Sari la conținut

bungeee

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    25/06
  • Numar Moto
    60

bungeee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bungeee

    Tuning

    Mai multe detalii, va rog
  2. bungeee

    Tuning

    Care stie cat m`ar costa un tuning complet. aproximativ. adica Filtru de aer, Toba, kit 70cc, bile, TOT TOT, un pret aproximativ ? si de unde as putea sa cumpar piesele ? SE MERITA CEI CARE ATI PUS CEVA PE EL ?
  3. bungeee

    Ulei

    Cei care avetzi Aprilia SR 50 Ditech pe injectie ce fel de ulei bagatzi in el ? si cat ulei va consuma ? Va rog sa imi recomandatzi un ulei cat mai bun, nu conteaza pretu. Acest scuter are ulei de transimie, cand trebuie schimbat ? ca nu stiu
  4. bungeee

    Stickere

    Sunt din Alba Iulia, oricum merci ca mi`ati ca exista in cluj deoarece chiar astzi am drum acolo si nu vroiam sa bat cluju fara sa gasesc, daca e cineva din cluj si stie unde e reprezentanta va rog sa imi zicetzi !
  5. bungeee

    Stickere

    Salut, stie cineva un site, care sa fie romanesc de unde as putea comanda niste stickere cu Aprilia ? va rog frumos sa ma ajutati ! multumesc anticipat !
  6. Dupa 40km\h urca ca si cum as fii singur, bine iti dai seama ca demeraju e mult mai lent
  7. Da, dar stiti ce nu inteleg eu ... de ce imi merge cu 80km/h cand sunt singur pe scuter si tot cu 80km/h cand sunt 2 pe scuter, adica nu mi se pare normal pentru un motor de 50cc la care dupa parerea mea conteaza umpic si greutatea ..
  8. Salut, este primul post al meu pe acest forum si as vrea sa va intreb ceva. Cum prindeti cu un aprilia SR 100 km/h ca nu inteleg , eu am un Aprilia SR Ditech in acte scrie Sport, este pe injectie si merg cu 80 km/h. Cu 2 oameni pe el tot 80km/h
×
×
  • Creează nouă...