Sari la conținut

ionutz100cc

Membru
  • Număr conținut

    339
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    cere-l pe PM :P

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Oradea
  • Carnet moto din
    nu inca
  • Motocicleta
    Piaggio Zip 4T

ionutz100cc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut. un doctor bun pentru scuter ... pe unde gasesc in oradea?
  2. daca are acte de 125 .... normal ca sunt acte false, scuterul fiind furat. Depinde de tine, daca vrei sa mergi doar prin oras, sat, cu scuterul si nu ai probleme cu politia..mergi pe risc, dar in caz de un accident sau ceva... ocicum, cu acte false, pici de vina, si o belesti rau. Daca iti place ilegal .... da-i drumul... daca are acte de 125.(de la alt scuter de 125) normal ca la RAR o sa iti apara probleme, neavand actele originale cu seria de pe scuter ... etc. Crezi ca la rar nu verifica seria de pe scuter cu cea de pe acte?
  3. filtrul de aer e curat, in stare buna. bujie noua.
  4. nu merge mai tare de 40 scuterul meu. Cureaua e noua, rolele sunt bune, ambreiaj ok, toba nu e infundata, distanta dintre supape reglata, toate verificate. Ce ar mai ramane de verificat? piaggio zip 4T, 10000km.
  5. si totusi... care ar fi rostul? cand o sa o termini, daca vrei sa circuli pe drumurile publice, o sa ai mare bataie de cap cu omologarea. asteptam sa vedem ce iti iese.
  6. fulia indicata cu sageata e deformata pe partea din exterior. il voi duce la mecanic sa vad daca aia e problema sau nu. am uitat sa preciziz ca "troncane" ceva cateodata, la transmisie.
  7. am observat la scuter ca piesa indicata in poza e deformata . De la asta scuterul nu merge mai mult de 40 ? am 10 000 km cu el si cureaua nu a fost schimbata inca.
  8. unde gasesc curea de transmisie 713x18.5? cu batranul goagal nu am gasit nimic.
  9. salutari. Mi-am facut si eu scuterul in curand. schimbat bujie, reglaje carburator ... a zis mecanicul. Bateria e gata. Porneste la pedala numa. Chestia e ca .. ieri a functionat scuterul, a pornit la pedala, mam plimbat cu el. Si azi dimineata a mers bine. Eram pe rosu la benzina. Cand sa il pornesc mainiante.... porneste... dar daca accelerez, se opreste, se ineaca. Benzina i-am bagat. Care ar fi problema?
  10. salut. cum pot sa repar fisa de la bujie ... am tras de ea si s-a desfacut cablul litat care intra in fisa. sau in lulea cum se zice cica. se poate repara? si ... cu scuterul ... am curatat carburatorul... cand dau la pedala porneste greu si cand porneste sta pornit vreo 2 secunde ..daca accelerez, se opreste. am verificat furtunele de fisuri, nu am gasit nimic in neregula. Pompa de benzina e curata.
  11. am dat... nu porneste. carburatorul, cum il golesc de benzina veche? am scos furtunul care vine la carburator, de la pompa, si am dat la pedala. Banuiesc ca ar trebui sa vina benzina pe furtun cand dau la pedala. La mine nu vine. am desfacut galeria de admisie. e uscata,la fel si peretii carburatorului.
  12. scuterul are benzina proaspata de la pompa. Am facut cum ai zis cu bujia. tot nu porneste. Stopurile, semnalizarile functioneaza. La buton nu porneste ca e cam slaba bateria. Iar la pedala cand dau, nu se intampla nimic. am desfacut pompa de benzina, am verificat furtunele.
  13. aa da... am uitat de benzina . Normal ca are ). daca uda bujia nu stiu. cum verific asta?
  14. salutari. am nevoie de un sfat. nu porneste scuterul. e in 4 T. piaggio. Dupa ce nu l-am pornit toata iarna ... am incercat acuma. filtrul de aer l-am curatat. bujia am curatat-o. ALtceva?
  15. gatul poate fi de vina. ceva asemanator am patit si eu. eu am incercat cu silicon si cu multe chestii, dar nu a tinut.
×
×
  • Creează nouă...