Sari la conținut

bolerofm

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Baia Mare
  • Carnet moto din
    1989
  • Motocicleta
    KTM 990 Adventure

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Hoinar, MZ-250, CBR600F, KTM 990 Adventure

bolerofm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare tuturor. Pun si eu cateva poze dintr-o tura facuta ieri. Poate recunoasteti zona .
  2. Si un telefon nu ai putut da , sa-ti vad bestia . Atunci te astept data viitoare .
  3. Ma alatur si eu posesorilor de "vacute". Mi-a sosit si mie bijuteria. Am sa pun poze cu ea. Dupa doar 200km pot spune ca este foarte manevrabila. Parca mult mai bine ma inteleg cu ea decat cu cbr-ul. Singura problema o am la viraje. Am tot timpul impresia ca dau cu piciorul in asfalt. Asta datorita pozitiei . Este o adevarata placere sa nu-ti mai pese de starea drumurilor. Am descoperit de ce toti spun ca e fun de condus. Parca am redescoperit placerea motociclismului. Asfalt uscat .
  4. Ne-am intilnit la iesirea din oras . Data viitoare poate dati un loc de intilnire si ne adunam mai multi .
  5. bolerofm

    RF 600 R

    Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte numai de bucurii .
  6. Poza din restaurant. Lumina este mai slaba, de aici si calitatea mai proasta a imaginii, dar ce conteaza cind in realitate e mult mai frumoasa .
  7. O prima poza. Inainte de a ajunge la mine.
  8. Multumesc tuturor. Ginditi-va ca am trecut de la Hoinar la Mz de 250 iar acum la un motor sport. Parca nu-mi vine sa cred ca nu trebuie sa surubaresc pe el. Devin nostalgic cind ma gindesc cum iernile bagam motorul in casa si-l desfaceam bucati. Mai faceam garnituri din clingherit si ma chinuiam cu baterii de mina. Dar nu va mai stresez cu amintirile mele ca nu sintem pe un forum de psihologie. Am sa pun cit de curind poze. Astept citeva de la festivitate, dar daca nu le primesc, am sa-i fac eu citeva. Este o bijuterie. Mai ca as fi dormit in garaj linga ea. Sa fiti iubiti si sa aveti parte de asfalt uscat.
  9. Salutare si un an nou fericit tuturor. Trebuie sa va impartasesc din bucuria pe care am avut-o la sfirsitul anului trecut, mai exact pe data de 30 decembrie. Mi-am facut cadou un superb CBR 600F modelul 2005. Nu ca ar exista mari diferente fata de modelul anului trecut, doar culoarea difera, este argintie. Pina l-am primit am trecut de la agonie la extaz. L-am asteptat sa vina cu citeva zile mai repede, iar in data de 30, cei de la Honda nu mi-au mai raspuns la telefoane. Ei s-au gindit, cu ajutorul unui foarte bun prieten, sa-mi faca o surpriza si sa-mi dea motorul intr-un cadru festiv. In jurul orei 17, ma suna amicul sa iesim la un restaurant unde cica facuse rezervare. Eu unul nu prea mai aveam chef de iesiri, mai ales ca inca nu aveam nici o veste despre motor. Cu toate astea m-am urcat in masina cu prietena si am plecat spre restaurant. In fata restaurantului se afla un ATV si un enduro honda. Mi-am inchipuit ca cei de la honda fac ceva chef de sfirsit de an si de aceea nu mi-au raspuns la telefon. Aveam ceva draci in mine cind am intrat in restaurant, gindul ca ei se distreza si eu sufar ca nu am motorul ma facea sa spumeg. Si ca sa nu o mai lungesc prea mult, inauntru sub o prelata, ma astepta frumusetea. In seara aia am si mers pe ea pina la garaj. Fata de ce am avut nici nu se compara. Cu toate ca n-am mai condus de cca. 10 ani, se pare ca mersul pe motocicleta nu se uita. Va salut si va doresc tuturor asfalt uscat si viata lunga.
×
×
  • Creează nouă...