Sari la conținut

Nartik

INACTIV
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Nartik

  1. nop nu cu scuterul... :bow: cu el inca nu am cazut multumesc lui dumnezeu....am cazut la fotbal... :bow:

     

    <small>--- Mesaj completat în 25 Mar 2008 14:02 -------------</small><br/>

    Eu zic sa stai linistit cat iti trece.Nu ai cazut cpana cum dar daca ai de gand sa mergi cu scuterul cu mana in ghips nu iti dau mai mult de 700metri parcursi.

    Bafta :bow: :bow: ;)

  2. Sal baieti! Are cineva Strobe Lights adik flashuri in faruri? :cheers:

     

    Hai sa discutam putin despre ele...Legalitate,Aspect, etc

    Gainile nu iti dau voie nici macar sa ai 1-2 neoane..Si crezi ca 2 palpaitori d-alea ar putea fi legale vreodata:)):cheers:)..poate pe vreo ambulanta...

    Pe mine ma batea gandul intr-un timp sa imi put o goarna d-aia cum au vehiculele de politie..sti tu..acel carait+statie sa vorbesti in ea:D.

  3. ieri l-am trantit si eu...faceam derapaje pe o parte cu frana spate si hop....am sarit :D ...nu am nimic...scuterul are doar 2 zgarieturi,dar...si asa il vopsesc iarna asta :D :)

    Fratie toti lovesc jucaria la un moment dat...daca te-a mancat in c*r... :lol:

    Lasa...noi sa fim sanatosi.. :lol:

  4. Alti rookie, alte comentarii... ce <prostie> mea legatura mai avea asta cu o discutie incheiata de mult? Din cate observ tu renasti cearta si ar trebui sa se inventeze o noua zicala: "Cel ce reface o cearta, e mai prost decat amandoi la un loc" si mai e aia veche: "Doar prostii rad de ce-si aduc aminte", daca o iei ca o metafora sigur ti se potriveste si tie :lol:

     

    Hai bafta :)

    Nu bai becalizatule car esti..Nu vorbesc din amintiri si nu renasc nici o cearta..dar atat timp cat nu ai dreptate si o mai faci si desteptu..chestii d-astea aprind multe discutii..nu degeaba se cearta cu tine oamenii de 30-40 ani..Si nu sunt si boss si nici sef ca spre deosebire de altii nu manelele ma definesc pe mine..si mai controleaza-ti limbajul..si daca tot spuneai tu ca cel destept cedeaza primult...te las sa incetezi tu..sa fii destept si eu ala prost dupa parerea ta..Bafta in continuare..

     

    On topic:Sistemul audio nu este tot timpul o tiganie..doar atunci cand iti pui sub coarne un casetofon si mergi pe strada cu muzica injositoare pe strada..am exeple pe la kine prin oras..si oricum un sistem audio nu isi are loc pe scuter..dar asta nu impune sa nu iti faci asa ceva..

  5. Si in spatele ip-ului dynamic ce e??? Un IP real!!!

    Ipu dynamic il folosesc gamerii inraiti de jocuri online care triseaza, insa la alte chestii nui asa eficient. Ce zici de faza in care adminu baga restrictie pe forum ca ipurile dynamice sa nu poate intra(dak se poate pe site-uri se poate si aici).Atunci stai si plangi ca gilerik.

    Ce stii tu! :baldy:

    :baldy: :( :finger:

    Respect..

  6. Ma adminii sio facut datoria!

    Nu zic ca topicu m-a distrat. M-a distrat chiar mult...Bietu Gilerik dak in cateva luni o ajuns sa fie asa de atacat pe forum...ba chiar mai mult am vazut tipi din orasul lui care afirma ca i un dobitoc...atunci e clara treaba, chiar asa e.Eu i-am zis de mult ca i cam copil, de cand o zis ca are 13 ani si vrea ca gilerau lui sa meatga mai tare...cauta kit de 80cc.Pai el deabia stapaneste mica lui bestie dapai un motor de 80cc.

    Toti acuma cereti explicati pt banul primit...pai voi ati incalcat regulamentu' forumului. Nu ai voie sa te iei de nici un user orice motiv ar fi! Ba sa mai faci o campanie anti-user...Ati fost avertizati chiar la inceput ca o sa va luati ban...iar voi stiti cum ati zis..."hai sa postam caci si asa ne luam ban"...clar se vede caci voi ati cerut-o.Sau poate na-ti crezut...

    Da mna oricum Adminu putea ierta caci si Dumnezeu iarta!!!

    .............................................................................................................................................................

    Las bine caci numa contu a avut de suferit...caci puteati primi ban pe ip si atunci era motiv de plans!

    Numai bine!

    Buey..sunt unii care au ip dynamic ce stii tu.. :baldy: :( :finger: :baldy:

  7. Asta e frate..gilerik din cate am inteles are doar 13 ani(si a dat dovada de copilarie in toate posturile) dar nu isi avea rostul o caterinca pe seama lui..ca are scarite de 150 euro ca are bani ca nu stiu ce...si faza ca isi bate joc de cei cu mobra..poate a fost greseala de exprimare a lui gilerik.

    Stii tu..daca pui semnul intrebari in loc de punct se modifica sensul propozitiei..

    Cat despre Haste..ce pot sa zic..am impresia ca si-a cautat-o cu lumanarea..

    :finger:

  8. Nu prea multi... e un inceput insa. :finger:

    Toate au un inceput nu? :baldy:

    Pacat ca nu prea sunt "Viespi" prin Romania!!..

    In Piatra Neamt unde locuiesc este un mosulet cu o Vespa tare vechhee...dar se taraie saraca..merge n-are treaba cu ea..am sa revin cu poze daca o sa il mai vad..

    A venit Iarna.. :baldy:

  9. Eu iti recomand sa te duci la un vopsitor!Interesant sfat ti-a dat @madendre si sunt convins ca a fost foarte bine intentionat dar :Suprafata nu se degreseaza cu diluant ,vopsea ,acetona sau ce mai tampenii am mai auzit eu pana acum...se degreseaza cu degresant facut special pentru asa ceva!).Dupa ce sa uscat grundul -tre sa dai cu abraziv..si dupa sa dai cu fuller..poti sa dai direct cu fuller doar daca e grund care iti permite ud pe ud..Dupa cat timp scrie pe tuburi poti da aldoilea strat incepi cu locurile unde nai acoperit din primul strat si il termini cu locurile unde ai dat-pai cum vine asta fratele meu?Straturile se dau in asa fel incat sa acoperi uniform tot..nu exista zone dinastea unde nu ai dat bine in prima mana,Daca vrei pentru un luciu si o rezistenta un pic mai buna poti da si al treilea strat nu foarte groasa,Daca nu dai "foarte gros" ramane gazat sau coaja de portocala..cam atat am in mare de obiectat...sfatul meu e sa te duci la cineva sa iti faca o lucrare profi,daca vrei sa faci tu pregatirea ..ca sa nu faci greseli si sa ai probleme la vopsit da-mi pm si iti raspund cu placere!

     

    Ps:@madendre -Sa nu te simti ofensat, chiar nu am avut nici o intentie sa te jignesc sau ceva,erau doar niste observati facute sa nu munceasca omu de doua ori!

     

    Da frate pot sa ma duc la un vopsitor..dar nu am cum..scuterul e a lu bunicamiu n-am cum sa il plimb asa de des pana la oras...Vreau sa il vopsesc eu pt. ca asa mai inveti una alta + ca si vopsitorul iti cere bani...vreau sa ii fac o reconditionare subtila (si asa ca bunicamiu nu il mai foloseste) nu vreau sa il fac de fite...multumesc de sfaturi si cand o sa ma apuc de treaba o sa mai vorbim in privat pt. niste sfaturi si alea alea..

    Asfalt uscat...... :finger:

  10. Sal vopselele din tub sunt bune dar nu dau asa o stralucire ca cele date cu pistolul.Dar am vopsit motorul unui prieten asa si a iesit bine si mobra la fel lam vopsit si sunt multimit.Cel mai bun rezultat o obtii cu in pistol de vopsit un compresor si o cutie de vopsea de oricare nu neaparat auto.Pentru moped pe carel am acuma am luat vopsea de la ambient nu de auto pentru metale si cu echipamentul care trebuia am reusit sal vopsesc si a esit mult mai lucios decat mobra.Ca sa pergatesti suprafata de vopsire este de preferat sa dai jos toata vopseaua dar nu neaparat de pe mobra lam curatat pana la metal gol cat am putut de pe mopedul meu si al amicului meu am doar zgariat suprafata cu o hartie abraziva (smirgel daca vrei sai zici asa) incepand cu 300 si treptat spre 500 ca sa elimin toate neregualitatile.Unde ai dat jos vopseaua nui problema ca la final inainte de vopsire vei da cu grund ce ii va ofera o suprafata mai aderenta pentru vopsea dar numai in locul unde numai e vopsea.Binenteles ca inainte sa dai cu vopsea,grund se degreseaza suprafata cu diluant sau benzina(de preferat diluant).Dupa ce sa uscat grundul poti sa dai cu vopsea din tub si este de preferat macar 2 straturi.Sa nu incerci sa acoperi intreaga suprafata din primul strat ca primul strat nu trebuie sa fie groasa.Dupa cat timp scrie pe tuburi poti da aldoilea strat incepi cu locurile unde nai acoperit din primul strat si il termini cu locurile unde ai dat.Daca vrei pentru un luciu si o rezistenta un pic mai buna poti da si al treilea strat nu foarte groasa doar sa fie acolo avantajul a 3 straturi este ca dacal zgari un pic putin polish si nu se va observa.Iti recomand sa nu vopsesti cand afara ploua pentru ca te poti trezi cu pete sub vopsea in timp binenteles si nici sa fie prea frig nici cald.Prea frig si vopseaua nu se usuca destul de bine prea cald si vopseaua se usuca prea repede sa fie cam intre 15-25 grade.Daca mai ai alte intrebari ma poti intreba pana atuncea bafta la renovare si sper ca produsul finit sa iasa cum vrei. :finger:

    Mersi frate pt. informatii se pare ca nu trebuia neaparat sa deschid un topic dar in fine.

    Asi prefera cu tub pt. ca n-am de unde sa iau pistol de vopsit..cum ar trebui sa fie locul in care il vopsesc??

    afara/inauntru..

×
×
  • Creează nouă...