Sari la conținut

Mihant

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    B-66_rfs

Mihant's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Oricum,poate in vara se face vreo intrunire moto sa ne strangem si cei cu R1 sa ne cunoastem face to face
  2. Din cate am citit eu pe aici ,am vazut ca intalnirile R1 au loc Vinerea la ora 20 in fata Academiei .Eu cred ca daca ar fii vreme frumoasa,am putea sa ne vedem in orice vineri....cu toate ca nu e vreme de motoare,putem veni cu masinile(cine are) si mai stam de vorba.Ce spuneti? Mesaj completat Acum am avzut....tu esti din Arad .poate ne vedem noi bucurestenii vinerea,ce spuneti?
  3. Multumesc de sfaturi .oricum si eu tot la cea neagra m-am gandit cu toate ca am gasit si un R6 la 2300 foarte bine intretinut.dar pana la urma eu nu imi iau motor ca sa merg la curse,vreau ceva pentru mine sa fie bun,intretinut si sa ma tina macar 2-3 ani ,adica fara reparatii la motor sau cutie.in rest consumabile schimba oricine.ok...pana la urma e decizia mea...vad eu ce aleg...si sper sa aleg bine.
  4. Salut.Vroiam sa va spun ca am negociat pt cele 2 R1.Cel negru,il da cu 3000 euro cu tot cu accesorii,rozoma,cauciucuri noi dunlop,amortizor ghidon,toba,si are 20000 km.Cel rosu il da cu 2700 euro si are totul original pe el si are 27000 km dar ii trebuie cauciuc pe spate.In rest motorul este ok.astept pareri si opinii de la voi sa imi spuneti care merita.
  5. Din cate am vazut ,cred ca pretul e ok.Ma duc saptamana asta sa o vad mai bine si daca este totul in regula la ea o voi cumpara.M-au cam speriat niste prieteni,spunandu-mi ca nu prea ar fii in regula R1 din 99-01.Vezi doamne nu au ciclistica buna si au probleme la cutie,dar eu cred ca orice motor poate avea probleme atat timp cat nu stii sa il folosesti cum trebuie si nu ai grija de el.Daca mergi cat de cat ok si tii la el,nu vad de ce ar face probleme.
  6. Salut.Intrebarea mea era daca motorul isi merita banii.E un pic dubios ca este negru.de fiecare data cand vezi un motor ce nu are culoarea lui originala te intrebi daca nu cumva a fost lovit sau nu cumva l-a vopsit ca asa a vrut proprietarul.oricum,mi se pare mai ok motorul ce are culorile originale si am vb cu proprietarul si a spus ca ultimul pret este 2700.intr-adevar motorul este cam vechiut,dar arata bine,este intretinuta si tipul este destul de ok ceea ce inseamna ca intr-adevar tine la motor si are grija de el.
  7. Asa ma gandeam si eu,ca ar face 2800 cu tot cu accesorii.dar l-am intrebat si spunea ca nu mai lasa din pret.e batut in cuie .oricum,pe accesorii nu prea iti mai scoti niciodata banii pe care i-ai bagat,asta e clar.o sa il mai intreb o data ,daca nu vrea sa fie sanatos.pare mai frumusica cea neagra si are si mai putini km dar acum cine stie cum s-a mers cu ea .cel putin cea rosie arata bine si e totul original pe ea.acum ....ce sa zic....ma mai gandesc sa vad.
  8. Multumesc de sfaturi.asa ma gandeam si eu,sa nu ma calicesc la cateva sute,ca cine stie,poate gasesc una mai ieftina dar nu asa bine intretinuta.asta chiar arata bine si dupa cum v-am mai spus omul are grija de ea.asa ca,daca ar fii sa o cumpar mi-a spus proprietarul ca trebuie doar de cumparat cauciuc pe spate,in rest e ok.Bineinteles,in afara de consumabile.Uleiul a spus ca il schimba el,in fata mea.acum nu stiu ce sa fac....ca din cate am vazut asta era cea mai ingrijita,cu toate ca e veche. Mesaj completat De motorul asta ce spuneti? isi merita banii? vrea 2800 fara accesorii,adica toba,accesorii rizoma,cauciucuri dunlop.cu accesorii vrea 3500.motorul este din 2001 si are 20000 km.
  9. Salut.va multumesc pentru sfaturi.am sa incerc sa vad daca mai lasa ceva din pret ,daca nu sa fie sanatos.imi caut alt motor.problema e ca am vazut motorul si mi s-a parut ok la prima vedere.era bine ingrijit,dar nu numai sta conteaza la un motor.dar adevarul este ca atunci cand cineva are un asa motor ingrijit eu zic ca tine si la el,la consumabile.de fapt el mi-a spus ca a schimbat tot la ea si ca daca vreau putem da totul jos si carene sa ne uitam ca e ok motorul.dar pana la urma,pretul cam lasa de dorit,avand in vedere ca e cam veche.dar in fine,sa vad ce mai rezolv.va mai tin la curent.oricum,un r1 vreau sa imi iau,asa ca daca mai auziti pe cineva care vinde poate ma anuntati si pe mine.oricum,sa fie ceva in jur de 3000 .mai mult nu am.va salut si....hai cu vara..
  10. Salut.am gasit si eu sa imi cumpar un R1 din 99,are 27ooo km,e inmatriculata si arata bine,dar problema este ca nu stiu daca face banii pe care ii cere pe ea si anume 2800.Pot spune ca arata bine motorul,l-am vazut acum cateva zile.E totul original pe el si e bine intretinuta.Trebuie cumparat doar un cauciuc pe spate ca nu mai tine prea mult.Ce ma sfatuiti,sa o cumpar,isi merita banii?
  11. Salutare.banuiesc ca esti binevenit.... .Vroiam sa va mai intreb si eu,care stiti,unde pot vopsi si eu carenele?
  12. Salutare.din pacate te inseli...nu e primul motor.E al 3-lea...dupa un F2 si un 600 rr din 2005.Am vandut rr-ul si am luat masina,dupa ce a murit un prieten de-al meu(Cobra il chema,din militari,care a murit la constanta,poate ai auzit).Acum nu prea merg cu masina si m-am gandit sa imi reiau iar pasiunea pe 2 roti,dar cu ceva mai mare.Sunt constient pe ce voi merge ,dar din pacate nu sunt chiar asa maniac cu viteza.De fapt veti spune ca multi spun asta .Dar vom vedea cum ma voi descurca pe R1.Sper sa ne vedem la intalniri si sa stam de vb. Mesaj completat Salut.Si tu te cam inseli.....Multi cred ca masina mea e veche si nu face 2 bani,dar in primul rand e BMW iar in al doile rand nu e chiar asa distrusa.E buna masina.Si sa stii ca am si gasit 2 persoane care vor schimb pe schimb,adica sa le dau BMW-ul si sa imi dea un R1.Din pacate una e cam lovita,are o mare lovitura in cadru iar cealalta nu arata chiar asa bine,estetic,dar nu e cazuta si merge bine,ca am vazut-o si am probat-o. Asa ca o voi lua pe cea care nu arata asa bine,logic.
  13. Salutare.as vrea si eu sa imi cumpar un R1 din 2000-2001,dar nu am bani cash ,in schimb am un BMW 525 TD din 94.Daca stie careva pe cineva interesat de un schimb cu un R1 sau eventual pe cineva care vrea BMW-ul meu,poate ma anuntati si pe mine.Vreau neeaparat sa imi iau un R1 iarn asta...asa ca ....poate ma ajuta si pe mine careva dintre voi sa devin si eu membru in GASCA R1 . . Mesaj completat Am uitat sa pun o poza cu BMW-ul....BMW525
  14. Daca nu ploua esti binevenit.Vad ca e cam nasol afara...sta sa ploua.Sper sa nu avem ghinionul asta.
×
×
  • Creează nouă...