Sari la conținut

Ice_Angel

Membru
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ice_Angel

  1. Daca organizati ceva pentru bicla vreau si eu. Multumesc.
  2. Salut, Vezi poate te ajuta cel din link-ul de mai jos. http://www.hainedepiele.com/geci-moto/Combinezon-moto-piele-RS-Taichi Spor
  3. 1) Teo ( na ca te-am pus pe tine primul ) 2) Gabi ( adica eu ) 3) Sarpe ( vedem ..., el zice ca da ) 4) Ala de il bati la biliard ... 5)......?
  4. Si nu uita sa verifici daca nu ai ramas fara benzina. Mai poti incerca sa o lasi la soare cand iti permite vremea.
  5. si in completare in 90% din cazuri cel mai bine franezi cat poti de mult in conditii de siguranta si dupa ce iti dai seama exact ce vrea sa faca soferul din fata ta, deja ai o viteza semnificativ mai mica si poti evita cam orice situatie. Nu de alta dar mai bine pui frana pana aproape sa te opresti il injuri dar nu pleci cu oase rupte. Spor
  6. Salut, Poti sa vorbesti cu Gabi sa iti dea numarului lui Emil sau sa vorbeasca el cu Emil si ori vine la tine si te ajuta ori vine cu papucul si o duce la el la service. Depinde cum va intelegeti. Spor.
  7. Salut, Am tot zis ca va scriu si sa vin si eu in parc dar pana acum am avut tot felul de activitati si nu am apucat. Pana pe la cat stati ca eu nu stiu daca o sa am cum sa ajung pana in 19.30. Eventual imi scrieti pe unde sunteti si vin si eu. Spor
  8. Salut, Din ce am citit esti nou intre ale motociclismului. Asa sunt si eu desi am experienta pe 2 roti destul de multa (scuter 30000km). Ideea este sa te plimbi cu oricare moto vrei inainte sa il cumperi pentru ca vei observa diferente foarte mari. Spre exemplu mie Freewind-ul mi se pare ca se conduce greu in comparatie cu KLE-ul meu desi e mai usurica. Acum depinde si de inaltimea si greutatea ta. Eu am 175 si 65 kg. Cu Freewind-ul am mers vreo 500 km si am vazut cum e. Multumesc.
  9. Pana acum toate drumurile pe care le-am facut eu cu KLE-ul au fost doar cu pasager si au fost foarte ok desi eu nu sunt genul pauzelor. Ma pun la drum si ma mai opresc la destinatie in functie de km evident. Eu sincer nu vad de ce nu ar merge KLE-ul intr-o calatorie ca a lui Ionut. KLR-ul din ce am vazut eu e mai mic decat KLE pentru 2 persoane ca si dimensiune sa.
  10. Si eu iti recomand mobra mai ales daca esti mai mic de inaltime si usor.
  11. Salut, L-am luat din Bucuresti. Pretul nu e asa de important. A fost un pret foarte foarte bun.
  12. Salut, Asa cum am promis revin cu 2 poze. Pe zi ce trece sunt tot mai incantat de el. Imi place la nebunie.
  13. Salut, De ieri sunt proaspat proprietar al unui KLE din 2007 cu 5900 km. Sunt foarte incantat de el. Se conduce super super ok. Multumesc mult de sfaturi. Pentru poze trebuie sa mai asteptati putin pentru ca nu reusesc sa imi conectez telefonul la pc.
  14. KLE-ul pe care il voi lua va fi 2006 sau 2007 sa vedem cum se prezinta piata in momentul acesta. Te voi tine la curent cu detalii. Multumesc.
  15. Salut, Intre timp cred ca m-am hotarat asupra mobrei pe care vreau sa o calaresc si anume KLE-ul. Zilele trecute am fost si am vazut un BMW, m-am dat cu el a fost ok, nu m-a dat pe spate la capitolul putere desi era din 2005 si 13000 km, mi-a placut ca e joasa chiar foarte joasa si are centrul de greutate jos. Tot zilele trecute am vazut si un KLE din 2007 foarte ok, mi-a placut ca desi eram 2 persoane pe el tragea foarte ok (se ridica zdravan de bot si urca bine in ture). cu inaltimea e ok ajung cu toata talpa jos, ca si diferenta fata de BMW are centrul de greutate mai sus un pic.(sper sa nu fie o problema) La Vstrom am renuntat. La noi nu gasesti sub 3000 euro si in Italia cele care sunt sub 3000 au multi km gen 60000. Asa ca cel mai probabil imi voi cumpara KLE. (daca nu apare si altceva in peisaj cand sunt in cautare de KLE si sper sa nu raman dezamagit de motorul mic al lui KLE) Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
  16. Pai tocmai asta e si problema mea ca nu vreau sa dau atatia bani pe unul vechi. Pe de alta parte nici nu prea mai am rabdarea necesara sa astept pentru ca astept acest moment de 3 ani.
  17. Multumesc Eugen de sfaturi. Am vazut ca am destul de multe variante de ales si e greu sa ma decid. Pana la urma m-am gandit sa aleg intre Bmw F650 GS 2001 si Kavasaki KLE500 din 2007. Sper sa nu imi mai vina vreo idee ca deja e greu. Multumesc de pareri.
  18. Am mers si cu domi e ok doar ca am inteles ca nu prea mai gasesti piese. Are un prieten de-al meu. De Bmw-uri nu aveti nici o parere? Sunt ok chiar daca sunt mai vechi?
×
×
  • Creează nouă...