Sari la conținut

dream

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am nevoie ( 49 cm cubi)

dream's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, l am luat nou. 49 cm cubi, 2400 euro cu tot cu tva / de la united motors , soseaua pipera, sunt multumit de servicile lor. Si vespa ta e f misto. un scuter f bun . cindva o sa mi iau si eu unul .. oricum mie imi plac decit aceste modele . sa te duci sa ti faci neaparat revizia . amicul meu si a facut casco cu franciza de 20 la suta pt furt si 10 la suta pt reparatii parca... oricum nu ti face mai nimeni casco , dapai full. oricum eu recomand mai degraba sa ti faci la bcr asigurari...inspira mai multa incredere/ tocmai am aflat ca fac si ei . sunt in curs sa mi fac si eu.. te anunt saptamina viitoare ce am facut, si daca te va interesa o sa ti dau contactul cu bcr ul. Asfalt uscat si sa sa te bucuri de vespa ta
  2. Salut , da il duc la revizii, tocmai m am intors de la cea de 500 km, la inceput merge cam greu ca orice scuter nou banuiesc. dar dupa 300 km isi mai revine, eu am facut 500 si e diferenta in bine de cum era cind l am cumparat... am inteles ca dupa 1000 o sa mearga optim. in rest este c am puturos.. am inteles ca din cauza formei retro producatorul nu a putut sa puna pe el un sistem de frinare puternic, ca la sr-uri de exemplu, si in consecinta motorul este construit special sa nu fie foarte nervos, in plus nu este nici f stabil si prea aerodinamic ( asta fata de modelele mai "sport" )... dar in rest se comporta f bine pina la viteze de 60-70 km /h , eu sunt f multumit de el . consuma mult acum, sunt la rodaj, 3,5 la suta..dar o sa si revina in cea ce priveste asigurarea CASCO am tot incercat pe la mai multe companii.. cea mai serioasa in opinia mea. si anume Omniasig nu face , decit rca, am sunat la toate agentiile lor din bucuretesti... acelasi raspuns NU facem casco pt scutere/ unita, generalli la fel, asirom la fel etc ... ar fi una care face si anume. asiban sa (un prieten si a facut casco acolo) ...chiar ieftin 90 euro jumatate de an ..suna ti pt mai multe detalii asibanul. ASFALT USCAT LA TOTA LUMEA!!
  3. Hello , Stie careva o firma de asigurari care ofera casco pt scutere de 49 cm cubi. multumesc
  4. dream

    Spalatorie Moto

    pina la urma mi am cumparat sampon si burete de la o benzinarie si l am spalat in curtea interioara cu o galeata. a iesit f bine. merci pentru info la toti . asfalt uscat ):
  5. dream

    Arpilia

    care sunt diferentele ( calitate motor . finisaje etc) dintre aprilia mojito 50 si honda shadow 50 cm cubi / am observat la honda "caroseria" este din tabla vs plastic cred la mojito al meu. by the way honda shadow noua se mai produce.. nu am gasit o pe net.. sau au continuat sa produca model nou de shadow care se numeste poate altfel?
  6. hello , poate pare un pic stupida intrebarea... tocmai mi amluat un scooter aprilia , si m ar interesa sa l spal.. stie careva o spalatorie pt scutere si motoare undeva prin zona centrala ( bucuresti) . intreb asta pt ca am auzit de la un amic cum ca nu ar fi indicat sa merg cu el la una auto.. jetul puternic nu i ar face bine ): chiar daca pare ciudat cum suna mie mi se pare totusi logic .. deaceea si intreb , eu sunt incepator . multumesc
×
×
  • Creează nouă...