Sari la conținut

micutza_ninja

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de micutza_ninja

  1. accident la omv baneasa in jurul orei 15, astazi 28.08. Nu este ranit grav insa din cauza k i se sparsese ecranul la telefon nu am putut da de nici un prieten de-al lui. Daca il cunoaste cineva il cheama Catalin si are un Suzuki gsxr 600 negru model nou. Numarul de inmatriculare se termina in KTA. L-au luat cei de la Smurd la spital. Din pacate nu stiu mai multe detalii. Motorul inca mai e acolo si din cate am inteles o sa-l ia politia daca nu vine altcineva sa-l ia.

     

    Am oprit si eu, e vorba de B 13 KTA, pe baiat il luasera deja cei de la SMURD dar nu stiu in ce stare este.

  2. M-am uitat la aceasta stire prezentata pe toate canalele TV si dupa parerea mea, soferul Opel-ului nu prea constientiza fapta facuta, frate ai omorat un OM , nu stiu cum o sa poti inchide ochii noaptea !

    :jump: R.I.P. :P

  3. Este vorba de acelasi accident, descrierea barbatului corespunde cu ceea ce am vazut si eu. Am trecut inapoi acum jumatate de ora pe acolo si, intr-adevar, motociclistul era intins pe asfalt si nu mai era nicio ambulanta. Condoleante!

     

    Adica de atata timp omul acela sta intins pe sosea ? Nu se poate asa ceva!

    Dumnezeu sa-l ierte, si sper ca fata sa-si revina !

  4. Am trecut acum 20 minute pe acolo, dar am vazut intins pe asfalt un barbat destul de corpolent, 45-50 ani. N-am apucat sa vad motorul, parca nu era de viteza. Era si Politia, dar nu ambulanta. E ciudat, caci accidentul se petrecuse de putin timp. Cu 1-2 ore inainte (dupa primul post din topic) trecusem tot pe acolo si am vazut nimic. O fi acelasi accident sau altul?

    Dumnzeu sa-i odihneasca in pace!

     

    Inseamna ca este vorba despre un alt accident, pentru ca eu la ora la care am scris ajunsesem acasa iar accidentul sa produs cu cel putin 10 min. inainte sa ajung eu sa scriu .

  5. Tocmai am trecut pe DN 1 iar pe sensul de mers dinspre Baneasa spre Fantana Miorita pana in pod (unde e benzinaria Petrom) un motor rosu de viteza, B 87 NOM era cazut,cu un baiat si o fata tineri, care erau intinsi pe jos si nu mai miscau. Nu aveau decat casca in rest nimic care sa-i protejeze, nu era nici politie nici salvare decat 3-4 persoane langa ei care nu stiau ce sa faca.

    Era o masina trasa pe lateral care era harjaita dar impactul nu stiu cu ce l-au avut pentru ca erau cazuti pe axul drumului care desparte sensurile de mers.

     

    Daca aflati mai multe va rog sa scrieti.

     

    Conduceti cu grija fratilor!

  6. ms fumos. de abia astept sa iau carnetu si sa ies la o tura. ideea e ca m-a impresionat ca nu m-am putut tine cu masina dupa ea, a fost adusa pe roti de la bucuresti si prietenul meu care a mers pe ea i-a dat sa vada ce poate...eh' poate 110 ca e limitata, dar deocamdata nu=mi trebe mai mult. pana acum nu a primit decat laude. mie imi place movul costy, induce in eroare martorii :D) ...ideea e ca nu mai am bani de bagat in ea ....ca am luat si echipament si mobra si s-a cam redus bugetu..dar asa cu movul ala e unica in felul ei, eu nu am mai vazut combinatia asta de culori :D toate bune si asfalt uscat!

     

    S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Multi km cu bine, fara incidente neplacute!

    Mi-e dor de ea :D dar am lasat-o pe maini bune :kiss: !

    Ne mai auzim .... si hai cu permisu' ala :hug:

     

    Numai bine :D !

  7. Daca tot dureaza numai doua zile, poate ca ar fi eficient daca cineva dintre organizatori ar pune pe forum o lista cu firmele participante, eventual cu linkuri catre siteurile lor. Am putea merge asa la targ cu lectia pregatita... ma refer la cei care intentioneaza sa iti achizitioneze echipament.

     

    Parerea mea, nu dati cu paru'...

     

    De-acord, mai ales ca tine atat de putin :kiss: va fi aglomerat fiind si 4 tuning-ul, or sa vina multi pasionati de 2 si 4 roti.

     

    Numai bine :D

  8. ce-a ajuns discutia asta......off topic

    parerea mea, daca se mai poate spune o parere pe topic-ul asta....fiecare si-a luat ce motor ia placut si si-a permis la momentul respectiv asa ca nu vad de ce agitatia asta pentru nimic (ce, daca bate VTR-ul pe R1, sau invers o sa-si schimbe detinatorii de R1 pe VTR-uri sau invers ? ) ... parca va credeti in biker boys.....

     

    respect pentru toti motociclistii indiferent de ce detin :crack:

     

    NO REPLY

  9. :agree:

     

    fiecare face ce vrea cu pielea si viata lui. noi vrem sa socializam, de-asta a fost initiat acest topic, nu sa criticam.

    alo, gradinita :P . ce atata agitatie? :ok: daca il stii si te deranjeaza ceea ce face de ce nu meri tu sa faci baiatului cu pricina observatie? iar daca topicul nu iti place pentru ca este "facut pentru intalniri regulate la suc", sunt destule altele la sectiunea pentru bucuresti. noua ne face placere sa ne intalnim regulat la suc si sa vorbim diverse, nu sa facem cercetari cu cine se da pe o roata :ok:.

     

    in alta ordine de idei, am fo 4 zile la munte, la sinaia. pun si neste poze (nu, nu am fo pe motor :) ): cota 2000, peles, cascada urlatoarea. mai multe poveshtiri joi la terasa :ok: .

     

    Buna,

     

    Bine ai revenit din concediu, am vazut o poza haioasa pusa de tine si vr.sa te intreb dak iti pare cunoscut personajul de mai jos (pe nume porcu') ? :ok: Am stat o ora pana ne-au adus comanda la restaurantul ala de la cota 1400 k sa nu mai zic ca nu ne-a placut deloc mancarea :smoke:

     

    Eu am fost cu colegii de servici intr-un teambuilding cam pe unde ai fost si tu; hai ca mai pun cateva poze restul ne mai povestim cand ne vedem.

     

    O saptamana usoara :)

  10. bad idea.....

     

    de ce? niste argumente, de fapt oricum vr. sa vb. si cu voi sa va cer o parere. Daca e vb.joi sa-mi spuneti si mie, nu stiu de ce dar am impresia ca parca fuge lumea de Yamaha si sincer din ce mai citesc eu pe forumuri oameni cu R6 sunt multumiti de motor. Eu sunt fan Honda si ma batea gandu' la CBR 600 dar ma mai gandesc pana la anu imi pastrez "bondarul " :cheers:

  11. eu n-am iesit pana acum la drumuri asa lungi si nu stiu cum e dar presupun ca f. frumos. Recunosc ca asi vrea un motor mai mare din mai multe considerente si am fost ieri sa vad un R6 spre care inclin la anu'

    pai ne vedem joi atunci, nu?

     

    P.S.: azi mama cu tata fac 25 de ani de casatorie-nunta de argint ah..... ce frumos :cheers: , pai sa le zic si eu La multi ani :D chiar daca nu se uita ei sigur pe forum :o

  12. ink nu le-am descarkt dar sunt pe vine .... :D N-am stat sa urmaresc motociclistii din Constanta-Mamaia dar cat am vazut slabutz, doua R1, un Ninja si inca vre-o 2-3 motoare si astea cu numere de Buc/Ilfov. Mai mult k sigur sunt destui dar nu stiu cum se face k eu nu i-am prea vazut insa masini .... de sa-ti kda plombele, SLR 722 - editie limitata si hopa unu la noi in fata la Rex k sa nu mai zic de Laborghini, Q7 , TT-uri, Porche-uri si alte decapotabile care mai de care mai fitzoase .... da' asta-i viata unii muncesc si altii muncesc sa fure :o

     

    App. stiti ceva de intalnirea de vineri - duminica organizata de pro-bike ? unde ? cand ? cum?

     

    o seara buna :cheers: ma bag la somn

  13. hai, mai, lasa atata vorba si vino de te arata la fata :lol: , ca au mai fost si altii care au anuntat cu surle si trambite ca vin si s-au dat la fund :D .

     

    deci strangerea la terasa incepe astazi la 19.30.

     

    Buna,

     

    Azi-noapte la 1 am venit de la mare,am scris k o sa plec cateva zile si fiind vremea frumoasa am stat o saptamana. Am zburat cu parasaling-ul (un fel de parasuta) peste mare :cheers: suuuuper tare senzatia, parca toata lumea o ai la picioare.

    Imi pare rau ca nu am putut sa ajung mai ales ca mi-am anuntat venirea si sper ca nu v-ati facut o impresie proasta.

    Un "La multi ani" mai intarziat si din partea mea colegului nostru si multa sanatate!

     

    va pup pe toti si ma bucur ca m-am intors in Bucurestiul asta aglomerat :o

  14. Pai - mizutza_ninja, daca vrei prima intinlire ar fi azi la arc, mai ales ca acum :14:12 e soare si frumos afara.

    Maine daca este vreme faina - si weather cast - zice ca ar fi, o sa vezi niste motoare la terasa cu pricina - parcate in partea opusa soselei, cu rotile fata inspre terasa.

    O sa vezi oamenii ca se aduna la 2 mese unite - avand castile de rigoare la ei, deci acolo e tragetul tau.

     

    DE OBICEI ORA DE INTINLIRE VARIAZA INTRE : 7:30 - 8:30, UNII VINE SI LA 9 PM ca asta e situatia.

    Eu o sa incerc sa ajung dar nu promit. :burnout:

     

    Stiu ca miercurea se strang oamenii la arc si cred k am sa vin si eu azi o fuga, asta daca nu ploooo (pana incepe meciu desigur :) k's microbist(a) :hurt:

×
×
  • Creează nouă...