Sari la conținut

BB1

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BB1

  1. BB1

    Bimota BB1

    Asa o las! Mai ales ca sunt incepator si nu cred ca am nevoie deocamdata de putere mai mare. Momentan motocicleta este defacuta ( pentru verificari ). Sper ca in doua saptamani sa fie gata. Am o intrebare ! Rezervorul de ulei este din plastic si este crapat. Eu l-am lipit dar stiti pe cineva care ar putea sa-mi faca altul ?Eventual si din fibra daca merge sau din tabla.
  2. La orice detector iti montezi o mufa jack (pentru casti ) si gata. Daca nu poti singur apeleza la un electronist.
  3. BB1

    Bimota BB1

    Cine imi poate face rost de oglinzile originale ( cu semanlizator incorporat ), eventual si farul din fata.
  4. BB1

    Bimota BB1

    Stie cineva cum pot sa-i mai maresc putin puterea? Pot sa-i modific in spate pentru al doilea loc fara sa-i afecteze stabilitatea? Eventual daca stiti si cine poate sa-mi faca lucrul asta? Inca o intrebare!!! motorul meu are doua carburatoare. Toate motoarele BMW 650 au la fel, sau asta este supraalimentat ?
  5. BB1

    Bimota BB1

    Dupa 3 luni de chinuri si cautari in sfarsit am gasit-o! M-am gandit foarte mult ce sa-mi iau (avand in vedere ca am mai mers doar 200 km pe un enduro ), dar cand am vazut-o m-am indragostit pe loc. La inceput m-am speriat ca este prea mare, dar m-am obisnuit din prima zi. Acum imi dau seama ca este ceea ce mi-am dorit !!!
×
×
  • Creează nouă...