Sari la conținut

Skinny

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Skinny

  1. Ma bucur mult ca pot vedea si asemenea topicuri printr multe altele, care nu neaparat sunt la acest nivel de interes umanitar! In acest moment pot face doar singurul fapt, ca sa fac cat mai cunoscut acest topic printre cunostintele mele in domeniul motociclist si nu numai, dar este foarte posibil ca voi resusi si eu sa fiu prezent acolo! Chiar imi doresc acest lucru! Iti multumesc pentru initiativa si ai tot respectul meu!
  2. Skinny

    Declaro Dacorum

    Stimate Legionar, daca te uiti mai atent la profilul meu i-ti vei da seama ca n-am nici in clin, nici in maneca cu UCMR. Prin urmare, informatiile mele nu vorbesc de intalnirile celor afiliati lor...
  3. Skinny

    Declaro Dacorum

    Informatiile mele vorbesc de data de 21 noiembrie, ca ultima intalnire si chef a motociclistilor din acest an....
  4. Skinny

    Declaro Dacorum

    "... data la care va avea loc ultimul festival moto al acestui sezon: DACORUM BIKEFEST II ..." Eu as verifica putin evenimentele moto din tara inainte sa fac asemenea afirmatii... In rest bafta multa!
  5. Tu vorbesti de "gasti"... Deschideti ochii man!
  6. Sincer, intr-un fel ideea e mareata, dar, sa fim realisti, aproape imposibil de realizat....
  7. http://laughomatic.net/?num=861&prev=792 un site amuzant de rasfoit enjoy
  8. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara! Chiar daca fizic nu pot sa apar, in suflet voi fi cu voi!
  9. La Budapesta ai merge degeaba... Toate biletele s-au vandut in doar 22 de ore de la punerea lor in vanzare...
  10. Cele scrise de tine, din pacate sunt adevarate... Si eu am avut "placerea" de a realiza multe neplaceri la diferite intruniri... Parerea mea e, ca atata timp, cat noi nu ne respectam intre noi, nu ne putem astepta sa ne respecte cei, care habar nu au de modul nostru de viata, mai ales intr-o comunitate unde copii teribilisti cu scutere sunt numiti chiar si de televiziune "motociclisti" si, asa toti motociclistii sunt bagati in aceasta oala.... Ar trebui sa aratam lumii, ca noi suntem, pana la urma urmei oameni buni si de cinste! Asfalt uscat tuturor!
  11. Bravo fratilor! Chiar nu am ce zice... Aveti tot respectul meu! Asfalt uscat va doresc si noroc! Dau o bere la intoarcere )
  12. Mi-ar plcea sa stiu despre organizarile regionale ale cluburilor din romania sa pot sa-mi fac programul de asta vara.. Puteti sa ma ajutati?
  13. Skinny

    Iduri De Messanger

    Salutari tuturor! Nu-mi permit sa bag pe nimeni in lista mea, pana nu vrea si persoana respectiva, dar cei care vor sa mai schimbe o vorba si cu mine pe mess, id-ul meu este csabyw ... Oricine poate sa ma adauge in lista, insa va rog sa scrieti si niste cuvinte, din care sa stiu ca de aici m-ati "cules".... Momentan inca nu am motor, dar urmeaza Bafta tuturor!
  14. Casa de piatra si multa fericire in viata!
  15. eu cred, ca undeva la munte ar fi super, langa o padure, o balta, sau lac, ceva...
  16. Si inca cateva poze de la Zetea 2007 cu concursuri, motociclete si cei 3 premiati ai concursului de motoare construite (unul veteran) Sa ne vedem pe doua roti si la anul!
×
×
  • Creează nouă...