Sari la conținut

desmo

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de desmo

  1. are cineva o pompa de benzina pentru o "curvy" in bucuresti?
  2. mersi frumos, am ramas pana la urma la ei (romimoto) din cauza preturilor, cam ~500 pentru ce ziceam mai sus + 2 bujii. am sunat la ce am mai gasit prin bucuresti dar nu avea nimeni pe stoc si dura tot cam atat sa le aduca + ca erau mai scumpe. am exagerat eu cu 2 saptamani ) sunt aduse dintr-un depozit din germania cica, si dureaza un pic mai mult.sapt viitoare le am. in cam aceasi ordine de idei, carburatoarele sa le mai curat cu ceva in afara de spray?ce spray recomandati?(eu vreau sa iau LiquiMoly)
  3. Salut, aveti idee daca gasesc undeva in buc urmatoarele (le-am gasit pe toate la CJ dar ajung in 2 saptamani): 2x kit reparatie carburator kit reparatie robinet rezervor cablu soc 10x
  4. Daca aduci niste beri cu tine.... P.S - nu ca ar fi canapeaua ta
  5. cine era cu s4 rosu? sau era s2r cu janta de s4 ?
  6. Pai sincer daca te duci tu sa-l iei sau cineva de incredere, nu vad unde ar fi problema cu cele provenite din IT.
  7. Imi pare rau sa te dezamagesc,da orice ducati ti-ai lua o sa fie ITALIENESC si 99,9 % adus din italia )
  8. Pai diferente mari nu sunt.Eu am akrapovic pe 620 meu si suna de ti se face pielea de gaina.Am auzit pana acuma Mivv-urile lu th3onlyon3 si diferenta de sunet nu e mare.Preturile sunt cam la fel,singura diferenta la termi e ca vine si cu centralina bricolata(ECU).Cel mai bine vi la o intalnire si le auzi pe toate Cirz. P.S - apropo de centralina,eu am akrapovic-uri si filtru sport.se poate regla ECU stock?
  9. Salut, Un garaj,curte,firma,etc prin zona berceni(brancoveanu-soseaua giurgiului-drumul gazarului mai exact,dar nu conteaza asa de mult) cunoasteti?E ptr 2 monstere cuminti Thx.
  10. Ca tot te lauzi Unde gasesc un kit de lant eften?Vreau sa-i schimb si pinionu(sa-i pun de 14). Si ca fapt divers, o janta de 5.5 (st2 sau m900) pe unde gasesc la noi?
  11. pare cam bricolat Ce bani,ce an,cati km,etc...si mai pune poize daca ai. Cheers.
  12. Salut, Sunt si eu un monsterist de relativ curant(2 luni 3000 km) da deocamdata stau la servici si citesc forumu (permis suspendat ptr viteza:P) Am un 620 i.e din 2002 cu 2 Akrapovic-uri pe ea si diverse alte acarete.Mai am un prieten tot monsterist(la fel 620 I.e din 2002) si ne gandeam sa intram s noi in monster club Cheers.
  13. Salut, Am un monster 620 I.E din 2002 si as vrea sa schimb niste lucruri la el.Am cerut niste preturi la ducati la noi (metrotehnica) si m-am cam speriat In primu rand vreau sa schimb ambreiaju, ptr ca imi face niste figuri in sarcina maxima dupa ce se incalzeste(patineaza cam 2-3 mii de ture dupa care isi revine).Pretu de la ei e cam 8-9 milioane.Am gasit kit de ambreiaj de la Barnett(US) da nu stiu pe nimeni sa aduca pe aici asa ceva.Pe langa asta m-ar interesa si un releu de incarcare, eventual ceva echivalent.Daca stiti cum as putea sa fac rost de ele din RO sau macar alte marci echivalente as fi recunosctor. Cheers.
  14. Salut, Am si eu cateva probleme cu adusul unei mobre din italia: -transportul din regiunea Modena in Bucuresti -motocicleta vreau sa mi-o cumpere un prieten bun de acolo,ce acte trebuie sa fac intre mine si el?(procura,act vanzare cumparare?) daca poate cineva sa-mi raspunda la intrebari....dau o bere
×
×
  • Creează nouă...