Sari la conținut

desmo

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de desmo

  1. incearca sa vorbesti cu userul mexycanu de aici de pe forum, poate le are pe stoc. daca nu, ti le poate comanda, si sigur ajung mai repede :) nr lui de telefon este 0741095483

     

    ps: cu ce vin de la CJ in B in 2 saptamani? cu râma?

     

    mersi frumos, am ramas pana la urma la ei (romimoto) din cauza preturilor, cam ~500 pentru ce ziceam mai sus + 2 bujii. am sunat la ce am mai gasit prin bucuresti dar nu avea nimeni pe stoc si dura tot cam atat sa le aduca + ca erau mai scumpe.

    am exagerat eu cu 2 saptamani :)) sunt aduse dintr-un depozit din germania cica, si dureaza un pic mai mult.sapt viitoare le am.

    in cam aceasi ordine de idei, carburatoarele sa le mai curat cu ceva in afara de spray?ce spray recomandati?(eu vreau sa iau LiquiMoly)

  2. @desmo, esti nostim! Stiu asta, imagineaza-ti... ideea mea insa era bazata pe moto ADUSE SECOND HAND din IT. Atat. :-)

     

    Pai sincer daca te duci tu sa-l iei sau cineva de incredere, nu vad unde ar fi problema cu cele provenite din IT.

  3. Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu atitudinea mea, insa... thanks but no thanks tuturor ofertelor de moto & accesorii aduse din Italia!

     

    Imi pare rau sa te dezamagesc,da orice ducati ti-ai lua o sa fie ITALIENESC si 99,9 % adus din italia :friends::crack:)

  4. Va salut... ma pregatesc sa iau un Ducati Monster M900 (sau M600, in fuctie de starea de spirit) si nu gasesc pe nicari pe cineva sa-mi dea niste info despre Termignoni. Ce au atat de special? Nu este Akrapovic mai bun decat Termognoni? :-?

    Sunt in un pic in ceata, pentru ca am doua oferte pentru doua Monstere, dar amandoua au tobe stock, iar eu vreau ceva hi-tech... adica daca e bal, bal sa fie!

    De pe acum multzam in avans ptr raspunsuri!

     

    Pai diferente mari nu sunt.Eu am akrapovic pe 620 meu si suna de ti se face pielea de gaina.Am auzit pana acuma Mivv-urile lu th3onlyon3 si diferenta de sunet nu e mare.Preturile sunt cam la fel,singura diferenta la termi e ca vine si cu centralina bricolata(ECU).Cel mai bine vi la o intalnire si le auzi pe toate :friends:

     

    Cirz.

     

    P.S - apropo de centralina,eu am akrapovic-uri si filtru sport.se poate regla ECU stock?

  5. cine a zis ca nu vin ?

     

    later edit:

    monster din 2004 sau 2003, 42000km.

    la suc va povestesc din turul europei si cum sa va luati piese ieftin si repede.

     

    asta daca ajung ca mai si treaba.

     

    Ca tot te lauzi :)

    Unde gasesc un kit de lant eften?Vreau sa-i schimb si pinionu(sa-i pun de 14).

    Si ca fapt divers, o janta de 5.5 (st2 sau m900) pe unde gasesc la noi?

  6. Azi am sa merg si eu impreuna cu maretul domn krupp sa vad un monstrulet, sper sa fie ok, imi place tare mult! Mentionez ca nu am inca permisul si nici nu m-am dat cu prea multe alte vehicule pe doua roti :unsure:

     

    Pareri?

     

    p1020002jt0.jpg

     

    pare cam bricolat :)

     

    Ce bani,ce an,cati km,etc...si mai pune poize daca ai.

     

    Cheers.

  7. Salut,

     

    Sunt si eu un monsterist de relativ curant(2 luni 3000 km) da deocamdata stau la servici si citesc forumu :D (permis suspendat ptr viteza:P)

    Am un 620 i.e din 2002 cu 2 Akrapovic-uri pe ea si diverse alte acarete.Mai am un prieten tot monsterist(la fel 620 I.e din 2002) si ne gandeam sa intram s noi in monster club :)

     

    Cheers.

  8. Salut,

     

    Am un monster 620 I.E din 2002 si as vrea sa schimb niste lucruri la el.Am cerut niste preturi la ducati la noi (metrotehnica) si m-am cam speriat :bigstar:

    In primu rand vreau sa schimb ambreiaju, ptr ca imi face niste figuri in sarcina maxima dupa ce se incalzeste(patineaza cam 2-3 mii de ture dupa care isi revine).Pretu de la ei e cam 8-9 milioane.Am gasit kit de ambreiaj de la Barnett(US) da nu stiu pe nimeni sa aduca pe aici asa ceva.Pe langa asta m-ar interesa si un releu de incarcare, eventual ceva echivalent.Daca stiti cum as putea sa fac rost de ele din RO sau macar alte marci echivalente as fi recunosctor.

     

    :finger: Cheers.

×
×
  • Creează nouă...