Sari la conținut

Ice_Angel

Membru
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ice_Angel

  1. Salut,

     

    Vezi poate te ajuta cel din link-ul de mai jos.

     

    http://www.hainedepiele.com/geci-moto/Combinezon-moto-piele-RS-Taichi

     

    Spor

    pentru circuit am nevoie. Pe strada mi-e suficienta geaca si protectiile in partea de jos. Mai jos de 400 euro n-am reusit sa gasesc un combinezon de calitate.

     

    Daca stiti ceva magazine pentru combinezoane si cauciucuri in afara de cele de mai sus sa-mi ziceti va rog.

  2. nu stiu ce sa zic, oglina ca oglinda dar uneori e bine sa mai intorci si capul.

     

    si in completare in 90% din cazuri cel mai bine franezi cat poti de mult in conditii de siguranta si dupa ce iti dai seama exact ce vrea sa faca soferul din fata ta, deja ai o viteza semnificativ mai mica si poti evita cam orice situatie. Nu de alta dar mai bine pui frana pana aproape sa te opresti il injuri dar nu pleci cu oase rupte.

     

    Spor

  3. Mi-am facut o la... era sa zic eu ce. Am avut o zi numai cu alergatura azi, cu desfacut bagaje, facut curatenie, platit rate, cumparat rechizite si haine pentru cupii si altele similare. De maxim si incontestabil rahat. Acu ma duc pana la maica-mea, ca maine pleaca in Kazahstan. Maine am un gratar cu gasca cu care am fost la mare, ca fac unii 7 ani de catuse si s-au gandit sa serbeze. Asa ca ramane pe luni. O sa incerc sa mai iau un set de sigurante, poate porneste sa o duc pe rotile ei la service. Ca am inteles ca e 1 mil platforma. Stiti voi ceva variante mai ieftine?

    Salut,

     

    Poti sa vorbesti cu Gabi sa iti dea numarului lui Emil sau sa vorbeasca el cu Emil si ori vine la tine si te ajuta ori vine cu papucul si o duce la el la service. Depinde cum va intelegeti.

     

    Spor.

  4. Salut,

     

    Din ce am citit esti nou intre ale motociclismului.

     

    Asa sunt si eu desi am experienta pe 2 roti destul de multa (scuter 30000km).

     

    Ideea este sa te plimbi cu oricare moto vrei inainte sa il cumperi pentru ca vei observa diferente foarte mari. Spre exemplu mie Freewind-ul mi se pare ca se conduce greu in comparatie cu KLE-ul meu desi e mai usurica. Acum depinde si de inaltimea si greutatea ta. Eu am 175 si 65 kg. Cu Freewind-ul am mers vreo 500 km si am vazut cum e.

     

    Multumesc.

  5. Salut,

     

    Intre timp cred ca m-am hotarat asupra mobrei pe care vreau sa o calaresc si anume KLE-ul.

     

    Zilele trecute am fost si am vazut un BMW, m-am dat cu el a fost ok, nu m-a dat pe spate la capitolul putere desi era din 2005 si 13000 km, mi-a placut ca e joasa chiar foarte joasa si are centrul de greutate jos.

     

    Tot zilele trecute am vazut si un KLE din 2007 foarte ok, mi-a placut ca desi eram 2 persoane pe el tragea foarte ok (se ridica zdravan de bot si urca bine in ture). cu inaltimea e ok ajung cu toata talpa jos, ca si diferenta fata de BMW are centrul de greutate mai sus un pic.(sper sa nu fie o problema)

     

    La Vstrom am renuntat. La noi nu gasesti sub 3000 euro si in Italia cele care sunt sub 3000 au multi km gen 60000.

     

    Asa ca cel mai probabil imi voi cumpara KLE. (daca nu apare si altceva in peisaj cand sunt in cautare de KLE si sper sa nu raman dezamagit de motorul mic al lui KLE)

     

    Va multumesc tuturor pentru sfaturi.

×
×
  • Creează nouă...