Sari la conținut

troglod

Membru
  • Număr conținut

    190
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de troglod

  1. Salutare. Aveti idee, trebuie sa mai fac ceva dupa ce castig in instanta si dupa ce au facut apel si tot am castigat? Nu stiu daca trebuie sa spun cnair ului sau cestrin ului
  2. https://www.facebook.com/groups/MOTOCICLISM.ro/permalink/384240675390104/ In comentarii e si nr moto B 55 CGM
  3. Si eu am castigat si nu mi a venit instiintare cum ca au contestat decizia. A fost prima amenda pe auto vandut, procesul s a terminat prin septembrie 2017 » Post actualizat in 02 Mar 2018 15:06 Si, dupa modelul te lauzi si ti se ntoarce, am primit scrisoare de la judecatorie cum ca cnadnr afacut apel si sunt obligat sa dau raspuns in 15 zile. Revin eu zilele astea cu modelul ales de cnadnr pt a ma batjocori si de data asta. Cum nu ma pricep deloc, si am facut cererea de anulare a amenzii din copy paste si modificari, voi care v ati mai judecat cum ati raspuns la apel? O formulez la fel, zic aceleasi lucruri? Ce ziceti?
  4. mi-a venit si mie scrisoare cu contestatie de la cestrin, unde scrie ca eu sunt in baza de date a MAI si doar MAI ofera numele proprietarului de aici rezulta ca eu trebuie sa platesc. Pe langa asta, scrie muult si bine despre cum nu am indeplinit toti pasii pt a scoate masina de pe numele meu, bazandu se pe o lege unde scrie ca trebuie sa merg sa spun ca am vandut o catre xulescu, dar cu cateva pagini mai inainte se bazau pe o lege unde scria ca noul proprietar trebuie sa faca asta:)). anyway, scrie muult si bine despre cum nu am indeplinit pasii aia sa anunt ca am vandut-o si ca nu sunt un bun cetatean si mi-am batut joc si nu-mi pasa de legile tarii. Nu fac caterinca, sunt vreo 7 pagini in contestatia cestrin. mi-a trimis un prieten scrisoarea lui ca si raspuns la contestatia cestrin, in care scrie ca se bat legile cap in cap si nu e vina mea blabla, acestui prieten tocmai i-a venit a doua amenda pe rovinieta, pe masina vanduta. sper sa fie bine in continuare. PS nu stiu daca am mai scris: cand am fost la judecatorie sa depun dosarul, am intrebat secretarele ce pot face sa il oblige instanta pe noul proprietar sa o inmatriculeze. Mi-au spus ca se face la fel, o scrisoare frumoasa cu copii la contract v-c, fiscalu etc, si timbru judiciar de 20lei
  5. Dupa ce a pornit motoreta a ajuns la constructiile de pe autostrada. Posibil sa fi infundat ceva benzina proasta. Dar a ajuns in tara si n a mai avut probleme.
  6. Si rezolvarea: A curatat bujiile, i a dat cineva curent pt ca murise bateria intre timp, a pornit dar peste 4500rpm iar facea problema asta, si cand a trecut prin praful de la constructiile de pe autostrada a facut problema asta. Dar merge. Ajunge la cluj
  7. intrebare rapida: in momentul de fata, cineva e calare pe un gs 650 cu abs din 2006, care a facut alpii zilele astea, a ajuns in ungaria si dintr-o data nu mai are putere motoreta si suge benzina multa. stie cineva rapid ce ar putea fi, daca a mai patit cineva? s a apucat sa desfaca motoreta, sa vada ce ar putea fi, dar ma gandesc ca l putem sfatui cu una alta. nu crede ca i ajunge benzina nici pana la prima benzinarie, care e la 40km de locatia lui..
  8. Nu sunt incompetent, amice )) doar ca imi ceri sa ti zic modelul si schita si eu consider ca nu are sens. Eu vorbesc strict de dop. Si intrebam: are cineva dopul asta? Stie cineva ce material rezista in benzina ca sa inlocuiesc dopul asta care vine in carburator? Presupun ca, daca ziceam modelul, puneam schita, faceam cu creta pe asfalt si te strigam la geam ca sa vezi de sus, ziceai repede ca nu are treaba modelul si schita pt ca eu am nevoie doar de dop. Ei bine, incompetentul de mine s a gandit ca n are sens sa scriu atata, si m am axat strict pe ce e important: dopul si materialul. Eu stiu schita, stiu modelul, stiu de unde vine si cat costa, si pt ca m ai facut incompetent degeaba si ma agit repede din probleme personale omenesti, te as si injura putin. Fii si tu mai om, omule, ca sa n arunc cu 10 bani spre tine. Pt ca eu acum si asa invat in d ale motoretelor.. Creca e pe ntelesul tuturor ca nu rezolv nimic aici, si se poate inchide, sterge, ban, whatever » Post actualizat in 17 Jun 2017 13:22 Dar foarte multumesc celor care au venit cu idei!
  9. Nu are nimic care sa il impinga, doar se fixeaza acolo http://www.hondatwins.net/forums/attachments/731d1340667949-carb-parts-201_4062.jpg Poza este de pe hondatwins. Este vorba de carburatoare Keihin VB, care sunt pe honde cb hawk, cx 500, 700, 900, 1000, honde vechi. Ma gandeam ca poate stie cineva pe forum despre ele, sau poate are niste dopuri ramase. Dar sigur o sa le comand din anglia, nu am ce face.
  10. Deci nu se stie ) eu ma intreb mai mult daca am cu ce sa inlocuiesc dopul asta
  11. Nu pot sa fac asta. Omul a comandat deja kiturile, si l as pune sa ramana cu ele pe raft. Eu am comandat kiturile cu setul de cuie si suruburi, pt ca s au infundat cu alge de benzina ale mele, garniturile se rup.. doar 2 dopuri dintr alea am nevoie
  12. Salutare, Sunt in cautare de 2 dopuri care astupa unul dintre cuiele de benzina din carburator, ca si cel din link: http://4into1.com/k-l-carburetor-rubber-passage-plug-honda-cb-cm400-cx500-cb750-cb900-cbx/#ProductReviews nu gasesc sa comand doar dopul si vine odata cu kitul de reparatie pe original, care este 260lei de carburator. dopurile vechi se cam dezintegreaza.. Eu am comandat deja doua kituri de reparatie, cu toate cuiele necesare si garnituri, dar nu vine si dopul respectiv. Am inteles ca e dintr un cauciuc mai special care rezista in benzina. Aveti idee daca pot pune altceva, tot cauciuc sau nu stiu..? Sau unde pot gasi pe la noi?
  13. ) am sunat pana n 16. Deci trebuie platita si amenda si impozitul. Ms de raspuns.
  14. Cum nu raspunde nimeni la taxe si impozite, poate ma puteti ajuta voi In 2014, A a vandut moto lui B, i a dat talon, carte, fiscal pe care scrie motivul si ca se vinde catre B, contract v-c. Eu vreau sa cumpar de la B motoreta, dar B nu a trecut o la impozit, nu a inmatriculat o pe numele lui. Motorul a fost condus doar in primele 30 de zile, si de atunci nu a circulat. Care ar fi procedura? O cumpar eu de la B? Sau il contactez pe A si fac cu el contractul de v-c cu data de 2014? (Mi s a spus ca e posibil) Pe B il cunosc, o sa plateasca ceva amenda pt ca nu a inmatriculat motorul, desi nu a circulat cu el?
  15. Nici eu nu am scris in talon instrainat catre. Nu e asta problema. Trebuia sa merg la politie si sa anunt ca nu mai sunt proprietar, sau sa iau numerele. Nu stiu ce trebuia, dar o voi face data viitoare )
  16. Dupa ce am fost la pipera si m au trecut la mentiuni cum ca am vandut masila lui cutarica, am fost si la judecatorie. Actele pe care le am depus in dublu exemplar si pe care am scris conform cu originalul, plus semnatura: copie buletinul meu, copie scoatere din evidenta din 2012 si din 2017, copie contract v-c, copie amenda si plic pt a se vedea cand am primit o si scrisoarea catre judecator pt anularea amenzii. Am platit si taxa de timbru judiciar de 20lei si am depus o in original, fara copii. Acolo s au facut doua dosare si mi au dat un nr de dosar pe care sa l urmaresc. O sa mi vina scrisoare acasa de la judecatorie si o chestie de la cnair la care e obligatoriu sa raspund cu de ce sunt indreptatit sa nu platesc. Asta e tot. Daca vreau sa l dau in judecata pe cumparator, doar taxa de timbru judiciar de 20lei trebuie s o platesc. Inca nu stiu daca sa fac asta.
  17. Am fost la pipera, da drpciv, cu contractul v-c si scoaterea din evidenta. Se merge direct la inmatriculari, la ghiseul de info, si acolo se rezolva tot. Contractul si declaratia de scoatere din evidenta erau modelul 2012 sector 4. M a trimis iar la taxe si impozita pt ca, cica, nu aveam declaratia care trebuia. La taxe si impozite mi au dat acelasi lucru, model 2017 ). La pipera am avut nevoie de copii dupa buletin, declaratia de scoatere din evidenta si contract v-c, am mai completat o cerere acolo. Mi a dat un numar de dosar si in 2 saptamani imi vine acasa instiintare cum ca s a efectuat cu succes. Urmeaza sa trimit catre judecatorie pt anularea amenzii. Optional, il pot da in judecata pe actualul proprietar, ca sa l oblige sa o inmatriculeze. Asta e tot ce se poate face. Acum nici nu stiu unde si cui sa i trimit cererea de anulare a amenzii, adresa etc. ) Auto a mers in prahova fara rovinieta. Stie cineva unde se trimite?
  18. Multumesc de sfat, l.u.v. Am sunat la Pipera si mi-au spus sa merg la ei si vor modifica in baza de date, la mentiuni, ca vehicolul a fost instrainat catre cumparator in data de. Si sa fac trimit la judecatorie contestatia. Mi-au spus si ca, pe viitor, este posibil sa vina tot pe numele meu amenzile.
  19. Si eu am primit pe 5 mai amenda. In ziua de 15.12.2016 in judetul prahova s a mers fara rovinieta, procesul verbal este din 11.4.2017. Amenda a venit de la CNAIR. Masina e vanduta in 2012, am contractul verde de vanzare cumparare si scoaterea din evidenta cu datele de 12.06.2012. Acum nu stiu ce pasi sa urmez. Am citit ca pot face plangere la politie pt a l depista pe detinatorul actual al masinii. Am fost la sectia de politie din zona si mi au spus ca nu se poate face plangere, dar sa intreb si la pipera. Am termenul de 15 zile ca sa depun contestatie. Daca ma puteti ajuta, am cateva intrebari: Ce pasi am de urmat? Cele 15 zile sunt zile lucratoare? Contestatia o trimit la judecatoria din prahova sau merg la pipera? Eu locuiesc in bucuresti sector 4. Pot face plangere la politie? Luni sun la pipera sau merg la ei sa vad ce mi spun sa fac.
  20. Propunere copiata de pe forum.softpedia.ro: Prima postare din acest topic de inmatriculari/acte sa fie mereu editata/updatata in asa fel incat sa citesti din prima cum se inmatriculeaza o motoreta. Uite cum e aici: https://forum.softpedia.com/topic/12434-procedura-de-vanzarecumparareinmatriculare-masina-2016-update-august/ Nu stiu daca s-a mai spus, scris, propus, injurat etc. Doar am intrat pe topic sa vad ce acte am nevoie si mi-am dat seama ca am de cautat prin multe pagini sau in alte forumuri/siteuri. Daca nu are cine sa o faca, dintre administratori, mi se poate spune asta printr-un PM si ma ofer sa caut toate informatiile, sa le ordonez si sa le dau copy/paste. Dar sunt sigur ca nu e nevoie.
  21. Numai caterincă. Proastă. Băieții serioși încă sunt pe treabă. Evenimete frumușele, în multe zone ale țării. În schimb neseriosul care la ora întâlnirii, dis de dimineață, și a adus brusc aminte că în ziua respectivă are un interviu, să fie sănătos. Și să i fie n ciorbă. De sub burtă. Spor.
  22. Buna ziua. Caut un sofer cu masina, in Bucuresti, disponibil de luni 17.08 pana joi 20.08, pentru munca si pt a transporta inca 3 baieti la tg mures, dus intors. Se ofera mai multe informatii la telefon. 0757592823 Vladimir
  23. da mi pm/sms daca nu merge
  24. nu e cu nunta, dar e cu hostesse. detalii la tel
×
×
  • Creează nouă...