Sari la conținut

Nartik

INACTIV
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Piatra Neamt
  • Carnet moto din
    Important e ca il am.
  • Numar Moto
    De Neamt(Piatra Neamt)
  • Club
    De unde..

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ..

Nartik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nartik

    C-s-r

    Va descurcati ca doar sunteti baieti mari... Nenea..vezi ca ti-ai pus multa lume pe cap..
  2. Tinand cont ca da caldura vom incepe sa ne strangem(posesori eventual pasionati de scutere/motoare 125cc) in numar cat mai mare sper eu intr-un loc stabilit pe pracurs.Asa ca daca mai exista persoane ce vor sa ni se alature din Piatra Neamt eventual din zona sa nu ezite a-mi da un PM. Bafta!
  3. Eu zic sa stai linistit cat iti trece.Nu ai cazut cpana cum dar daca ai de gand sa mergi cu scuterul cu mana in ghips nu iti dau mai mult de 700metri parcursi. Bafta
  4. Intrebare...Pneul spate la Piaggio NRG mc3 e tubeless?? P.s:nu radeti de mine..
  5. Nartik

    Flashuri Faruri

    Gainile nu iti dau voie nici macar sa ai 1-2 neoane..Si crezi ca 2 palpaitori d-alea ar putea fi legale vreodata:)))..poate pe vreo ambulanta... Pe mine ma batea gandul intr-un timp sa imi put o goarna d-aia cum au vehiculele de politie..sti tu..acel carait+statie sa vorbesti in ea:D.
  6. Daca nu vei reusi sa il iinmatriculezi la primarie..dute pe undeva la tara si inmatriculeaza-l;)
  7. Fratie toti lovesc jucaria la un moment dat...daca te-a mancat in c*r... Lasa...noi sa fim sanatosi..
  8. Nu bai becalizatule car esti..Nu vorbesc din amintiri si nu renasc nici o cearta..dar atat timp cat nu ai dreptate si o mai faci si desteptu..chestii d-astea aprind multe discutii..nu degeaba se cearta cu tine oamenii de 30-40 ani..Si nu sunt si boss si nici sef ca spre deosebire de altii nu manelele ma definesc pe mine..si mai controleaza-ti limbajul..si daca tot spuneai tu ca cel destept cedeaza primult...te las sa incetezi tu..sa fii destept si eu ala prost dupa parerea ta..Bafta in continuare.. On topic:Sistemul audio nu este tot timpul o tiganie..doar atunci cand iti pui sub coarne un casetofon si mergi pe strada cu muzica injositoare pe strada..am exeple pe la kine prin oras..si oricum un sistem audio nu isi are loc pe scuter..dar asta nu impune sa nu iti faci asa ceva..
  9. Buey..sunt unii care au ip dynamic ce stii tu..
  10. Nartik

    Club Vespa

    Am sa il intreb daca il mai vad..dar..nu arata prea bine...e batrana saraca
  11. Inters pt. ce? Hai ca suntem la "Discutii intre noi" deci slabe sanse sa facem off topic;)
  12. Btw...la mine nu imi mai indica kilometri parcursi...cum fac sa imi mearga din nou.
  13. Asta e frate..gilerik din cate am inteles are doar 13 ani(si a dat dovada de copilarie in toate posturile) dar nu isi avea rostul o caterinca pe seama lui..ca are scarite de 150 euro ca are bani ca nu stiu ce...si faza ca isi bate joc de cei cu mobra..poate a fost greseala de exprimare a lui gilerik. Stii tu..daca pui semnul intrebari in loc de punct se modifica sensul propozitiei.. Cat despre Haste..ce pot sa zic..am impresia ca si-a cautat-o cu lumanarea..
×
×
  • Creează nouă...