Sari la conținut

blondu_mm

Super Membru
  • Număr conținut

    608
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.desmoriders.ro
  • Yahoo
    blondu_mm

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti / mm
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    M600 carburatie + Diavel 1200
  • Numar Moto
    mm
  • Club
    DesmoRiders Romania

Informații profil

  • Motociclete detinute
    monster 600, s2r, diavel

blondu_mm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cred ca nu am intrat de un an pacilea... activitate nu gluma ma angel nu dezinforma oamenii..; Leovincele de la titi e prin garaj la mine, si nu are nici o legatura cu tigania aia /index.php?/topic/687431-vand-toba-leovince-galerii-evacure-ducati-monster-s2r/ le-am luat cu 150e de la tit si am zis ca le vand si eu cu 190e dupa ce am impachetat s2r-ul, fac si eu un profit, viata e scump.
  2. Sal, ma intreaba un prieten proaspat endurist unde ar putea gasi sh cizme nr 42, ceva protectii platosa genunchiere cotiere, un kit stickere pentru ktm exc f 2007
  3. puteti sa ma ajutati cu un hint pentru a identifica din poze daca moto este exc sau sx (1997 cred) ?
  4. Un monster 600 este o motocicleta foarte ok pentru ture de 300-400km. eu am facut cu M600 in primul an cam 7000Km cu pasager, deci este ok. Acum sa nu te gandesti ca ai gold wing. Pentru inceput iti recomand sa faci 2000km singur sa te obisnuiesti cu motocicleta si apoi usor usor sa iei si pasagerul.
  5. radule, poti sa mergi cu motorul cat te tin balamalele... de ex. cel mai lung drum al meu intr-o zi pe monster: Salonic, Igumenita, Patra, Atena 900km. (alaturi de un 749, st2 si un vfr). Cand am ajuns la destinatie toti eram ...varza varza, nu a fost fun...plus ca dupa tura am facut o displazie cervicala din cauza pozitiei (mi s-au unflat 2 vertebre in zona gatului...) Monsterul e facut sa mergi 300- 400 km, sa ajungi la destinatie sa poti bea o bere linistit, nu sa cazi lat
  6. cand spui s2 banuiesc ca te referi la s2r. eu am unul prin garaj de la vechea mobra, trebuie vopsit ca s-a tot zgariat printre toate sculele din garaj plus ca am tavalit putin s2r-ul, a si nu mai gasesc unul din tampoanele pentru cadru (tamponul negru din poza) dar banuiesc ca le ai tu. din punct de vedere functional e ok, nu curge, nu e infundat sau fisurat, culoare e cea din fabrica acid yellow ... oricum verifica seria lui pentru a fi sigur ca merge cu 620-ul. am vazut un rezervor de plastic de s2r pus pe un 620 si se vedea o diferenta la imbinarea cu saua. eu vroiam sa il vopsesc tricolore si sa-l pun pe perete, dar daca imi faci o oferta corecta e al tau.
  7. o sa il stabilim saptamana urmatoare, momentan am anuntat data. "Florea Andrei Se va propune un itinerariu de a ajunge la sighisoara - dus, intors.. Nu este musai ca toata lumea sa mearga pe acelasi drum. Se vor stabili niste reguli de deplasare in grup. Cine vrea sa le respecte bine, cine nu, ne vedem direct acolo... Ideea este sa ne intalnim cu totii si sa umplem cetatea de Ducati P.S : din experienta anterioara, 95% dintre participanti vor merge in grup , pe acelasi traseu... La inceputul saptamanii viitoare vom reveni cu detalii " daca ai cont de facebook, da-mi un mesaj cu id-ul tau.
  8. aparte, tu nu ai inteles ca nu ma intereseaza unde iti faci, sau isi fac ceilalti ducatisti service-ul la motoare. nu ma intereseaza cu cine bei tu berea seara, este optiunea ta personala si nu are legatura cu ce discutam noi aici. ce trebuie sa intelegi este ca acest club este de fapt o gasca de amici care au facut mii de km impreuna, si asta de prin 2008. nu stiu de unde ai inteles tu ce atitudine trebuie sa ai sau ca trebuie sa faci ca sa te plimbi cu noi, dar ai inteles gresit. la academie este bine venit orice pasionat de ducati, prieten, pasionat de motociclete, oricine vrea sa auda un ducati pornit, oricine se plimba prin zona, e un spatiu public... iar chestia cu idolii e tare rau acum daca imi aduc bine aminte, am vb pe facebook prin iarna cand m-ai intrebat ce trebuie sa faci ca sa participi la petrecerea de 1 Decembrie, daca trebuie sa cumperi bilet, daca ai nevoie de invitatie, si ti-am raspuns ca este suficient sa ajungi la feli si sa te simti bine. Nimeni nu are nimic cu tine! DOAR ca aroganta cu care vorbesti (scrii) pe acest forum, pe facebook, in toata polemica asta cu dafy pe mine unul ma face sa nu imi doresc sa plec intr-o plimbare de doua zile cu tine, este foarte simplu. (si nu sunt singurul) Mish...vezi ca mai scrie omul in graba, mai pune un i unde nu trebuie , mai iarta si tu Ca sa schimbam subiectul, stie cineva un nene care sa-mi repare talpa la o gheata de moto ?
  9. Poate reusiti sa ajungeti mai multi miercuri la academie, mai am kituri DOC ( 2014 ! ) pentru membri DesmoRiders Romania. si cu ocazia asta discutam si despre plimbare ! PS: aparTe, chiar nu ma intereseaza unde isi face fiecare service-ul la motocicleta, este o plimbare organizata de club in care nu se tine cont de acest aspect (nu ca s-ar fi tinut vreodata cont). Este o plimbare de weekend cu membrii si prietenii clubului, ideea este sa ne plimbam prin locuri frumoase si sa stam seara la o poveste/bere/vin/gratar.... DAR, dupa atitudinea ta iti spun ca nu esti bine venit danny, daca prietenul tau nu ne depaseste pe o roata pe partea dreapta cu Goldwing-ul si nu o are nici o problema daca pe parcursul drumului nu isi va auzi motorul, este ok. (prietenul nostru andrisan stie )
  10. Se anunta o iesire spre Sighisoara in perioada 28-29 iunie. Save the Date! O sa anuntam mai multe detali in perioada urmatoare.
  11. MA baieti.... citim cu drag acest topic. Chiar trebuie si aici sa continuam aceeasi poveste cu reclama asta prosteasca la un Dafway ("am facut cu ajutorul celor de la dafy... galeria dafy se aude grav.... preparta de dafy...recomandat de kamna si dafy...in atelierul dafy se intampla lucrui frumoase..........") urmata de 10 pagini de contre si balacareli. Nu mai bine deschideti voi un topic separat unde povestiti ce ati facut la motoare in atelierul dafy, si nu mai faceti reclama la dafy pe acest topic, ca sa terminam balciul. un moderator poate face putina liniste/curatenie ! eu m-am plistisit de toate tampeniile astea, si cred ca nu sunt singurul.
  12. de unde as putea sa iau platicele pentru un ktm 250 excf 2007, sau macar plasticul pentru filtru de aer si far
  13. man... postul meu a fost prietenesc, si nicidecum cu intentia de a jigni, doar ne cunoastem si stiu cu cine vb eugen, happy face-ul a fost tocmai ca sa intelegi ca e de caterinca (cu rosu), si nimic mai mult. ( DOAR DIN CAUZA TA , pentru ca nu te implici ) )))), ma eugene ce naiba... de ce as spune ceva rautacios sau jignitor la adresa ta. e adevarat ca am crezut ca ai inrosit ducati ro in ideea de a arata ca astai s-au miscat si noi nu ... si m-am inrosit putin - Daca nu asta a fost mesajul prima naveta de bere in IT o dau eu eu am gasit cateva variante, unde sa stam toti cam pe la 90 euro pentru doua nopti, le printez sambata si mai discutam. in alta ordine de idei, lui ANGEL ii pregatim o surpiza cu KTM-ul - mai e putin.
  14. ma batea si pe mine gandul sa imi iau un s4 sau s4r asa d' asta batranesc.... tot sufar dupa clopotei aia de al ambreiaj, la nici una din cele 3 mobre nu am avut... 600, 800, 1200
  15. man.., hai sa reamintim ceva - desmoriders este un grup de prieteni, nu are entiatate juridica, nu este o asociatia sau un ong, e un grup de prieteni cu pasiune pentru ducati si in plus recunoscut de italieni. am mai spus si ma repet, ORICINE din acest grup, poate sa ia initiativa si sa se implice mai mult sau toatal in organizarea unor evenimente, iesiri, plimbari... Legat de Ducati Ro - am vazut ca ai inrosit, plm- , acolo sunt doi oameni care in perioada de iarna (cand nu se vand motoare) au stat o saptaman sa faca rezervari, un traseu si regulile de mers in grup (care de ex. pentru unii ducatisti au fost cam ciudate ...) So, si eu si tu si ceilalti care au cativa ani de experienta in plimbari mai lungi pot sa se puna la un calculator si sa caute cazari pentru Italia pentru 14 oameni !, la un pret decent ! si cat mai aproape de circuit si sa vina cu propuneri. Important este ca am convenit in mare asupra unui traseu, stim cate zile o sa petrecem pe drum si in It, si ca este o gasca de prieteni dornica de plimbare.... apropo, daca tu unu esti putin dezamagit de cum merg lucrurile in desmoriders romania este ...DOAR DIN CAUZA TA , pentru ca nu te implici pana acum toate plimbarile organizate de club au iesit f bine, asa o sa fie si WDW, doar ca nu o sa stam la botul calului la poarta circuitului. Poate ajungi sambata la fabrica !
×
×
  • Creează nouă...