Sari la conținut

gbf79

INACTIV
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gbf79

  1. bravo stef ,felicitari tie si echipei tale,cred ca a fost concrsul cu cel mai variat teren la care am participat pana acum,ideea e ca m/am bucurat maxim de relief si de competitia in sine.....10 pe linie. abia il astept pe urmatorul.
  2. am nevoie de un motor de 636 din 2004
  3. am nevoie de un motor complet de kawasaki 636 din 2004
  4. gbf79

    stie cineva

    nu vreau sa fac tiganii, mai ales ca ma mai dau si pe la concursuri cu mobra si nu cred ca merita sa raman cu mobra in padura din cauza unei prostii,dar mobra a costat 2300 de e si reparatia ma costa 50 mil cu piese aduse de pe ebay si acum imi pun intrebarea fireasca daca mai merita facuta....mobra e din 2002 deci destul de batrana.
  5. o fac ,cu cea mai mare placere....
  6. nu ca as avea nevoie ..da nu am ce sa fac,trebuie sa fac prezenta altfel o sa se supere tot clubul pe mine si nu vreau...
  7. bravo,super organizare, traseu foarte misto,atmosfera frumoasa.......numai ++++ tineti'o tot asa, ne vedem la mare.
  8. foarte tari instantele,felicitari....
  9. gbf79

    stie cineva

    ms de raspuns Mesaj completat k..am inteles..ai idee pe unde gasesc o chiuloasa si un cilindru?sau un motor conplet de 426....sau ai idee as putea sa pun cutia de pe wr pe yz?sau trebuie schimbate carterele? mobra mea nu are electric starter.
  10. mii de scuze celora carora le/am provocat neplaceri...lautaru'
  11. gbf79

    stie cineva

    am avut o problema cu motorul meu ,tipul de la care l/am cumparat a frezat ceva prin chiuloasa,treaba e ca motorul sa blocat si a facut praf tot inauntru , chiuloasa,piston,supape,cilindru, m/ar interesa daac pot sa ii pun cilindru piston si chiuloasa de 450?
  12. SALUT gasesc si eu la cineva un cilindru piston si chiuloasa de 426 din 2002?
  13. nu se poate vedea nici o poza pe linck'ul care l'ai pus aici....
  14. eu nu am nimic de reprosat, mobilizarea voastra a fost ,jos palaria, traseu foarte bine marcat, nota 10
  15. )))...foarte tare clipul.....cat despre 2t...eu am incaput pe un kawasaki 250 ,2t, la care am renuntat dupa ce mi/a rupt clavicula si alte membre...acum merg cu o motocicleta fullcross la enduro si ma simt foarte bine,in afara de faptul ca fierbe mult mai repede decat un 2t....nu am nevoie de altceva + costulile de intretinere sunt mult mai mici.ultima isprava am facut'o la bacau la cursa cand in proba de sambata am spart un radiator la prima tura si cum incapatanarea mea e maxima nu am abandonat cum ar fi facut multi,am continuat cursa si am mai facut inca o tura cu d/zeu stie ce apa in radiator adica fara,una peste alta am reusit sa termin cursa si inca pe un loc onorabil pt experienta mea...duminica, am incercat sa lipesc radiatorul ,maestrul jumba ma asistat,mare rahat nu am putut face dar macar am incercat.....ideea e ca m/am dat si a doua zi tot faca lichid de racire in radiatoare si motorul nu a avut nimic....spre deosebire de un prieten cu ktm 250 2t care abia ii schimbase cilindrul piston chiuloasa,care pe traseu a pierdut lichilud de racire dintr/un motiv banal ca nu au strans bine sulubul de unde se goleste instalatia,ideea e ca a lipit segmentii,deci ideea este ca 4 t'ul rezista mai mult la omor....parerea mea. motorul cu care ma dau in prezent este un kawasaki kx 450 f din 2006
  16. bravo baieti super organizare super traseu super cursa cemai,totul a fost de nota 10 felicitari si in acelasi timp ,condoleante pt fratele vostru, D'zeu sa/l ierte.nu o sa lipsesc niciodata de la cursele organizate de voi ,la mai mare.
  17. gbf79

    Bursa SuperMoto

    am eu o pereche ,400 de e fara gume, sau 500 cu totul 0723641686
  18. multumiri din partea nr ''999''.
  19. ))....ce ma distrat faza asta cu '' drujbistule''....esti tare omule;)
  20. macacule' frate ,degeaba te ostenesti cu explicatiile ca totdeauna o sa se gaseasca unu mai destept care sa spuna ''nu trebuia sa faceti asa'',frate mie mi'a placut cum a fost ,cu toti vrem premii,dar fratilaor ganditiva putin ca aia care iau premiile ,au ceva investitii in ''sportul'' asta,ma refer la timp munca si nu in ultimul rad bani...asa ca lasati comentariile ,nu va convine nu mai veniti,tot timpul o sa se gaseasca nou veniti in enduro sau in motocross ...macacule la mai mare ...
  21. ...........tot respectul ,super tare traseul ,in afara de faptul ca am terminat ambreajul ,de,cu ,crossul meu,e mai greu la enduro,da' una peste alta a fost super ,mi/a placut la nebunie cu toate ca agonia plutea in aer la un moment dat ,mi/as fi dorit sa ma dau si a doua zi dar mobra ma tradat :|..asta e ,next time,in alta oridine de idei am reusit sa ajung la cp2 destul de greu(din cauza ambreajului care nu stiu ce sa intamplat cu el ,pana in cp 1 a inceput sa imi faca figuri) dar am reusit....bv baieti lasati gurile rele sa vorbeasca si vedeti/va de treaba,cine nu e in stare, sa stea acasa, si sa vorbeasca din fata monitorului ....inca o data respect pt munca depusa si imaginatia de care dati dovada ca o aveti....
  22. macacule,da' poze si clasamentul nu le/ati postat si voi pe undeva?filmari ceva ?ca vreau sa vad si eu cat de prost am fost;)
×
×
  • Creează nouă...