Sari la conținut

Alex_sxx

EX+
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    .....

Alex_sxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O sa desfac carenele maine si o sa o strang sa vad daca face tot asa.Cand zici de bilute te referi la bilutele de la coronite nu?
  2. Am o Honda SH150i si pana ieri nu aveam probleme cu ea, dar aseara am desfacut furca de fata cu ghidon cu tot, iar cand am montat-o am strans tot, am pus toate piulitele, toate saibele, tot ce era inainte am pus la loc, iar dupa ce am plecat abia cand am apasat frana(de fata) am observat ca ghidonul se duce in fata si se aude o pocnitura, nu mi s-a auzit inainte.Stie cineva ce as putea sa ii fac?I s-a mai intamplat cuiva?
  3. Un prieten, nu stiu daca avea aceeasi problema ca si a ta dar mi-a zis ca pleca cu scuteru accelerat in blana(are aprilia sr ditech) si dupa 30-40 de m nu i se mai accelera si imediat isi revenea, el a fost la un mecanic si i-a schimbat bujia si nu ii mai face asa.Ar trebui sa incerci alta bujie poate o fi aceasi problema.
  4. Cred ca nu are demaraj deloc scuterul asta daca e in 4T si e de 50cmc, si seamana foarte mult cu scuterul de la FB(Sprinter parca).E posibil sa fie ceva nou, cineva oricum o sa il cumpere chiar daca nu se pricepe la motoare doar datorita pretului foarte mic.
  5. Poate sunt uzate injectoarele, ar trebui sa te duci la un mecanic ti-ar putea spune mai multe, sau incearca sa masori tu compresia, cu un manometru de compresie.
  6. Poti sa ii pui o toba sport care costa in jur de 100 de euro, un filtru de aer sport(si asta e vreo 30 de euro), astea 2 ar fi cam cele mai de inceput modificari, viteza foarte mare nu o sa iti dea, daca zici ca prinde 85km\h stock, daca ai face modificarile astea ai prinde cam 95km\h poate chiar 100km\h.
  7. Eu am mers cu Scarabeo care avea 100 in bord si nu prea am vazut cu 80 in bord.Acu depinde si de ce an e.Ala cu care am mers eu lua 100, la al tau nu cred ca mai e limitator daca zici ca isi ia bordu da cine stie uita-te poate are .
  8. Zi-mi daca al tau e limitat sau a avut limitator, si ce viteza maxima prinde.
  9. Alex_sxx

    Delimitari

    Pe mine m-a intrebat cineva si nu am stiut ce sa-i zic, ma gandesc ca la un motor de 180 cmc nu ar trebui sa fie limitatoare.Mai astept pareri.Va multumesc
  10. Si este vreo diferenta intre ele la demaraj si la viteza?
  11. Alex_sxx

    Delimitari

    Stie cineva daca Gilera Runner 180 cmc are limitator?
  12. Imi puteti spune care e diferenta intre Runner 180 fxr si Runner 180 vxr?
×
×
  • Creează nouă...