradea dar mai e un pic.Si treb sa-mi inmatriculez moto pe IF. Deci mai am.Dar e bine ca usor , usor, ne srangem.By the way pe mine ma cheama Dragos. :laugh:

×
×
  • Creează nouă...