Sari la conținut

Oldmaxbucuresti

Membru
  • Număr conținut

    217
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Oldmaxbucuresti

  1. Vom da cate 1 bucata palinca si 1 bucata (mai mica) de slaninuta ca sa ajunga la toti, iar daca ajungi mai tarziu rezolvam ceva si punem deoparte, la "rece" partea ta.
  2. ... sau asteptam cati mai multi "MOSI" cu tolba plina! Respect.
  3. Va asteptam cu vin fiert in loc de traditionala paine si sare. Mesaj completat Fireste la aceasta se adauga si deja binecunoscuta primire calduroasa in stilul CA. Va asteptam cu mic cu mare.
  4. Oldmaxbucuresti

    Reparatii sei

    In primul rand...multumesc Darian! Lucrarea a iesit super! Imi cer scuze pentru calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul mobil in parcare si fara prea multa lumina dar si asa seile arata foarte bine. Recomand cu multa caldura pentru orice fel de modificare a seii. Ride on open road.
  5. May the Force be with you! Gata si ideea de costum! Lord Vader vei fi prin zona?
  6. Eu am iesit cu motorul si ieri si astazi. Am mers prudent si chiar am mai intalnit 2 motocicilisti pe Barbu Vacarescu si inca 1 pe Stefan cel Mare. Deci lumea mai iese asa cate putin cand mai prinde putin soare. Asfalt uscat! (cat mai curand)
  7. WOW super KAWA. Abia astept sa vad pozele. Am mai trecut pe la Ursu in cateva seri chiar cu Catalin. Cum se spune nu a fost sa fie dar pamantul este rotund ne gasim noi pina la urma. Iar daca si muntele a intrebat de mine (se poate spune ca m-am ajuns;) ) apoi este musai sa merg eu la el nu muntele la mine . Asfalt uscat!
  8. Oldmaxbucuresti

    Xzr 400

    Pentru putin! De preferat sa nu se intample astfel de accidente, iar daca am fost in zona si parcarea a putut fi folosita pentru gazduire, atunci dece nu!! Asfalt uscat si insanatosire grabnica!!! Fierul se indreapta.
  9. Super faina vremea de azi!!!! Si motorul a spus "Saru' mana! Ce mai faci Kawa? Cum a fost la munte? Imi este un dor nebun de el! Bafta multa si asfalt uscat la toti!
  10. Oldmaxbucuresti

    Xzr 400

    Motorul este la mine, la job in curte!
  11. Scuze! Am tras motorul in curte si nu am avut timp sa verific. M-am gandit sa anunt repede! Imi asum greseala!
  12. Un membru Chopper Academy a luat motorul care a avut accidentul pe strada Barbu Vacarescu 137, la ora.13, Kawasaki, B 64 SXN. si il tine la el in curte pana isi revine sau vine cineva sa-l urcam pe o rampa. Pentru cei care cunosc persoana cu Kawa-ul... am inteles ca este bine,desi totusi este lovit la cap si cu nasul spart. tel: 0729 106 293 marius
  13. @Lope: am refacut gif-ul asa cum am vb ieri;il poti incarca de pe forumul CA unde am postat un link. Gata lope este mai mic!
  14. Mai adaug si eu cateva poze: http://picasaweb.google.com/ionescu.marius...liu16August2008 Faina plimbarea si pentru unii cu peripetii!!! Si nu uitati sa priviti atenti la ultima poza! UE si ceva pe linga!!!!
  15. OK! Mi-am luat si luni zi libera pt asta. Pai atunci stabilim maine ceva sau duminica ca tot ne vom vedea la Apasu! Pina atunci sa fie lista completa - la zi.
  16. @Lope: luni mergi sau daca vrei mergem pt embleme?
  17. Salut! Gata sunt in bucuresti si mai am ceva zile de concediu pina marti. Cand aveti timp poate ne vedem la un suc, ceva... la Apasu. Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...