Sari la conținut

Skinny

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Skinny

  1. Ma bucur mult ca pot vedea si asemenea topicuri printr multe altele, care nu neaparat sunt la acest nivel de interes umanitar! In acest moment pot face doar singurul fapt, ca sa fac cat mai cunoscut acest topic printre cunostintele mele in domeniul motociclist si nu numai, dar este foarte posibil ca voi resusi si eu sa fiu prezent acolo! Chiar imi doresc acest lucru!

    Iti multumesc pentru initiativa si ai tot respectul meu!

  2. Cred ca informatiile tale vorbesc despre intalnirea anuala a cluburilor afiliate UCMR. Aia nu e o intrunire la care sa vina toti motociclistii, afiliati sau nu UCMR. E doar intalnirea la care, chipurile, se stabilesc intrunirile anului urmator si altele. DAR, reamintesc: nu toate cluburile moto sunt afiliate UCMR.

     

    Si ca sa revin on-topic: da, petrecerea de sambata este una in stilul Dac Motors, cu berici si gratare din partea casei. Nu e asa ca le duceati lipsa? (Ma refer la cei care au mai participat la petreceri d'ale noastre)

     

     

    Stimate Legionar, daca te uiti mai atent la profilul meu i-ti vei da seama ca n-am nici in clin, nici in maneca cu UCMR. Prin urmare, informatiile mele nu vorbesc de intalnirile celor afiliati lor...

  3. La petrecerea al carei afis il vezi se va anuta oficial Dacorum 2009 care are loc in perioada 18-20 SEPTEMBRIE si e ultimul dupa cum ne-am uitat ceva mai multi

     

     

    Informatiile mele vorbesc de data de 21 noiembrie, ca ultima intalnire si chef a motociclistilor din acest an....

  4. Nu este cam greu de pus in practica. Propun ca fiecare sa discute cu gasca lui ( "Bercenarii"; "Zona Militari" etc etc ), si sa stabilim toate gastile macar o zi pe saptamana in care sa ne intalnim toti. Eu voi discuta cu bercenarii .... faceti si voi la fel

     

     

    Tu vorbesti de "gasti"... Deschideti ochii man!

  5. Asa dupa cum bine stiti AC/DC a lansat Black Ice ultimul lor albumdupa 8 ani. Din pacate Romania nu e pe lista. Inca! Cel mai aproape e la Budapesta dar daca nu prind bilete ma duc ori in Germania ori in Franta. Facem gasca de rockeri motociclisti in caz ca mergem la Budapesta??

     

     

    Pana atunci votati petitia online ca ei sa vina si in Romania:

     

    http://www.petitieonline.ro/petitie-p28041044.html

     

     

    La Budapesta ai merge degeaba... Toate biletele s-au vandut in doar 22 de ore de la punerea lor in vanzare...

  6. Am fost iar la o intrunire unde ca de obicei unii vin mai mult pentru "o bauta" - treaba lor ; nu fac eu viata nimanui . Noaptea in apropierea si a cortului meu s-a facut un foc MARE din care la vint au inceput sa sara scantei pe motocicleta mea si pe cort . Trec peste faptul ca la o moto pot exista pierderi de prod. petroliere sau ca o scanteie se poate cuibari in filtrul de aer din hartie sau cine stie unde .... Cortul a inceput sa se umple de fum iar fiul meu s-a sculat tusind : noroc cu vantul care s-a mai schimbat si cu ploaia care a venit si a udat cat de cat toate cele (dar nu a stins focul) . Ajuns acasa a trebuit sa aerisesc/spal lucrurile de miros de fum . Vin la intruniri din placere nu sa ma cert cu nimeni si mi se pare corect ca sa se respecte niste reguli de bun simt , si ca organizatorii sa asigure un climat de liniste . Nu ? Mai vorbiti si cu prietenii vostri . Unii pleaca la drumuri de sute de Km nedormiti din cauza altora care urla sau paraie moto toata noaptea . Poate unii au fost la un pas de accident din cauza asta . Toti suntem motociclisti . HAI SA NE RESPECTAM SI INTRE NOI !!! Va multumesc pentru intelegere . ASFALT USCAT !

     

    Cele scrise de tine, din pacate sunt adevarate... Si eu am avut "placerea" de a realiza multe neplaceri la diferite intruniri... Parerea mea e, ca atata timp, cat noi nu ne respectam intre noi, nu ne putem astepta sa ne respecte cei, care habar nu au de modul nostru de viata, mai ales intr-o comunitate unde copii teribilisti cu scutere sunt numiti chiar si de televiziune "motociclisti" si, asa toti motociclistii sunt bagati in aceasta oala.... Ar trebui sa aratam lumii, ca noi suntem, pana la urma urmei oameni buni si de cinste!

    Asfalt uscat tuturor!

  7. Salutari tuturor!

    Nu-mi permit sa bag pe nimeni in lista mea, pana nu vrea si persoana respectiva, dar cei care vor sa mai schimbe o vorba si cu mine pe mess, id-ul meu este csabyw ... Oricine poate sa ma adauge in lista, insa va rog sa scrieti si niste cuvinte, din care sa stiu ca de aici m-ati "cules"....

    Momentan inca nu am motor, dar urmeaza :burnout:

    Bafta tuturor!

×
×
  • Creează nouă...