Sari la conținut

Zanetti

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2006

Zanetti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mi se intampla destul de des sa imi sara din a 2-a la liber... asta se intampla mai mult cand schimb repede din vit 1 in 2 ...daca schimb mai finutz...e OK....ce sa-i fac?
  2. s-a rezolvat... am incarcat putin bateria si a pornit... faza este ca o tot porneam si faceam 2-3 metri cu motoru....si cred ca s-a descarcat ; ok, va multumesc de ajutor! asfalt uscat
  3. @belbody Multumesc de sfaturi, o sa verific ce mi-ai zis. Eu am pornit mult motocicleta,,, adica am pornit-o mult in curte dar nu am scos-o pe sosea. Posibil sa fie bateria pe terminate? Bujiile ar avea ceva?
  4. cum verific daca vine benzina in caburator? --- Mesaj completat în 21 Aug 2007 09:39 ------------- Cred ca problema este la baterie sau la bujii. Cam pe unde e situata bateria? Dar bujiile?
  5. Kawa ZXR 400 pana sambata cand am bagat-o in garaj totul a fost OK. azi, luni, dau sa o pornesc si nu mai vrea. Ce poate sa aiba? Azi cand i-am dat prima oara drumul a pornit de cateva ori (2-3 ori) dar dupa cateva secunde a murit motorul. Ce poate sa aiba? Mentionez ca sambata am spalat putin motoru dar pe carene. Nu am dat pe motor cu apa.Dupa ce l-am spalat l-am pornit si totul era OK. Sambata nu prea mai aveam benzina, chiar fff putina in rezervor. Da i-am pus cativa litri de benzina azi si tot asa face.E posbil din cauza asta ?? Langa teava esapament sub motor are un furtunash care e scos de undeva. Nu-mi amintesc sa-l fi scos de undeva... miroase a benzina dar nu curge nimic. Nu ma prea pricep , cineva sa ma ajute , va rog. Va multumesc!
  6. Cat de des vi s-antamplat sa sara pe N din a 2-a? Ca si a mea a avut o simptoma de genu asta... Numai pe la 6000 rot? Daca schimbi la 4000-5000 mai face figura asta?
  7. da nu l-am scos pe sosea... vrei sa raman fara permis? plus e infractiune ...
  8. azi l-am mai calarit putin...asa intr-un loc mai ingradit...ca nu am inca numere ; mi se pare ca e OK motoru, nici prea mare nici prea mic. M-am mai obisnuit cu el, imi place f mult, de abia astept sa-l scot pe strada.... ok, multumesc inca o date de sfaturi.
  9. Uleiul si filtru de ulei mi le schimb maine; Sincer, mi cam teama la viteze si acceleratie, nu sunt obisnuit cu asa motor mare si la cate de milimetric tre sa misti acceleratia... huh cred ca o sa-mi ia o vesnicie sa ma invat. Ya, cunoscm cateva stradute aproape necirculabile si acolo o sa exersez toate chestiile pana o sa-mi reuseasca. Ceea ce nu mi-ati zis sau poate nu ati inteles intrebarea: care e viteza optima pt a schimba din viteza 1 in 2, 2-3...etc? Sau aici nu e asa ca la masina? OK, multumesc pt sfaturi, sincer, m-au ajutat f mult! Bafta si voua si asfalt uscat.
  10. nu mai deschid un topic nou la incepatori... - care este viteza/turatia optima pt a schimba vitezele? (pt fiecare treapta de viteza) - am inteles ca atunci cand motorul este rece trebuie sa "trag" socul. Pana cand tin socul pornit? - ziceti-mi ceva de franare, peste ce a zis MVTarts ca trebuie sa franez cu fata cand e uscat. Cand folosesc faţa , cand folosesc cea din spate?
  11. ai avut ZXR 400? Sau zici din auzite? Mi se pare cam mult pt un motor de 400
  12. Multumesc Zappy si alexutzzz. O sa fiu atent la ce mi-ati zis. Alticineva se ofera? Ceva din propria voastra experienta? Faza este ca vreau sa invat CORECT ceea ce fac cu motoru. --- Mesaj completat în 03 Aug 2007 22:02 ------------- Mi-a venit motoru. Nu l-am scos inca pe sosea ca tre sa-l inmatriculez. Mi se pare OK motoru, m-am dus un pic cu el, e superrrr, arata f fain , ma e nasol cu vitezele ca nu sunt obisnuit si cu ambreiaju, tre sa umbli f finutz...
  13. imi puteti spune cam cat consuma ZXR-ul in conditii normale de mers?
  14. Salutare la toti! Peste cateva zile imi vine motoru , l-am comandat si tre sa ajunga la mine, un Kawasaki ZXR 400 din '93. Yo's incepattor nu m-am mai dat inca cu asa motor mare; am A si B de fix 1 an. Nu prea am mers nici cu masina nici cu motoriu. Am ascultat sfaturile prietenilor mei si nu mi-am luat motor de 600, multi mi-au zis ca e prea mare pt mine. In sfarsit, as dori sa ma ajutati cu niste sfaturi f concrete pt un incepator. Am citit tutorialul pt incepatori mi-a prins f bine..am mai citit alte chestii de pe forum pt incepatori si m-au ajutat f mult. In sfarsit, daca aveti ceva sfaturi pt mine, va rog, faceti un mic efort. Ar conta f mult pt mine Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...