Sari la conținut

Oldmaxbucuresti

Membru
  • Număr conținut

    217
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Oldmaxbucuresti

  1. In primul rand...multumesc Darian! Lucrarea a iesit super!

    Imi cer scuze pentru calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul mobil in parcare si fara prea multa lumina dar si asa seile arata foarte bine.

    Recomand cu multa caldura pentru orice fel de modificare a seii.

     

    Ride on open road.

    post-22035-1265622707_thumb.jpg

    post-22035-1265622750_thumb.jpg

    post-22035-1265622772_thumb.jpg

  2. Salve Maxe! :laugh: long time not see! M-am uitat pe la Ursu dupa tine dar se pare ca nu ne-am mai potrivit vizitele. M-am intalnit in schimb cu Catalin in Ursu acum o saptamana si ceva. Am golit fiecare cate o sticla si am plecat sa nu ne bata acasa vrajitoarele ca am intarziat prea mult :laugh:

     

    Pai daca ti-e dor de munte de ce nu ai venit cu noi?... Am facut ieri 400 si ceva de km: Bucuresti-Predeal-Rasnov-Zarnesti-PlaiulFoii-Bran-Campulung-Pitesti-Bucuresti. Si zic eu ca nu am ajuns prea tarziu acasa daca e sa ne gandim la ce traseu am facut (21:30) Intre Zarnesti si PlaiuFoii e o bucata de drum de 10km de "ulitza" gen drum "bun" forestier. dar nu imposibil de mers pe el... acolo am pierdut mai bine de o ora dus-intors mergand cu 20-30km/h

     

    La PlaiuFoii, ce sa zic, e super. e fix intre muntzi, cu Piatra Craiului dominand de acolo de sus toata valea. Vremea superba, o ciorba BUNA servita in paine, niste costitze cu cartofi la cuptor si papanasi, plamanii ne-au explodat de atata oxigen si ochii de atata frumusetze (incepusem sa ducem doru` Bucurestiului :))... cam astea au fost doar cateva din chestiile rele ce ni s-au intamplat.

     

    O sa pun si ceva poze pe net.

     

    PS: si muntele a intrebat de OldMax!...

    WOW super KAWA. Abia astept sa vad pozele. Am mai trecut pe la Ursu in cateva seri chiar cu Catalin. Cum se spune nu a fost sa fie dar pamantul este rotund ne gasim noi pina la urma. Iar daca si muntele a intrebat de mine (se poate spune ca m-am ajuns;) ) apoi este musai sa merg eu la el nu muntele la mine :D.

    Asfalt uscat!

  3. Motociclistul este bine acum,doar cu o durere suportabila la picior.Astazi in jurul orei 4 se va prezenta la politie,unde se va intalni cu soferul jeep`ului (care s`a interesat aproape zilnic de situatia lui).

     

    Multumim celor care au dat ajutor la fata locului si celor care au facut posibila gazduirea motocicletei pana am ridicat`o.

     

     

    Pentru putin! De preferat sa nu se intample astfel de accidente, iar daca am fost in zona si parcarea a putut fi folosita pentru gazduire, atunci dece nu!! Asfalt uscat si insanatosire grabnica!!! Fierul se indreapta.

  4. Un membru Chopper Academy a luat motorul care a avut accidentul pe strada Barbu Vacarescu 137, la ora.13, Kawasaki, B 64 SXN.

    si il tine la el in curte pana isi revine sau vine cineva sa-l urcam pe o rampa.

    Pentru cei care cunosc persoana cu Kawa-ul... am inteles ca este bine,desi totusi este lovit la cap si cu nasul spart.

    tel: 0729 106 293 marius

×
×
  • Creează nouă...