Sari la conținut

laurentiutd

INACTIV
  • Număr conținut

    201
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de laurentiutd

  1. cred ca am eu una da nu stiu cat de buna e , incarcata nu e da ma gandesc ca te duce daca o pui putin la un redresor...cine stie

  2. daca e cineva cu motor mai nou cu carene si mi le poate imprumuta sa le copiez ( o zi dureaza) ii fac si lui o pereche moca . din fibra de sticla . daca e cineva interesat PM . nu se zgarie nimic , prefer mobra mai noua de 2000.

  3. sper sa nu fie indoit cadrul , am vazut ca are crashpad-uri (cred) daca e indoit si cadru ... nu stiu ce sa zic , de la asigurare nu va scoate prea multi bani ca mobra va fi evaluata de ei si o sa-i dea probabil un 500 euro care e egal cu zero . Despre treburi cu asigurari cred ca Alinuta stie mai multe , eu nu sunt in masura sa dau nici o informatie . sa speram ca va iesi bine pana la urma .

  4. ma bucur ca a scapat intreg dar nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui . sper sa fie cat mai ieftina reparatia , pot recomanda persoane care se ocupa de service moto . mie mi-au schimbat motorul cu totul de la un gsx f din 2000 pe al meu din 1995 , motor+carburatoare+toba +transport pana la serviceul lor ( in Cluj) + adus inapoi +acte ca service-ul s-a facut autorizat toate la 500 euro . mie mi se pare ok ca pret . toata treaba a durat o saptamana.

  5. daca intereseaza pe cineva , un tip are de vanzare vo 60 l de ulei motorex pentru 2 timpi . din cate am inteles e sub pretul pietei , daca intereseaza pe cineva dati un PM si va dau numarul lui de telefon

  6. suna foarte bine ideea voastra , dar cred ca ar trebui sa primim o aprobare de la primarie , din cate stiu eu avem nevoie de aprobare pentru orice chestie de genul in piata mica , acolo e interzis cu mobrele daca nu ma insel . Oricum count me in pentru asta si recomand deschiderea unui topic special unde sa poata lumea sa afle ziua , ora si regulile de desfasurare .

  7. Va rog nu mai aberati -unii s-ar putea sa creada. :(

     

    informatia asta nu e de la mine , mi-a spus un tip care se ocupa cu asa ceva acum nu am garantat(si nici el nu a garantat) ca am dreptate si nici ca ma pricep , era doar o varianta posibil gresita , dar cu cele mai bune intentii . da no acu te stiu io pe tine ca esti mai rau din fire :-P :(

  8. hadrian copilu minune da sa intre in autobuz , in acelasi timp o tipa la 1,80 statea pe prima treapta sa coboare . el o intreaba : Te dai jos ? ea raspunde : Da! El: cu ce ca miroase asa frumos .

  9. al tau cred ca are un "throtle position sensor " daca nu ma insel , asa cred ca ii spune ,care de fapt trebuie sa nu deschida carburatoarele mai mult decat are nevoie motoru , e considerat un fel de euro 1 la mobre , oricum ideea e ca poate fi si de la ala incearca sa-l deconectezi de la CDi si poate ai noroc . exista posibilitatea sa o fi luat razna ala . asta in cel mai fericit caz .

×
×
  • Creează nouă...