Sari la conținut

Calin

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Calin

  1. De azi posed un 1150GSA din 2002. Foarte misto mobra.

     

    Hai sa pun si o poza.Asta este: rezervor de 30 litri. OMFG!A costat exact 8500 EUR. L-am dat pe Gondor si pe Helga plus 2000 EUR. Pe asta o sa-l cheme Murgu :P

    1504429122hf8.jpg

     

     

    SUPER motor, Budd!

     

    Sa-l stapanesti sanatos!

  2. Plimbarea prin toate acele pasuri a fost ceva deosebit. Exact cum a spus Adi: doar ce m-am intors in tara si abia astept sa plec la o noua tura prin Alpi.

     

    Ma bucur ca v-am cunoscut pe toti, gasca a fost super :) (atat in varianta extinsa de la Kaprun cat si cea "de baza").

     

    Sper ca aceasta plimbare sa fie doar inceputul...

  3. azi am rezervat 2 duble la Hotel Geblergasse, Geblergasse 21, Vienna, 1170, unde am inteles ca o sa inopteze si calin cu Adi ... daca ni se alatura si vlad, inseamna ca seara se anunta foarte promitatoare :lol:

     

     

    Tot acolo o sa fie si Adi si cu mine, asa ca abia astept sa ne vedem toti, sa :lol: si sa ne cunoastem.

  4. Eu m-am hotarat sa dorm o noapte la Arad (20 mai), una la Viena (21 mai) ca sa ma pot intalni cu Vlad si apoi in dimieata urmatoare o sa plecam spre Kaprun pe varianta propusa de Adi sau ceva similar. Am ales varianta asta pentru ca vreau sa ma bucur de peisaje, sa merg si pe drumuri unde sa am si altceva de admirat in afara de autostarzile lor. Pentru zilele de dupa Mountain Days, o sa stabilim cel mai bine acolo.

     

    Daca mai este cineva interesat de acelasi program, sa ma contacteze, deoarece luni, 12 mai, am de gand sa fac rezervare pentru cele doua nopti de cazare.

  5. @calin, nici o problema, te luam si pe tine din drum, de la valcea de undeva :banana:

    pt cazare in viena, daca stie cineva vreo locatie, rezonabila la pret, sa dea de veste, sa avem timp sa rezervam camere.

    ar mai fi o varianta sa dormim la Paprika, fiind doar la 60 km de viena, si dimineata la 8 sa ne grupam undeva la o cafea, langa viena, pe drumul de kaprun.

    daca mai sunt si alte propuneri, haideti cu ele, sa avem timp sa le dezbatem.

    abia astept sa ma intalnesc cu Alpii, sa-mi tocesc gumele prin pasurile lor :rolleyes: .

    pt intoarcere, miercuri e ok si pentru mine... inseamna ca abia vineri mai ajung la munca.

     

    Suna bine si varianta Paprika, la granita Ungariei cu Austria. Haideti sa ne hotaram unde dormim miercuri seara si sa facem o rezervare.

  6. eu si cu @stilgar o sa mergem direct la wiena, dintr-o bucata ... asa ca miercuri seara o sa ne vedem acolo. :rolleyes:

    o sa mergem pe Valea Oltului, Arad, ca sa fim mai rapizi :kiss:

    daca are cineva propuneri pt cazare... sa le prezinte :rusinica:

    din nefericire, tudor a trecut pe lista celor care nu vin :blbl:

     

    Si eu tot pe varianta Valea Oltului, Arad o sa merg. In cazul asta ne-am putea intalni la Valcea si de acolo am merge impreuna.

  7. Haideti sa stabilim traseul pana la Kaprun si locurile in care vom innopta.

    Am vazut propunerea lui Adi si mi se pare ok. Dar asta presupune sa plecam dimineata din Viena si trebuie sa ne hotaram daca tragem intr-o singura zi sa facem traseul pana acolo sau mai dormim inca o noapte pe drum.

    Cred ca va trebui sa rezervam cazarea pentru noaptea (sau noptile) de pe traseu, sansa sa gasim cazare in acelasi loc pentru 10 persoane este destul de mica.

  8. Salutare,

     

     

     

    Am vazut ca deja se strange un grup pentru BMW Mountain Days si ma intereseaza si pe mine aceasta plimbare.

     

    Am 31 de ani, merg pe un BMW K 1200 S si in afara de numeroase ture cu motocicleta prin tara, anul trecut am facut o iesire pana la Sachsenring pentru etapa de MotoGP.

     

    Sunt de acord cu stilul de mers propus, chiar as evita pe cat posibil autostrazile, ca sa ne putem bucura de trasee interesante. In privinta cazarii, pensiune sau hotel.

     

     

     

    Ramane sa tinem legatura:

     

    calin1122@yahoo.com

    0744547010

  9. Este un F650 GS. Ma ingrijoreaza faptul ca nu scrie pe bidon ca este pentru motorete.

     

     

     

    Acelasi lucru l-am patit si eu.Le-am spus ca o fi uleiul acela foarte bun pentru motoare de masina, dar nu e bun pentru motociclete (la care motorul, cutia si ambreiajul folosesc aceeasi ungere). Ei m-au asigurat ca totul e OK si mi-au facut schimbul. Totusi, a doua zi am dat un e-mail la BMW Germania sa vad daca intr-adevar e bun respectivul ulei, iar intr-o saptamana am primit raspunsul ca acel ulei nu e bun si sa refac schimbul cu ulei de motociclete, cf manualului de intretinere!!!!

     

     

     

    Din pacate, la Bavaria masinile aduc grosul incasarilor iar motocicletelor nu prea li se acorda atentie.

×
×
  • Creează nouă...