Sari la conținut

Calin

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    K 1600 GT

Vizitatori Recenți Profil

282 citiri profil

Calin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si noi am ajuns cu bine acasa. Ieri am dormit la Ljubliana iar astazi ne-am intalnit inainte de Belgrad cu Cristi si am venit impreuna pana la Craiova. Distractie placuta celor care inca mai sunt in concediu
  2. O sa dormim si noi tot acolo. Ne vedem mai pe seara
  3. Vlad, sa ne trimiti coordonatele hotelului din Viena.
  4. E tentanta varianta cu Fehertoi. Iar mancarea acolo este excelenta !!! Daca vremea se va anunta buna, cred ca o sa merg dintr-o bucata pana la Viena, dar daca nu, o sa ma opresc si eu la Fehertoi.
  5. Salut, Am un anunt de vanzare pentru un K 1200 S, /index.php?/topic/695354-vand-bmw-k-1200-s/, dar toate accesoriile le vand si separat. Poate sunt persoane interesate de ele, tinand cont ca se potrivesc la K 1200 / 1300 S sau R.
  6. Salut Vlad, Ma alatur grupului cu o moto / doua persoane. Referitor la tren, eu as parcurge si prima zi pe roti, dar, asa cum a zis si dexxter, ma supun majoritatii. Numai bine
  7. Chair ca ne-au prins Anul asta trebuie neaparat sa mai ajung pe acolo, de data asta cu sotia. Doar sa vedem daca vom reusi sa ne sincronizam cu perioadele, ca traseul il stabilim noi dupa.
  8. Ce ziceti, incepem sa ne gandim la o tura prin Alpi, dar poate separat de BMW Mountain Days? Poate pe la inceputul lunii iunie, sa prindem toate pasurile deschise.
  9. Am trimis pozele mele lui allec pentru ca numai email-ul lui il aveam.
  10. Plimbarea prin toate acele pasuri a fost ceva deosebit. Exact cum a spus Adi: doar ce m-am intors in tara si abia astept sa plec la o noua tura prin Alpi. Ma bucur ca v-am cunoscut pe toti, gasca a fost super (atat in varianta extinsa de la Kaprun cat si cea "de baza"). Sper ca aceasta plimbare sa fie doar inceputul...
  11. Am vazut ca s-a deschis un showroom si service exclusiv de motociclete BMW in Pipera (www.bmw-motorrad.ro). A fost careva pe acolo?
  12. Tot acolo o sa fie si Adi si cu mine, asa ca abia astept sa ne vedem toti, sa si sa ne cunoastem.
  13. Eu m-am hotarat sa dorm o noapte la Arad (20 mai), una la Viena (21 mai) ca sa ma pot intalni cu Vlad si apoi in dimieata urmatoare o sa plecam spre Kaprun pe varianta propusa de Adi sau ceva similar. Am ales varianta asta pentru ca vreau sa ma bucur de peisaje, sa merg si pe drumuri unde sa am si altceva de admirat in afara de autostarzile lor. Pentru zilele de dupa Mountain Days, o sa stabilim cel mai bine acolo. Daca mai este cineva interesat de acelasi program, sa ma contacteze, deoarece luni, 12 mai, am de gand sa fac rezervare pentru cele doua nopti de cazare.
  14. Suna bine si varianta Paprika, la granita Ungariei cu Austria. Haideti sa ne hotaram unde dormim miercuri seara si sa facem o rezervare.
×
×
  • Creează nouă...