Sari la conținut

gbf79

INACTIV
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de gbf79

  1. Dupa o pauza de un an, spunem noi binemeritata, dorim sa deschidem sezonul enduro pe data de 15-17 aprilie cu prima Cupa din acest an – Cupa EVW Enduro Monteoru 2011.

     

    Concursul, inscris in calendarul competitional al Federatiei Romane de Motociclism ca si Cupa, se va desfasura in perioada 15-17 aprilie 2011 in Mun. Buzau si in Sarata Monteoru, astfel:

    - vineri 15 aprilie incepand cu orele 16.00: inscrierile in Piata Daciei din Buzau;

    - sambata 16 aprilie, ora 09.00 start demonstrativ din Piata Daciei Buzau; ora 09.30 iesirea din Buzau si mers in regim de Safety Moto pana la locul denumit “La Piramida”, ora 10.00 startul oficial in cursa; ora 20.00 masa festiva

    - duminica 17 aprilie, ora 09.00 start in a doua zi de concurs; ora 17.00 festivitatea de premiere.

     

    Tabara de baza va fi la Hotelul “La Paducel” din Monteoru, unde va fi finishul in ambele zile de concurs, startul de duminica si parcul moto ptr sambata seara.

     

    Cazarea noi recomandam sa se faca in Monteoru (relatii pe turistinfo.ro – sarata monteoru), iar sambata dimineata vom pune la dispozitie un autocar ptr a aduce concurentii in Buzau, la start.

     

    Concursul va avea trei clase: Profi, Hobby si Fete (daca sunt min trei fete inscrise).

    Traseul va avea o lungime aproximativa de 35-40 km, va fi marcat in totalitate cu banda si vor fi cp-uri cu arbitri. Se cronometreaza tot traseul, start – sosire. In functie de conditiile meteo fiecare clasa in parte va avea de parcurs mai multe ture.

     

    Deoarece concursul este o Cupa in calendarul FRM, concurenti trebuie sa aibe licenta.

    Cei care nu au licenta o pot face la inscriere unde vom avea prezent si un doctor de medicina sportive ptr adeverinta necesara licentei. Taxele aferente licentei sunt: 10 euro ptr o cursa, 20 euro asigurarea valabila 1 luna (sau 50 euro valabila 1 an) si 30 ron adeverinta medicala.

    Taxa de inscriere in concurs este 150 ron daca se plateste pana pe 10.04.2011 sau 200 ron la inscriere.

    Startul se va lua in ordinea numerelor de concurs, numere care se atribuie consecutive la inscriere.

    Numarul de concurs se primeste la incriere dupa confirmarea taxei de participare, consecutive. Toate informatiile privind inscrierea le gasiti in Fisa de Inscriere, atasat acestui topic.

     

    Regulamentul cursei si mult mai multe informatii vom posta si in acest topic si pe site-ul clubului in zilele urmatoare.

     

    Va asteptam,

    Echipa XM Raid

    cred ca o sa ma prezint si eu.

  2. eu zic sa nu te axezi pe tiganii, si sa cauti ep e-bay ce ai nevoie. le iei la super-pret de pe motoarele lor dezmemebrate, si shipping-ul nu cred sa te coste mai mult de 50$. eu mi-am luat de acolo gumele de ghidaj lant distributie cu 40$, si noi la yamaha in romania sunt 150 eur

    nu vreau sa fac tiganii, mai ales ca ma mai dau si pe la concursuri cu mobra si nu cred ca merita sa raman cu mobra in padura din cauza unei prostii,dar mobra a costat 2300 de e si reparatia ma costa 50 mil cu piese aduse de pe ebay :ok: si acum imi pun intrebarea fireasca daca mai merita facuta....mobra e din 2002 deci destul de batrana.

  3. 3 EDITII ROCK MARATON

    3 INTRUNIRI MOTO

    3 ETAPE CAMPIONAT NATIONAL ENDURO CROS

    3 ETAPE CUPA XCOUNTRY

    O SINGURA TRUPA ROCK CASTIGATOARE VOTATA DE VOI

    JOCURI SI CONCURSURI PT PIBLIC

    CAMPARE SI PARCARE MOTO IN ZONE AMENAJATE

    BERE SI MANCARE LA CEAUN

    LOCATII INEDITE

     

     

    28-30 MAI PERIS

    13-15 AUGUST VAMA VECHE

    24-26 SEPTEMBRIE AZUGA

     

     

     

     

    WWW.XCOUNTRY.RO[/url]

    bravo,super organizare, traseu foarte misto,atmosfera frumoasa.......numai ++++ tineti'o tot asa, ne vedem la mare.:lol:

  4. pierzi din compresie, daca nu sunt si alte diferente constructive / ulterioare.

     

    ambele pistoane au acelasi diametru, 95mm , dar unul are cursa 60.1 si unu 63.4

    ms de raspuns

    Mesaj completat

    nu prea merge, e si alta biela.

    k..am inteles..ai idee pe unde gasesc o chiuloasa si un cilindru?sau un motor conplet de 426....sau ai idee as putea sa pun cutia de pe wr pe yz?sau trebuie schimbate carterele? mobra mea nu are electric starter.

  5. DA,TITI!!!:lol:

    Felicitari organizatorilor (respectiv Titi si Masivu) si ajutoarelor lor (cu precadere domnilor de pe traseu, care in cele cateva ore in care au stat acolo s-au stafidit de tot :lol: ). Personal, m-am simtit foarte bine, desi soarele a fost necrutator, drept dovada acum sunt un rac ambulant. Paradoxal spectacolul nu a fost oferit de cei mai profii (respectiv clasele A si B -no offence guys-, ci de "juniorii" de la C (aici amintim Jumba, Stiote si Andreea care au facut o binemeritata baita in balta de pe traseu; Lautaru- multumesc cu aceasta ocazie pentru baia de namol pe care am impartit-o cu restul spectatorilor:); Nikalai- cu Dumnezeu inainte :lol:)

    Muzica faina, bere rece, lume prietenoasa...ce altceva iti mai poti dori? Ma rog...poate vreun nor din cand in cand :)

    Din pacate, astazi cand o sa fie "marea adunare" de concurenti (ca vorba aceea- premiul este mare), nu o sa pot sa ajung. Dar va sfatuiesc pe toti cei care doriti sa luati o gura de aer si sa vedeti si ceva spectacol, sa nu ratati o "ieseala" pana acolo.

    On and all...felicitari tuturor concurentilor....numai sa participi pe asa vreme este lucru mare asa ca BRAVO BAIETI SI FETE!!! Iar organizatorilor, la cat mai multe imprieteneli dintr-astea.

    mii de scuze celora carora le/am provocat neplaceri...lautaru'

  6. am avut o problema cu motorul meu ,tipul de la care l/am cumparat a frezat ceva prin chiuloasa,treaba e ca motorul sa blocat si a facut praf tot inauntru , chiuloasa,piston,supape,cilindru, m/ar interesa daac pot sa ii pun cilindru piston si chiuloasa de 450?

  7. Salut,

     

    As dori sa cer niste pareri de la posesorii de Yam WR 400/426/450 si m-am gandit sa intreb aici.

     

    1. Ce parere aveti de propria motocicleta?

    2. Puncte forte

    3. Puncte slabe

    4. Daca ati avea ocazia, ati schimba-o cu altceva?

    5. Sunteti multumiti de alegerea facuta?

     

    6. Tips and tricks pt "customizare" sau chestii mici sau medii care le poti schimba, modifica pentru a imbunatati performanta, fiabilitatea, eficienta comenzilor, orice.

     

    7. Aveti careva rezervor mai mare pus? Daca da, de cati litri? Cum e la enduro cu el? Nu incomodeaza pilotatul? Dar la cazaturi cum se comporta?

     

     

     

    O zi buna,

    Adi

    SALUT gasesc si eu la cineva un cilindru piston si chiuloasa de 426 din 2002?

  8. BUNA ZIUA.

    LA BACAU SI COMANESTI E SOARE .

    SUNT BOGDAN DE LA X-CAPE SI INTERVIN POENTRU A VA MULTUMI IN NUMELE LUI IONUT , AL MEU SI AL TUTUROR BAIETILOR DE LA X-CAPE PENTRU CA ATI FOST ALATURI DE NOI LA CUPA IONUT ARDELEANU.

    NE CEREM SCUZE CA NU AM PUTUT SA VA PREZENTAM TRASEUL PE CARE L-AM PREGATIT SI A TREBUIT S-A SCURTAM CURSA , DAR SPERAM S-A VA FI PLACUT SI SOLUTIA TRASEULUI , SITUATIA CU PLOAIA A FOST FOARTE NEPLACUTA .

    Mesaj completat

     

    BUNA ZIUA.

    LA BACAU SI COMANESTI E SOARE .

    SUNT BOGDAN DE LA X-CAPE SI INTERVIN POENTRU A VA MULTUMI IN NUMELE LUI IONUT , AL MEU SI AL TUTUROR BAIETILOR DE LA X-CAPE PENTRU CA ATI FOST ALATURI DE NOI LA CUPA IONUT ARDELEANU.

    NE CEREM SCUZE CA NU AM PUTUT SA VA PREZENTAM TRASEUL PE CARE L-AM PREGATIT SI A TREBUIT S-A SCURTAM CURSA , DAR SPERAM S-A VA FI PLACUT SI SOLUTIA TRASEULUI , SITUATIA CU PLOAIA A FOST FOARTE NEPLACUTA .

     

     

    VA ROG SA NE TRANSMITETI TOATE LUCRURILE CARE AU FOST NEPLACUTE , PENTRU CA LA ANUL SA REMEDIEM ACESTE PROBLEME

     

    VA MULTUMIM

    eu nu am nimic de reprosat, mobilizarea voastra a fost ,jos palaria, traseu foarte bine marcat, nota 10

  9. http://www.youtube.com/watch?v=8Jki4OQA5D4...feature=related

     

    hahahaha

    prefer sunetul unui motor 2 t

    :crack:)))...foarte tare clipul.....cat despre 2t...eu am incaput pe un kawasaki 250 ,2t, la care am renuntat dupa ce mi/a rupt clavicula si alte membre...acum merg cu o motocicleta fullcross la enduro si ma simt foarte bine,in afara de faptul ca fierbe mult mai repede decat un 2t....nu am nevoie de altceva + costulile de intretinere sunt mult mai mici.ultima isprava am facut'o la bacau la cursa cand in proba de sambata am spart un radiator la prima tura si cum incapatanarea mea e maxima nu am abandonat cum ar fi facut multi,am continuat cursa si am mai facut inca o tura cu d/zeu stie ce apa in radiator adica fara,una peste alta am reusit sa termin cursa si inca pe un loc onorabil pt experienta mea...duminica, am incercat sa lipesc radiatorul ,maestrul jumba ma asistat,mare rahat nu am putut face dar macar am incercat.....ideea e ca m/am dat si a doua zi tot faca lichid de racire in radiatoare si motorul nu a avut nimic....spre deosebire de un prieten cu ktm 250 2t care abia ii schimbase cilindrul piston chiuloasa,care pe traseu a pierdut lichilud de racire dintr/un motiv banal ca nu au strans bine sulubul de unde se goleste instalatia,ideea e ca a lipit segmentii,deci ideea este ca 4 t'ul rezista mai mult la omor....parerea mea. :) motorul cu care ma dau in prezent este un kawasaki kx 450 f din 2006

  10. bravo baieti super organizare super traseu super cursa cemai,totul a fost de nota 10 felicitari si in acelasi timp ,condoleante pt fratele vostru, D'zeu sa/l ierte.nu o sa lipsesc niciodata de la cursele organizate de voi ,la mai mare.

  11. Ioane scuza-ma k itzi raspund tzie dar vreu itzi explic si tzie si multor altora care se pare k nu au intzels substratul acestui eveniment!

     

    NOI nu urmarim sa transformam locatzia respectiva intr-un teren de endurocross sau moto cross sa stam dupa fiacre sa luam 20-30 de roni pe zi

    nu vrem sa o dam in rebull romaniacs-uri

    nu vrem sa creem divergentze in acest domeniu k ala e mai bun sau mai stiu eu ce, care cum si unde se da

    nu vrem sa o dam in curse serioase sau asa zise serioase

    VREM

    in primul rand sa facem o revolutzie in acest domeniu adica sa aparem si noi la tv cu toate k unii nu sunt de accord cu treaba asta

    sa atragem sponsori lucru care multzumeste pe toata lumea

    sa atragem public , de care ducem lipsa si asta s-ar putea sa derajeze pe multzi

    sa facem cu adevarata o placere pentru toata lumea (taseu, premii, muzica buna,bere)

     

    s.a.m.d.

     

    cu putzina rabdare o sa aflatzi de urmatorul proiect www.xcountry.ro , evenimet ce va avea apox aceeasi structura dar alta locatzie......

    hai k deja am inceput sa dau din casa.

     

     

    ps: au aparut poze pe site articole media si in curand dvd-ul

    macacule' frate ,degeaba te ostenesti cu explicatiile ca totdeauna o sa se gaseasca unu mai destept care sa spuna ''nu trebuia sa faceti asa'',frate mie mi'a placut cum a fost :),cu toti vrem premii,dar fratilaor ganditiva putin ca aia care iau premiile ,au ceva investitii in ''sportul'' asta,ma refer la timp munca si nu in ultimul rad bani...asa ca lasati comentariile ,nu va convine nu mai veniti,tot timpul o sa se gaseasca nou veniti in enduro sau in motocross ...macacule la mai mare ...

  12. Chiar in periada de criza, :lol: , incercam sa ne respectam promisiunea facuta anul trecut si sa organizam un super concurs al toamnei: traseu marcat in intregime, atmosfera enduristica, premii, si multe alte surprize, legate de traseu si desfasurare. Asta se vrea a fi XM Raid Enduro Cislau - 2-4.10.2009

    Locatie: Hanul D&D Cislau, pe drumul Buzau-Brasov, la 40 km de Buzau (localitatea Cislau)

    Vor fi 3 clase, open, extrem si old boys. Traseul va avea aprox 40 km si se vor parcurge 2 ture, cronometrat in totalitate, de la start la sosire.

    Tabara de baza, secretariatul, masa festiva, startul, parcul trial... vor fi in incinta complexului. Pentru cazare, se poate veni cu rulota, camper, cort (daca nu va fi prea frig) .. avand la dispozitie un teren inierbat, wc-uri si apa sau rezerva camere la Hotel Ciuta (www.hotelciuta.xhost.ro) - 8 km distanta.

    Concursul va fi sub egida FRM, astfel ca va fi necesara licenta FRM. Multi o au facuta ptr tot anul, pentru ceilalti vom avea grija sa o poata obtine pe loc, pentru aceasta cursa (taxa 20 euro platiti direct reprezentantilor federatiei). Asigurarea si adeverinta medicala necesare le oferim noi, asta ca sa nu aveti batai de cap in plus, trebuie sa va concentrati doar la antrenament (o sa fie nevoie).

    Atentie! ca si anul trecut, traseul de open nu va fi tocmai un drum forestier.

    Oricum mult mai multe informatii o sa postam saptamana aceasta, si cat de curand regulamentul concursului aaa... si anuntarea premiilor (scuze, dar inca mai strangem... :rolleyes: ).

    Va asteptam si... spor laantrenament intre timp,

    Stefan

     

    p.s. cateva poze de la locul faptei

    ...........tot respectul ,super tare traseul ,in afara de faptul ca am terminat ambreajul ,de,cu ,crossul meu,e mai greu la enduro,da' una peste alta a fost super ,mi/a placut la nebunie cu toate ca agonia plutea in aer la un moment dat :moron:,

    mi/as fi dorit sa ma dau si a doua zi dar mobra ma tradat :|..asta e ,next time,in alta oridine de idei am reusit sa ajung la cp2 destul de greu(din cauza ambreajului care nu stiu ce sa intamplat cu el ,pana in cp 1 a inceput sa imi faca figuri) dar am reusit....bv baieti lasati gurile rele sa vorbeasca si vedeti/va de treaba,cine nu e in stare, sa stea acasa, si sa vorbeasca din fata monitorului :D....inca o data respect pt munca depusa si imaginatia de care dati dovada ca o aveti....

  13. O mica paranteza explicativa :

    Premiile REA au fost oferite de MEDIABRAINS adica de nenea G care nu are nici o legatura cu organizarea REA 2010 , a fost doar convins de faptul ca REA 2010 este un premiu tentant pentru care merita competitia !!

    Tot MEDIABRAINS pregateste pentru toti participantii , sponsorii festivalului si prietenii care au sustinut aceasta initiativa un pachet care contine dvd cu filmul festivalului , un calendar cu imagini din timpul manselor si un tricou MOTO XCOUNTRY FESTIVAL .

    Nu mai faceti comentarii la adresa premiilor pentru ca ne dorim ca la anul sa putem oferi premii si mai mari si poate gasim cu ajutorul vostru o modalitate de a putea separa participantii in clase valorice reale .

    Deci asteptam sugestii....

     

    PS:Lui nenea G i-au placut foarte mult pozele facute de tine si te invita sa participi cu ele la selectia pentru calendar . :D

    macacule,da' poze si clasamentul nu le/ati postat si voi pe undeva?filmari ceva ?ca vreau sa vad si eu cat de prost am fost;)

×
×
  • Creează nouă...