Sari la conținut

micutza_ninja

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Not Telling
  • Locatie
    Bucuresti

micutza_ninja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am oprit si eu, e vorba de B 13 KTA, pe baiat il luasera deja cei de la SMURD dar nu stiu in ce stare este.
  2. M-am uitat la aceasta stire prezentata pe toate canalele TV si dupa parerea mea, soferul Opel-ului nu prea constientiza fapta facuta, frate ai omorat un OM , nu stiu cum o sa poti inchide ochii noaptea ! R.I.P.
  3. Adica de atata timp omul acela sta intins pe sosea ? Nu se poate asa ceva! Dumnezeu sa-l ierte, si sper ca fata sa-si revina !
  4. Inseamna ca este vorba despre un alt accident, pentru ca eu la ora la care am scris ajunsesem acasa iar accidentul sa produs cu cel putin 10 min. inainte sa ajung eu sa scriu .
  5. Dumnezeu sa-l ierte ! Nu pot sa descriu ce imagini cred ca ar soca pe oricine si oricate campanii am face se pare ca nu putem impiedica astfel de incidente.
  6. Tocmai am trecut pe DN 1 iar pe sensul de mers dinspre Baneasa spre Fantana Miorita pana in pod (unde e benzinaria Petrom) un motor rosu de viteza, B 87 NOM era cazut,cu un baiat si o fata tineri, care erau intinsi pe jos si nu mai miscau. Nu aveau decat casca in rest nimic care sa-i protejeze, nu era nici politie nici salvare decat 3-4 persoane langa ei care nu stiau ce sa faca. Era o masina trasa pe lateral care era harjaita dar impactul nu stiu cu ce l-au avut pentru ca erau cazuti pe axul drumului care desparte sensurile de mers. Daca aflati mai multe va rog sa scrieti. Conduceti cu grija fratilor!
  7. S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Multi km cu bine, fara incidente neplacute! Mi-e dor de ea dar am lasat-o pe maini bune ! Ne mai auzim .... si hai cu permisu' ala Numai bine !
  8. De-acord, mai ales ca tine atat de putin va fi aglomerat fiind si 4 tuning-ul, or sa vina multi pasionati de 2 si 4 roti. Numai bine
  9. micutza_ninja

    Poze

    La multi ani fetelor, multa sanatate, sa fiti fericite alaturi de motoarele si iubitzii vostrii si sa ne vedem cu bine pe asfalt ! Numai bine
  10. La multi ani pentru noul an! Bine ai revenit Misule, multa sanatate tuturor si sa aveti parte numai de lucruri bune. P.S.: Care iese la o tura cu moto ? !
  11. La multi ani si tot ce va doriti pentru 2008 sa se indeplineasca, sanatate maxima si km cu bine si-n acest nou an!
  12. Craciun Fericit tuturor si sa ne vedem cu bine pe sosele cand s-o face frumos !
  13. ce-a ajuns discutia asta......off topic parerea mea, daca se mai poate spune o parere pe topic-ul asta....fiecare si-a luat ce motor ia placut si si-a permis la momentul respectiv asa ca nu vad de ce agitatia asta pentru nimic (ce, daca bate VTR-ul pe R1, sau invers o sa-si schimbe detinatorii de R1 pe VTR-uri sau invers ? ) ... parca va credeti in biker boys..... respect pentru toti motociclistii indiferent de ce detin NO REPLY
  14. La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua de nume ! O zi plina de bucurii si cadouri multeeee e e ..
×
×
  • Creează nouă...