Sari la conținut

trotter

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Club
    free runner

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CZ 250 Sport

trotter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Pot sa vin si eu? aduc floricele sau seminte pentru partea de final, de revenire, cand privesti in zare.
  3. trotter

    Accident Lia Manoliu

    Din experienta anterioara, de cand s-a produs accidentul se numara cele 90 de zile. el poate doar sa tergiverseze prin asteptarea rezultatului anchetei. tu ai deja certificatul medical?
  4. trotter

    Accident Lia Manoliu

    Daca politistul a schimbat placa si ti-a spus cele de mai sus, inseamna ca treaba este mai nasoala. Inseamna ca cel cu mercedes-ul are o problema mult mai grava decat faptul ca te-a lovit. S-ar putea sa fie ceva de caz penal. Adica de fapt politistul a venit sa-ti recomande impacarea pentru a nu se face verificari suplimentare. Impactul cu un autovehicul care franeaza in prima jumatate a distantei totale de franare este mai grav la ABS decat fara. El nu a adaptat viteza astfel incat sa evite orice pericol. Ca sofer trebuia sa mearga cu viteza care ii permitea sa opreasca in spatiul vizibil cu 2 secunde inainte. Indiferent cum ai patruns tu, daca ai apucat sa intri si te-a lovit in spate e vinovat. Daca era o salvare oprita pentru interventie imediat dupa colt? Sau niste copii in strada? Data viitoare ii urez sa fie un camion sau un canal neacoperit. Va trebui sa treci pe minerale si in principal mult calciu. Sa vezi distractie cand incep sa se sudeze oasele si te gadila pe sub ghips. La andrele nici sa nu te gandesti. Mai bine iti musti podul palmei. Da vezi sa fi mancat inainte vezi ca ai la dispozitie doar 3 luni pentru despagubiri pe parte civila. Ar fi bine ca ruda ta sa-si intinda niste antene sa afle mai multe. Sa bateti fierul cat e cald. Multa sanatate.
  5. IN Politehnica nu se mai poate. Datorita unor accidente facute de cei care exersau FARA PERMIS politia politehnicii si cei de la circa 20 fac controale.Consider un lucru bun, deoarece acum 4 ani o tipa a lovit 3 masini (pe a mea a ratat-o ).
  6. Eu propun ca partea adeziva sa fie pe partea scrisa. Cand avem probleme, sa lipim pe parbrizul vinovatului un astfel de sticker, sa-l aiba in permanenta sub ochi. Astfel nu mai putem fi acuzati de "tuning auto" (mentionez ca ruperea unei oglinzi pe care soferul oricum nu o foloseste e frectie la picior de lemn). De preferat un adeziv care necesita un ciocan pentru indepartarea sticker-ului. Ar insemna marirea impactului campaniei, prin adresarea directa publicului tinta.
  7. salut, Seamana destul de mult cu o JAWA Moped de 50. Seamana foarte mult. Cadrul este acelasi, difera prin pozitia si forma tobei si existenta unui capac de plastic (nu cred ca pot sa-i zic carena). link-ul (nu dau garantie ca timp de valabilitate): http://jawa-moped.autobazar.eu/card.php?id=318632 Specifications: p.y.: 1997, 49cm3, 2kW (3PS), Z, A, Petrol, unknown km Equipment: motocykel do50 ccm zn.Karpaty Sport - cena dohodou + Additional equipment, see: www.TUNINGMAG.net Contact: Mobil: 0908845878 E-mail: ICQ: Web: http://www.lekosonline.sk 07253 Sobrance Košický kraj How to get to the seller ? Print the offer Report to admin this offer ID: 318632
  8. Ieri am fost prin targ sa-mi iau pt cz-ul meu anvelopa pe spate. avea o gama destul de variata de camere si anvelope. am luat de la el o carte de vizita: sever_company@yahoo.com magazine: Bucuresti in incinta Targ Autovit, stand SB9 tel: 0742542018 Rm. Valcea str. Strandului nr. 1 0742542018 0745437614 Braila str. Chisinau nr. 51 0239674334 Craiova str. Unirii nr. 138 0251310222 Indivizii aveau si piese de schimb si accesorii. in privinta calitatii anvelopei iti pot spune impresii dupa ce o montez. imi cer scuze daca s-au mai transmis pe forum aceste date. Asfalt uscat!
  9. Salut, din cate stiu, ai la dispozitie doar 3 luni pt. a cere daune. verifica daca in procesul verbal s-a consemnat faptul ca ai intrat in depasire in timp ce el semnaliza. daca este consemnat, un avocat mediu poate sa respinga pretentiile tale. sau sa le diminueze. plangerea pentru vatamare este mai eficienta datorita INFRACTIUNII pe care a comis-o. mai bine ii scoti definitiv din carosabil si pe el si pe proprietarul conservei. Cand sintem amabili de obicei sintem considerati FRAIERI. un prieten a patin la fel si a fost dus cu vorba pana cand a pierdut orice posibilitate legala. si de atunci nu s-a mai intors el in carosabil, pentru ca nu mai avea cu ce. succes
×
×
  • Creează nouă...