Sari la conținut

grimdonkey

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://sebi.tla.ro

Profil

  • Locatie
    Cluj, Romania
  • Carnet moto din
    2007

grimdonkey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mai multe detalii: Motorcycle News Se pare ca pe la 10.000E. Au scos-o sub 180kg dry!! Ma-nclin.
  2. Ar trebui sa apara mai multe detalii azi, e deschiderea oficiala la EICMA. In afara de 800GS scot modele noi de 650GS, 1200GS si 1200GSA: MCN Un paragraf interesant: Oricum, 800-le arata f bine dupa parearea mea si promite dpdv al veleitatilor off. In plus sigur va avea pe la 80CP. Sunt curios de specificatii, mai ales greutate. Si nu ma indoiesc ca va fi f scumpa.
  3. Si cei care isi lasa gunoiul cu "bun simt, la vedere" pe marginea drumului contribuie din plin la aceasta stare de fapt. Va multumim.
  4. Dupa multe amanari, weekendul asta am facut o plimbare la Padis. Cativa baieti din Cluj mergeau la targul de la Negreni si la Felix, meteorologii au anuntat cod violet sau mai stiu eu cum, dar excursia asta nu mai suporta amanare. Asa ca am pornit(eu cu Dan) din Cluj pe la amiazi, pe o vreme urata de toamna - intunecat, ploaie mocaneasca si vant in rafale. Prima surpriza am avut-o la Marisel, unde era iarna deja. Coborand in vale spre Poiana Horii vremea se deschide, iese soarele... frigut dar frumos. De-acolo tot la deal, spre Ponor. Noroi si iar noroi, un drum parca facut pentru motoarele noastre . Nici un turist, da' localnicii privesc invidiosi. Vreme faina, drum excelent, da-i sa sune... Pe la jumatatea drumului de la IC Ponor la padis este o zona sinistra, 3 dealuri cat vezi cu ochii fara nici un copac, totul pus la pamant. Ne-a lamurit mosu' de la cabana ca totul s-a intamplat in august anul trecut, in 3 minute de furtuna. De-atunci se tot curata zona, si cum noi n-avem utilaje, au venit niste baieti din vest, si si-au adus jucariile de-acasa. Sus la Padis se construieste din greu, vreo 3 pensiuni pe langa cabanutele pricajite (pe care le vor falimenta probabil). Am ochit niste casute ce pareau OK, cu o cladire langa, care eu as fi zis ca e bar/sala de mese. Mosu a raspuns afirmativ la toate pretentiile noastre (pat, masa, bere, cafea) asa ca am batut palma. Pana la urma s-a adeverit ca meniul consta din carnat prajit si atat, dar macar aveau bere. Asa ca am luat cateva, ne-am incalzit si-am si vazut meciul. (desi poza vi se pare miscata, eu zic ca prezinta atmosfera destul de realist ) Duminica e iarna din nou, mocirla e acum noroi inghetat. Confirmam experimental formula (pur teoretica pana atunci) ca noroi inghetat + cauciucuri de strada = (banda izolatoare + semnalizare fata) + pedala frana "smechera". Cand ajungem la Doda Pilii, e primavara. Baltile dezghetate, mai caldut, soare frumos. La Rachitele se termina drumul fain si incepe asfaltul. Avem noroc de un eveniment fericit, asa ca avem prilejul sa ne si incalzim un pic, si nici n-ajungem prea devreme acasa. (Lucreaza Dan sa-mi scoata camera, eu stau si fumez, sub pretextul ca "fac poze" ) Ca sa completez tema "anotimpurile" ar trebui sa zic ca la Calata, spre Huedin era vara, da' hai sa nu exagerez. Una peste alta, data viitoare cand nu stiti unde sa iesiti sambata seara la bere si meci, alegeti o bodega intr-un sat de munte, la dracu in praznic. Satisfactie garantata! P.S. Restul pozelor aici: http://sebi.tla.ro/albums/5-padis
  5. Iata ca nu a vost doar un zvon. Azi, la Paris Motorcycle Show a fost prezentata publicului noua Honda Transalp XL700V. Incep sa apara articole in presa: Motorcycle Daily, Moto-Net (fr). Un thread cu mai multe poze si informatii pe advrider. Dupa toate aparentele nu este mult-dorita Transalp/Africa, au pus roata de 19 pe fata in loc de 21, au micsorat rezervorul fata de modelul 2000-2006, suspensia fata cu travel mai mic. Motorul e ultimul 'update' al anteriorului 650, acum cu 33cc mai mult (cel de 680 de pe Deauville). Injectie, 'ABS-ready'. Asteptam mai multe specificatii, dar dupa toate aparentele e 'micul Varadero', incadrata la on/off, dar de fapt 'mult on, foarte putin off'. Macar arata mai bine decat anterioara.
  6. Salut, Am si eu de curand un foarte frumos TA din 98', Informatiile din acest thread m-au ajutat mult inca din etapa de alegere. Thanks a lot and keep it up! In alta ordine de idei, cu ocazia implinirii a 20 de ani de Transalp, un tip din Montreal (cred) vrea sa faca un mic video/slide-show continand fotografii cu motoare din orice an si orice zona. Threadul de pe advrider: aici, a postat si pe xrv.co.uk, transalp.org si altele parca. Asa ca daca aveti poze faine cu motorul, jump in and help (din cate am inteles deadline-ul pentru trimis poze e sfarsitul lunii curente). Am pus si eu una, de cand am fost la Rosia Montana si tipu' asta se dadea la vaca mea : Sebi.
×
×
  • Creează nouă...