Sari la conținut

stircu

Membru
  • Număr conținut

    306
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de stircu

  1. mi poate face cineva cateva recomandari pentru a vizita  obiective in judetul Buzau? Ma refer la \barajul Siriu, focul viu, Vulcanii noroiosi, Sfinxul, eventual doresc sa ajung pe un varf usor accesibil trovantii, rezervatia naturala d echihlimbar parca.. etc.

    Imi amintesc ca acum multi ani  mergand pe  un drum national Brasov - Buzau  am oprit , am mers maxim 100 de metrii si am gasit vulcani noroiosi. Pe harta nu vad asa ceva :). 

     

    Doresc in 2 zile sa parcurg cat mai multe obiective si totodata sa conduc cat mai putin . ( maximul de efect  cu minimul de efort). De la parcare pana la obiectiv maxim 1000 de metrii pt ca  vin cu 3 copii mici!

    Va multumesc!

  2. Caut ajutorul contracost.
    Doresc sa ma ajute cineva ( defapt sa imi faca )un filmulet de 3 minute in care sa combin cateva filmulete mai mici, cateva imagini si
    ceva scrisuri suprapuse peste imagini. Si voce ce se suprapune pe derularea imaginilor. cu un programel gen Mouvie MAker sau orice altceva.

    Formatul filmului va fi mp4 si va  avea o rezolutie relativ mica.
    Filmuletele, pozele si vocea vor fi facute de mine.
    Termenul la care am nevoie este 20 maxim 21 luna aceasta!
     

  3. Acum 19 minute, MotoS Garage a spus:

    am trecut acum o luna prin asta pentru ca efectiv uitasem (am mai multe motociclete si tin taloanele in fiecare). eniuei, nu se ia nici un numar, se ridica talonul si se da dovada 15 zile, nu 5! pentru lipsa rca se ridica talonul si numerele, pentru ca inmatricularea este suspendata cat lipseste rca! :) cu rca-urile am scapat, le fac pe un an de cativa ani la acelasi broker, in aceeasi zi! ma suna el cu vreo luna inainte sa expire! e o veselie cand platesc la 5 motociclete in iunie! anul asta am platit putin sub 2500 de lei pe toate :)))))

    p.s. doar la RAR se face itp-ul in caz ca ti l-a luat politia. o tampenie, dar asta e!

    p.p.s. mi-a adus la cunostinta si faptul ca am permisul expirat din 2014... :))) am facut de mai multe ori in acest timp drumuri prin europa, spania, italia, germania, franta... in germania m-au oprit o singura data si n-au vrut sa-si bata capul, pana si la ei e hartogaraie si avand in vedere ca e contraventie m-au lasat in pace! :))

    Multumesc! Despre ce lege este vorba?

  4. Ma prinde  cu ITP ul expirat si imi face asa :

    1. Proces verbal in care se retine talonul si primesc amenda ca nu am talonul la mine

    2. imi lasa numerele

    3 imi zice ca mai pot circula 5 zile timp in care sa fac ITP

     

    Nu gasesc unde in lege pot circula  5 zile intr-o situatie c a a mea.

     

     

    A mai intalnit cineva situatia asta?

×
×
  • Creează nouă...