Sari la conținut

kytynel

Membru
  • Număr conținut

    356
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kytynel

  1. Fa-ma te rog sa inteleg ... postezi ca te plictisesti sau vrei sa spui ceva ? PS : La intalnirea de maine nici noi nu cred ca participam.
  2. Reluam intalnirile saptamanale ?
  3. Vineri ? 17.12.2010 ? Carciuma ?
  4. Ai dreptate ! Vorbaria multa ...
  5. de fapt, asa cum am mai anuntat, pe forumul bercenarii.ro eu sunt cel ce da accept. Dar, in conditiile in care imi parvin sute de mail-uri zilnice cu fantome si scheleti, nu pot da accept cuiva decat daca imi spune cu ce utilizator s-a inscris. Asa ca sunt 2 variante : 1. Veniti la intalniri si imi spuneti acolo, ocazie cu care veti vedea si cu cine aveti de-a face in cotinuare 2. Dati-mi pm aici si se rezolva. Ideea principala este ca ne dorim sa fim cat mai multi, sa ne pimbam si sa ne simtim bine impreuna. Nu intentionam (cel putin nu eu si mai stiu cativa) sa stam si sa facem km pe paginile de pe forum.
  6. Succes ! Nu este o actinue care sa ma prinda pe mine personal. Poate din Bercenari ar mai fii si altii cu suflet mare.
  7. E clar ca asta ne dorim cu toii, dar poti detalia un pic ?
  8. Da Si aproape de fiecare data vine si ea Mesaj completat Se schimba locul intalnirii saptamanale pt vinerea asta. Detalii pe forum.bercenarii..ro
  9. Diseara stiti locul de intalnire ... Ne vedem, ne dezmortim, ne inmultim ... Activitati facultative ...
  10. maine la intalnire ... dar stiati deja.
  11. Am rugamintea ca toti cei care doresc sa isi creeze un cont pe forum.bercenarii.ro sa imi dea si un mesaj privat aici cu userul folosit. Asta pentru a evita activarea conturilor fantoma
  12. Deci sa inteleg si eu : stai la 5 minute de locatie si vroiai sa lase sufletul pe cineva sa treaca sa te ia ?
  13. In principiu nu avem nici o problema cu nimeni, numai ca au intrebat atat de multi unde ne gasesc si le-am raspuns de atatea ori acelasi lucru incat nu au mai veni deloc. Poti veni cu ce vrei tu sa e cunosti. Nu constrangem pe nimeni sa fie ca noi sau cum vrem noi. Ne vedem, ne cunoastem, ne potrivim si ramanem impreuna. Sper sa vii si ramai. Mesaj completat Te primim si n-a plouat astazi !
  14. Incepand cu aceasta vineri ne reluam intalnirile. Aceiasi zi, aceiasi ora, acelasi loc. Cine vrea e binevenit !
  15. poate ne prindem impreuna Mesaj completat Cum stai cu timpul ?
  16. Te asteptam in fiecare vineri la ora si locul stabilite.
  17. Ai dreptate ! Mai vino o data si vezi daca se mai intampla la fel, inainte de a da cu pietre ... "Bercenarii" nu este denumirea unui club privat, doar umbrela unui grup de prieteni care vor sa interactioneze intre ei si nu numai. Probabil ca in multe locuri unde mergi pentru prima data ai aceasta impresie. Mai risca inca o seara de vineri ca sa te convingi daca ai avut dreptate.
  18. Astazi s-a luat in discutie posibilitatea trecerii la programul de vara, asta insemnand mutarea intalnirilor in parcarea de la McDonald's Brancoveanu, ora 18.00. Anuntam ce -a hotarat cat de curand PS : Poate asa vom fi gasiti mai usor de catre doritori ...
  19. Nu stiu cum se face, dar de fiecare data, in fiecare topic trebuie sa incepeti sa va contrati in loc sa discutati constructiv, lasand pe altii sa invete din experientele neplacute ale altora. Felicitari !!!
  20. sustin si eu xenonul pentru ca il am si stiu pe cineva care ar instalatia de vanzare cu 150 lei, noua.
×
×
  • Creează nouă...