Sari la conținut

poloistul

Membru
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de poloistul

  1. Din pacate eu a trebuit sa ma intorc la Oradea la treaba. Sper sa-mi rezolv transferul cat mai repede. Asta e. Asfalt uscat.
  2. Bai baieti aici sunt! Postati ceva dak faceti ceva planuri...
  3. Care are alarme moto de vanzare?Astept oferte.
  4. poloistul

    Accidente

    Frate prea multe accidente
  5. Am trecut pe la petshop Luni dupa-masa. Si nu erati. Tu ai spus k pe acolo va gasim.
  6. Eu oricum nu pot veni cu motorasul k e neinmatriculat si e aici la or. Cred ca d data asta mergeti fara mine.
  7. Salut Bogdan! Bine ai venit. Un lucru este clar. Trebuie sa ne organizam un pic. Ca usor,usor ne strangem. Eu , Kiki , Cosmin, Ioana , Deea si acum tu Bogdan. Am intemeiat o familie deocamdata virtuala. Sapt viitoare vin si eu akasa si sa vedem cum facem sa ne cunoastem.
  8. Auzi bai frustratule. Tu d-abia ai venit pe forum si deja esti miez. Du-te ba-n cocina din care ai venit. Lasa-ne pe noi sa facem ce vrem. Tu ai probleme acasa si incerci sa te descarci aici. Ba cu limitati ca tine nici nu are rost sa vorbesc. Treb sa cobor prea jos si nu prea imi permite reputatia. Asa ca du-te tipa undeva, gaseste-ti un alt mijloc de a te elibera de stres. Esti mult prea mic... my bad
  9. Bai scuteristule! Du-te si i-ati una de 50 cmc si lasa-ne pe noi. Eu nu ma plang ci doar am postat aceasta intamplare k ,poate, cineva trage invataminte din asta. Sau esti cumva controlor de trafic si eu nu stiam...Esti penibil. Si ink ceva scuterist anagramat "care esti".Mai invata lb romana. Ai grija la conjugarea vb a umple. Imbecili ca tine umplu d cacao imaginea romaniei. E o vorba : " Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie sa-ti mearga mintea." Asa k pana sa-ti dai seama mai e...
  10. Eu sunt din Domnesti. Acum 2 luni m-am gandit sa merg cu motorul la Oradea. Toate bune si frumoase. Am mers pana la Sibiu frumos, romantic. Am facut vreo 3h si 15 min. Dupa aia a inceput o ploaie crunta. M-am incapatanat sa ajung la Oradea cat mai repede .Cand mai erau aprox 10 km pana la Sebes am picat dar sa va spun cum. Ploua , si eu tot stergeam viziera. Din aceasta cauza nu am vazut indicatorul de drum accidentat. Depasesc masina din fata , aveam in jur de 140 km/h si cand sa intru la loc pe banda mea dau de gropi nasoale. Fiind ud pe jos imi aluneca motorul si cad. Eu o iau taras pe contrasens si din fata vine un maxi-taxi care trece fix peste laba piciorului meu si incep sa ma invartesc. Am avut un mare noroc deoarece motorul s-a lovit de masina si a luat-o in dreapta. Raman intins pe jos. Salvarea si Politia au venit imediat- RESPECT. Nu am avut mare lucru ( mi s-a luat pielea de pe gambe iar la glezna dubla-entorsa cu rupere de ligamente) . Precizez k aveam costum dar nu aveam cizme. Si am platit pt asta. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine! Atunci aveam Suzuki gsx-r 600 din 2000. Asa ca avti grija si asfalt uscat!
  11. Baieti mai am un pic si vin akasa. Sa vad cum fac k treb sa vin si cu moto si cu masina. Poate aduc motorasul pe vreo platforma ...vad eu. Ne auzim cand vin.
  12. Sunteti bineveniti. Deocamdata Kiki e p-acolo.Eu mai am de stat un pic la Oradea dar in max 2 sapt sunt akolo. Asfalt uscat.
  13. poloistul

    Accidente

    A decedat. R.I.P. Ink nu stiu ce s-a intamplat exact.
  14. Pe mine m-a sunat cineva care a trecut cu masina pe langa accident si a vazut cum il resuscitau pe motociclist. Sa speram k a scapat. Doamne ajuta.
  15. poloistul

    Accidente

    Cum a spus si HoratiuU e sectiunea motociclism. Se face ca eu sunt un bucurestean in bihor. Si aici s-au scris despre accidente si din alta parte nu doar din bihor. Ma dezamagiti baieti. HoratiuU- respect.
  16. Da frate , in drumurile mele catre primarie ( f f multe , prietenii stiu de ce...) am zarit o honda galbena.Cred ca e rr-ul. Un accident nasol am auzit ca s-a intamplat in Pasajul Lujerului. Il resuscitau paramedicii pe motociclist.
  17. poloistul

    Accidente

    un accident nasol s-a petrecut in Pasajul Lujerului- Bucuresti.M-a sunat un prieten. Il resuscitau paramedicii pe motociclist. Revin cu amanunte.
  18. Ioana imi pare rau sa te dezamagesc dar nu. Dupa cum imi spune si nickul practic sportul numit polo pe apa. Am terminat campionatul si ma intorc acasa victorios. Si te corectez suntem 2 adica eu si Kiki.
  19. Treb sa ma mai uit pe contracte. Stiu k erau niste baieti chiar in cladirea din prelungirea primariei Domnesti. Suntem doar 4? Frate sunt sigur k suntem mai multi. Hai cu tupeu iesiti in fata
  20. Nu Kiki. Eu inca sunt la Oradea k mai am un pic din campionat.Si gixxerul e vandut. Poate pe la inceputul lunii Iunie sa ajung acolo. Apropo, ce net e pe akolo prin Domnesti?
  21. D-abia astept sa vin acasa. La curte frumos, gratar , iarba verde nu mai stau ca pe ace sa nu umble careva la motor... Si ne facem si brigada de motoare.
  22. Supertare. Ma bucur k ne strangem. Te asteptam cu drag. Da. Pt k tot vedeam motoare acolo la poarta. Cred k si tu m-ai vazut pe mine pe acolo. Eram cu gixxerul.
  23. Cu cea mai mare placere.Eu inca sunt la Oradea dar mai e un pic.Si treb sa-mi inmatriculez moto pe IF. Deci mai am.Dar e bine ca usor , usor, ne srangem.By the way pe mine ma cheama Dragos.
  24. Eu stau un pic mai incolo.Dupa cartierul cel nou.Si daca nu ma insel tu stai la casa care este chiar acolo la intersectie spre Clinceni. Normal k dam o tura doar suntem vecini...
×
×
  • Creează nouă...