Sari la conținut

Jimmy

EX+
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Informații profil

  • Interests
    Tot ce scoate fum!

Jimmy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
  2. MOTUL 300 V 4T Sport SAE 10W-40 un ulei exceptional.
  3. Model '05 este scos cu ghidon renthal.
  4. Model '05 : 1.Furtunul la frana fata are alta trasa, mai exact pe dupa telescop (ca la Honda) 2.Airbox-ul mai mare 3.Diametrul telescopului mai gros (48mm). Cam asta stiu eu, care cunoaste poate sa complecteze.
  5. Aici ar trebui sa intervina maestrul CIPRIAN, el este in masura sa raspunda .
  6. Certainly! Vino sa te antrenezi zilele astea si te bagi la amatori.
  7. Competitia nationala de motocross "Cupa Reghin" (pista Padurea Rotunda-releu) 25 iunie 2005 ora 10 (antrenamente libere, oficiale,manse) Organizatori: Federatia Romana de Motociclism Primaria Mun. Reghin Humi Racing Team
  8. " Stupid Gizmo" de la cine ai cumparat RM-ul? Cu siguranta nu de la prietenul meu, data viitoare fi mai atent inainte sa-ti sara mustaru' ,fiindca cei care nu ma cunosc o sa-si faca o parere proasta despre mine.
  9. Pe romaneste ,,cinstit'', asa ca fi mai scrutator. Nu mai are rost sa continui asa ca divaghez de la acest subiect.
  10. Sosolino, nu-i nimic ocult în ceea ce-am scris mai sus, eu sunt un motociclist scrupul,iar daca nu sti sa faci diferenta intre un cr si rm mai bine shut up! (take care!)
  11. Sincer iti spun ca pentru început sa-ti iei una mai blanda, Honda CR este prea nervoasa (brutala), si o sa te dezamageasca, asa ca las-o pe mai încolo.Apropo, am un prieten care are de vanzare un Suzuki RM 125, în stare estetica si tehnica foarte buna, la un pret super ieftin. Detalii aici! ...fara detalii, pt ca exista topic special de comerciale
×
×
  • Creează nouă...