Sari la conținut

NeluMM

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    titoc_ioan_florin@yahoo.ca

Profil

  • Carnet moto din
    1998
  • Numar Moto
    MM 90 ARP, MM 06 WJJ

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra,Mz ETZ, Honda Transalp

NeluMM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am schimbat bujiile,motorul merge normal acuma, singura problema e ca nivelul uleiului din baia de ulei a crescut cam 1 cm, cred ca mi-a bagat benzina nearsa in baia de ulei ! Altceva nu prea stiu ce s-o putut intampla, astept si alte pareri!!! Multam fain inca odata! Numai bine si Asfalt uscat!!!
  2. Poti sa-mi spui te rog ce inseamna CDI? Multam fain oricum!
  3. Salutare prieteni, am o mica problema cu Transalpu meu din 99 - nu mai vrea sa porneasca si chiar daca reusesc sa pornesc merge sub 900 de turatii!Am desfacut bujiile, una era uda complet!Cred ca una dintre bujii nu lucreaza cum trebui, le-am schimbat intre ele dar acelasi rezultat.Mi-am luat 2 bujii noi , o sa le schimb astazi sa vad daca se schimba ceva! Va rog frumos , cine poate sa-mi dea un sfat , raman recunoscator! Multumesc!
  4. Mersi fain o sa caut cand vin pe la Baia Mare, eu sunt din Razoare, langa Tg Lapus, prin zona pa la noi cam greu de gasit de astea! Numa bine!
  5. Salutare moroseni, ma bucur ca avem si noi un loc unde sa putem discuta una alta despre motoare!Stie cineva vreun magazin in Baia Mare unde as putea gasi produse de curatat motocicleta?(spuma activa, ceara spray pt lant etc) Multam fain..drum bun si asfalt uscat!
  6. NeluMM

    MZ

    Multam, astept nr de telefon, las si un email pentru cine e interesat: titoc_ioan_florin@yahoo.ca
  7. NeluMM

    MZ

    Salut baieti, de mult am cautat sa gasesc niste oameni pasionati de MZ-uri.As avea nevoie de ajutorul vostru am si eu un MZ 250 si nu prea gasesc piese la mine in judet!Poate careva sa-mi dea un numar de telefon de preferinta din CJ de la cineva care are piese de MZ?Multam oricum!Asfalt uscat si cand treceti prin Maramures da-ti un semnal!
  8. Salutare Maramureseni, am aflat si eu despre comunitatea moto din MM mi se pare o idee excelenta!Eu sunt din Razoare(langa Tg Lapus) si inf. circula mai greu pe la noi! Am un MZ Etz 250 stie cineva de unde pot cumpara piese pentru el? Multumesc, asfalt uscat
  9. Va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat!M-am hotarart sa-mi iau Transalp dar nu mai veche de 1996,asta e decizia mea chiar daca o sa fie mai multi verzisori!Sunt in cautare de oferte! Va salut si asfalt uscat!!
  10. Mersi mult de informatii!! M-ar interesa ceva poze cu transalp (de vanzare) si ceva date despre el! an fabricatie km ....
  11. Salutare vreau sa-mi cumpar si eu un enduro si nu stiu exact ce sa-mi cumpar!Am experienta pe motocicleta am un mz etz 250 de vreo 5 ani,km destui.Am de ales intre 2 motoare Honda Transalp 600 si BMW F 650! va rog sa ma ajutati cu parerile vostre. Multumesc!
  12. Si eu pescuiesc pe Lapus dar dupa cate vad eu pescuiesc undeva mai sus pe rau in zona Cheile Lapusului.Este un loc splendid,peste destul...scobar ,clean, mreana,stiuca! Imi puteti spune unde anume ati facut pozele?Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...