Sari la conținut

kytynel

Membru
  • Număr conținut

    356
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kytynel

  1. ziceam de faptul ca noi am declansat tema DACI,baza clubului DAC MOTORS este in berceni maj membrilor fondatori sau nascut si copilarit in berceni,unii mai stau inca pe aici :crack:

     

    Fa-ma te rog sa inteleg ... postezi ca te plictisesti sau vrei sa spui ceva ?

     

    PS : La intalnirea de maine nici noi nu cred ca participam.

  2. de fapt, asa cum am mai anuntat, pe forumul bercenarii.ro eu sunt cel ce da accept. Dar, in conditiile in care imi parvin sute de mail-uri zilnice cu fantome si scheleti, nu pot da accept cuiva decat daca imi spune cu ce utilizator s-a inscris.

    Asa ca sunt 2 variante :

    1. Veniti la intalniri si imi spuneti acolo, ocazie cu care veti vedea si cu cine aveti de-a face in cotinuare

    2. Dati-mi pm aici si se rezolva.

     

    Ideea principala este ca ne dorim sa fim cat mai multi, sa ne pimbam si sa ne simtim bine impreuna. Nu intentionam (cel putin nu eu si mai stiu cativa) sa stam si sa facem km pe paginile de pe forum.

  3. Salut mersi de primire dar din cauza temperaturii care este undeva la 1-2 grade si a cauciucurilor tocite nu imi pot permite sa vin desii stau la 5 minute de locatie! daca se usca pe jos total veneam sau macar daca aveam cauciucuri! sper ca saptamana viitoare sa fie frumos! multa bafta & have fun!

    Dar daca cineva vrea si il lasa sufletul desii e tarziu poate sa treaca sa ma ia si pe mine... la emil racovita cu turnu magurele(linia 74/312)

    sa imi dea un semn 0768 985 428

     

    Deci sa inteleg si eu : stai la 5 minute de locatie si vroiai sa lase sufletul pe cineva sa treaca sa te ia ?

  4. Si eu sper acelasi lucru :rock:

    Cat am fost in cluj am mers la intalniri, aici deocamdata o sa vin cu masina pana reusesc sa-mi aduc si motorul.

    Presupun ca nu va fi o problema asta

     

    In principiu nu avem nici o problema cu nimeni, numai ca au intrebat atat de multi unde ne gasesc si le-am raspuns de atatea ori acelasi lucru incat nu au mai veni deloc.

    Poti veni cu ce vrei tu sa e cunosti. Nu constrangem pe nimeni sa fie ca noi sau cum vrem noi. Ne vedem, ne cunoastem, ne potrivim si ramanem impreuna. Sper sa vii si ramai.

    Mesaj completat

    Salut baietii daca ma primiti si nu mai ploua azi vin si eu!

     

    Te primim si n-a plouat astazi ! :crack:

  5. poate va prind prin cartier :laugh:

     

    poate ne prindem impreuna :D

    Mesaj completat

    Vino la "intalnire" si vom discuta.

     

    Trebuie neaparat sa-mi fac timp pentru niste tweek-uri la forumul ala, ca deja ma scoate din sarite.

    Anyway, acum sunt prins cu niste treaba si d'aia sunt mai scum la vedere. Sper sa ajung si yo Vineri acum.

     

    Va salut! :D

     

    Cum stai cu timpul ? :P

  6. sanatate la toti, eu sunt din rahova, dar pe perioada verii stau la prietena mea in berceni, asa ca am sa ma "incumet" si eu sa va cunosc. :)

    p.s. Stau in spate la restaurantele Calabria si L'incontro unde sunt mereu parcate motoarele alea in fata, dar nu il tin acolo ci il tin langa bloc.

     

    Te asteptam in fiecare vineri la ora si locul stabilite. :)

  7. lasa ca am venit eu saptamana trecuta (sau acum 2 sapt) si nu cred ca am sa mai vin vreodata.am venit in parcare, v-am salutat pe toti si ....cam atat :P . ba chiar am avut senzatia ca v-am deranjat cu prezentza asha de primitori ati fost. poate ca nu sunt eu "bercenar " de destul timp (m-am mutat doar de un an si ceva) sau poate ar fi trebuit sa ma bag in sema cu forta dar nu sunt genul.in orice caz daca cineva de acolo mi-ar fi adresat macar 2 cuvinte poate stateam mai mult de 10 minute dar asha....... . pana la urma pentru voi important e sa fie parcarea de la mc plina sau sa mai cunoasteti niste oameni pasionati de acelasi lucru ca si voi ?

    bafta si asfalt uscat :D

     

    Ai dreptate ! Mai vino o data si vezi daca se mai intampla la fel, inainte de a da cu pietre ...

    "Bercenarii" nu este denumirea unui club privat, doar umbrela unui grup de prieteni care vor sa interactioneze intre ei si nu numai. Probabil ca in multe locuri unde mergi pentru prima data ai aceasta impresie. Mai risca inca o seara de vineri ca sa te convingi daca ai avut dreptate. :baubau:

  8. Astazi s-a luat in discutie posibilitatea trecerii la programul de vara, asta insemnand mutarea intalnirilor in parcarea de la McDonald's Brancoveanu, ora 18.00. Anuntam ce -a hotarat cat de curand :unsure:

    PS : Poate asa vom fi gasiti mai usor de catre doritori ...

×
×
  • Creează nouă...