Sari la conținut

dualtech

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dualtech

  1. ieri,pe la 6, ne-am strans mai multi cu motoarele si am fost la o bisericuta de lemn, poate o stiti, pe DN1,dupa paralela 45,cum mergi spre munte.preotul de acolo, este un fan al motocicletelor, si ne invita mereu.Biserica se numeste chiar Biserica Calatorului, si o data pe an, trecem pe acolo pt a ne sfinti motoarele........asta a fost si ieri.....la intoarcerea in Ploiesti, ne-am oprit la o terasa.pe la 11,a inceput ploaia si am plecat de acolo, mai eram doar 3-4 cu motoare..... .....eu, am plecat primul, am trecut de primul semafor,pe galben, el, a ramas mai in urma,si a oprit la stop.....trebuia sa ne intalnim in alt loc....am primit doar telefon ca s-a intamplat un accident......datorita ploii si frunzelor castanilor de pe bulevard, pe jos era o mazga f alunecoasa;el a plecat mai tare, a derapat , a incercat sa se redresaze si a derapat si mai tare,a picat, motocicleta s-a dus intr-o masina de pe contrasens ce pornea de la semafor, si el dupa ea, in aceiasi masina...... ......pana la 3 dimineata , am sperat........ a fost unul dintre cei mai buni oameni si prieteni.............
  2. Doar acum, dupa ce am citit si auzit impresiile de dupa festival, suntem cu adevarat multumiti si fericiti! Fara voi nu am fi reusit sa organizam acest prim MOTORROCK! Va multumim foarte mult!
  3. am vorbit noi...s-a rezolvat si cu vreamea!
  4. Sau..puteti lua un taxi...5000 pornirea, 5000 km ( aproximativ)! Aproximativ 70.000. Maxim 100.000 lei! Firme taxi: Index, Lodias, Willis, Eldav, Galaxy! Va asteptam!
  5. De la gara Ploiesti Vest trebuie sa luati un autobuz ( nr. 2) pana in centrul Ploiestiului...apoi aveti putin de mers pe jos pana langa biserica Sfanta Vineri, iar de acolo se iau mai multe autobuze pana la Bucov!
  6. Multumim tuturor celor ce si-au anuntat prezenta la Ploiesti!
  7. Multumim tuturor celor ce si-au anuntat prezenta la Ploiesti!
  8. O sa va trimit si poze.....si toata lumea a fost invitata... flyerul pentru asta era! Promit ca urmatoarea inaugurare va fi mult mai bine organizata, si anuntata si cu mai mult timp inainte, ca toata lumea sa poata veni!Va multumesc pentru intelegere! Iar cu factura rezolvam cumva....in curand o sa fie si site-ul nostru gata...facem un schimb de bannere!....ok?
  9. Multumim tuturor celor care au participat la inaugurarea showroom-ului nostru!
  10. Flyer de la inaugurarea showroomului din Ploiesti!
  11. S.C. DUALTECH S.R.L, cu sediul in Ploiesti, str. Arcului nr.42 are placerea de a va anunta deschiderea primului Showroom pentru motociclete, echipamente si accesorii moto din orasul Ploiesti pe B-dul. Republicii nr. 189, bl. 6A. DualTech este in prezent distribuitorul autorizat al marcilor APRILIA, MV AGUSTA, CAGIVA, HUSQVARNA, KAWASAKI, BENELLI pentru judetul Prahova si Dambovita. Pe langa marcile moto oficial importate in Romania de catre partenerul nostru UNITED MOTORS International, Dual Tech va oferi motociclistilor si intreaga gama de accesorii si echipamente de la VEMAR, AXO si DAINESE. Deschiderea oficiala a showroom-ului va avea loc Joi, 22 aprilie 2004! Programul va fi urmatorul : 12.00 â Deschiderea oficiala a Showroom-ului:HEAVENâS GARAGE â Parada moto prin Ploiesti ( B-dul Republicii si B-dul Independentei ) 18.30 â Petrecere in Club Extacy din Ploiesti.Canta: S.C.A.M.E, H8, NOCIV, ZEBRE. Intrarea se face numai pe baza de invitatie. Eveniment mediatizat! comunicat_presa.doc
×
×
  • Creează nouă...