Sari la conținut

laurentiutd

INACTIV
  • Număr conținut

    201
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de laurentiutd

  1. laurentiutd

    Accidente Sibiu

    voi v-ati prostit de tot ? ce dracu aveti ? chiar nu aveti pe ce sa va contraziceti ?
  2. deci pana la urma unde e locul de intalnire de duminica ?
  3. Si foarte multi care pot sa-l fure ...oare o sa fie valabila oferta si iarna asta ?
  4. laurentiutd

    Donatii

    unii oameni nu au loc de plasticuri aici ...urat din partea lor ...nu dam nume da vom arata cu dejetu
  5. laurentiutd

    Donatii

    cred ca am eu una da nu stiu cat de buna e , incarcata nu e da ma gandesc ca te duce daca o pui putin la un redresor...cine stie
  6. laurentiutd

    Bancuri

    de ce trag femeile vanturi dupa ce fac treaba mica ? daca nu pot sa o scuture macar sa o uste putin .
  7. laurentiutd

    "free Talk"

    daca e cineva cu motor mai nou cu carene si mi le poate imprumuta sa le copiez ( o zi dureaza) ii fac si lui o pereche moca . din fibra de sticla . daca e cineva interesat PM . nu se zgarie nimic , prefer mobra mai noua de 2000.
  8. laurentiutd

    Accidente Sibiu

    sper sa nu fie indoit cadrul , am vazut ca are crashpad-uri (cred) daca e indoit si cadru ... nu stiu ce sa zic , de la asigurare nu va scoate prea multi bani ca mobra va fi evaluata de ei si o sa-i dea probabil un 500 euro care e egal cu zero . Despre treburi cu asigurari cred ca Alinuta stie mai multe , eu nu sunt in masura sa dau nici o informatie . sa speram ca va iesi bine pana la urma .
  9. laurentiutd

    Accidente Sibiu

    ma bucur ca a scapat intreg dar nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui . sper sa fie cat mai ieftina reparatia , pot recomanda persoane care se ocupa de service moto . mie mi-au schimbat motorul cu totul de la un gsx f din 2000 pe al meu din 1995 , motor+carburatoare+toba +transport pana la serviceul lor ( in Cluj) + adus inapoi +acte ca service-ul s-a facut autorizat toate la 500 euro . mie mi se pare ok ca pret . toata treaba a durat o saptamana.
  10. laurentiutd

    "free Talk"

    daca intereseaza pe cineva , un tip are de vanzare vo 60 l de ulei motorex pentru 2 timpi . din cate am inteles e sub pretul pietei , daca intereseaza pe cineva dati un PM si va dau numarul lui de telefon
  11. laurentiutd

    "free Talk"

    suna foarte bine ideea voastra , dar cred ca ar trebui sa primim o aprobare de la primarie , din cate stiu eu avem nevoie de aprobare pentru orice chestie de genul in piata mica , acolo e interzis cu mobrele daca nu ma insel . Oricum count me in pentru asta si recomand deschiderea unui topic special unde sa poata lumea sa afle ziua , ora si regulile de desfasurare .
  12. laurentiutd

    "free Talk"

    dupa cum ati observat incepe sa se incalzeasca afara , sa speram ca o punem de o tura cat mai curand ca parca 4 roti is prea multe .
  13. laurentiutd

    Service Moto

    informatia asta nu e de la mine , mi-a spus un tip care se ocupa cu asa ceva acum nu am garantat(si nici el nu a garantat) ca am dreptate si nici ca ma pricep , era doar o varianta posibil gresita , dar cu cele mai bune intentii . da no acu te stiu io pe tine ca esti mai rau din fire :-P
  14. laurentiutd

    Bancuri

    hadrian copilu minune da sa intre in autobuz , in acelasi timp o tipa la 1,80 statea pe prima treapta sa coboare . el o intreaba : Te dai jos ? ea raspunde : Da! El: cu ce ca miroase asa frumos .
  15. laurentiutd

    Bancuri

    Surfin' bird http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow varianta originala http://www.youtube.com/watch?v=wPZUU1J7-SE...feature=related varianta Family Guy http://www.youtube.com/watch?v=JyulQZHhbS4...feature=related varianta Sodom
  16. laurentiutd

    Service Moto

    al tau cred ca are un "throtle position sensor " daca nu ma insel , asa cred ca ii spune ,care de fapt trebuie sa nu deschida carburatoarele mai mult decat are nevoie motoru , e considerat un fel de euro 1 la mobre , oricum ideea e ca poate fi si de la ala incearca sa-l deconectezi de la CDi si poate ai noroc . exista posibilitatea sa o fi luat razna ala . asta in cel mai fericit caz .
  17. laurentiutd

    Accidente Sibiu

    nu mai inteleg nimic , toata vara a fost linistita si acum uite . RIP
  18. daca nu ma insel din Odorhei pana in Zetea sunt 30 de km
×
×
  • Creează nouă...