Sari la conținut

sniperhunt

INACTIV
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007 iulie

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBF 600 S, CBR 1000 RR, ZX12R, HD Dyna Super Glide

sniperhunt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, prieteni! E adevarat ca n-am mai intrat pe forum de la accidentul din octombrie 2008. Atunci s-a starnit o controversa pe 17 pagini intre motociclistii Pro si Contra Vacantza Mare... Mi-a lasat un gust amar... Nu stiu cati dintre voi sunt de profesie "motociclisti" si ce legatura are un hobby cu profesia fiecaruia. Intre timp am mai avut 2 accidente, 2 luni de gips, tot din cauza unor soferi, dar vazand care este atitudinea "fratilor" motoristi in astfel de cazuri, am considerat ca pot sa ma plimb sau sa cad cu motorul si fara sa scriu pe forum. Sa mai lamuresc si situatia asta si gata : Duminica veneam spre casa pe Erou Iancu Nicolae, cam cu 40 km/h. Dintr-o parcare din dreapta a iesit o masina care nu s-a asigurat in stanga, cu intentia de a traversa sensul meu spre a face stanga. Am vazut-o in 6-7 metri. Am preferat sa culc motorul si sa ma infig cu farul in roata ei decat sa risc sa sar peste masina. Nu am patit nimic, echipamentul m-a salvat. Nu am injurat-o si nu am facut plangere la Politie din mai multe motive : 1. Un rau s-a produs deja (motorul meu avariat) si nu vad sensul de a genera un al doilea rau (procese, permis suspendat, bani cheltuiti pe taxi luni de zile in loc sa-i foloseasca pt copiii ei) 2. Nici pe ceilalti 3 soferi care mi-au rupt diferite picioare nu i-am reclamat si nu i-am injurat, pt ca nu-mi place ca unii oameni (papparazzi, politisti, judecatori) sa-si ia salariile pe baza nefericirii altora. 3. Cred in Dumnezeu, care m-a salvat de nenumarate ori, iar daca EL m-a iertat, pot si eu sa iert la fel de usor (nu cred ca soferita respectiva s-a trezit de dimineatza cu intentia vadita de a ma accidenta pe mine in ziua aia) 4. O razbunare pe loc, fie ea si verbala, nu-ti pune oasele la loc si nici nu-ti repara motorul. Nu cred in lozinca "Invata-l minte pe sofer sa nu mai loveasca si pe altii". Cred ca explicandu-i cu calm ce tragedie putea sa produca el va constientiza mai usor decat daca ii spargi geamurile si botul cu casca. Sunt fericit ca am scapat fara nicio zgarietura si ca pot sa-mi vad mai departe de pasiunea mea pt motociclism. Va doresc tuturor o viatza pe doua roti lipsita de accidente!
  2. sniperhunt

    Sibiu

    Recuperare rapida motociclistului! Da, multi depasim coloana... Dar ca sa depasesti o coloana, iti trebuie o viteza putzin mai mare decat a coloanei... care de cele mai multe ori sta pe loc. Si eu mai fac d'astea, dar cu mana pe frana mai tot timpul, si orice "gaura" in coloana mi se pare suspecta, de acolo poate iesi oricand o alta masina venita din dreapta sau un scuter sau... orice. Din fiecare accident avem ceva de invatzat. Si cum nu sunt doua accidente la fel...
  3. OK, hai sa inchidem subiectul. Nu vreau sa mai deranjez pe nimeni cu "vaicarelile" mele. Va multumesc tuturor celor care mi-ati spus o vorba frumoasa, o incurajare, o "insanatosire grabnica", dar si celor care ati rascolit netul ca sa gasiti ceva rau despre mine. A trebuit sa patzesc accidentul asta ca sa imi dau seama cu cine sa ies la drumuri lungi si cu cine nu. Oricum am sa salut si sa respect pe oricine calareste o motocicleta. Asfalt uscat!
  4. Daca tot n-am ce face o luna (atat o sa port gipsul din "fericire") o sa mai scriu si eu pe-aici... Avertisment : cei pe care nu-i intereseaza, sa nu citesca Vad ca se vorbeste tot mai mult despre Vacantza Mare, despre "a gusta" sau "a nu gusta" umorul nostru. Eu am scris aici in calitate de motociclist si nu are legatura cu serviciul meu. Pt ca asta este Vacantza Mare pt mine, un servici. In rest imi petrec viatza cum stiu eu si fara sa fac caz de "cine sunt" si "unde apar". Poate unul din motociclisti lucreaza la Vodafone si scrie ca a avut accident. Ce i se va replica? "Eu nu gust Vodafonele, sunt pe Orange... Oricum insanatosire grabnica" Pe strazile Romaniei parca e un adevarat razboi intre soferi si motociclisti. Dar un razboi in care mor NUMAI motociclisti. Ceea ce mi se pare nedrept. Nu ca as vrea sa moara si soferi Dar s-ar putea face ceva ca sa nu mai moara nimeni! Si anume soferii sa stie ca daca dau jos un biker li se poate intampla ceva mult mai rau decat o amenda, cativa ani cu suspendare sau pierderea carnetului. Poate o lege mai aspra in care sa se spuna ca orice atingere a unui motociclist poate duce la o crima si astfel soferul va fi judecat pentru tentativa de crima, nu pt neatentie sau neacordare de prioritate. Astfel, cand vede un motociclist in trafic (cu sigurantza ca isi va arunca mai des ochii in oglinzi pt asta) soferul sa stie ca il asteapta ani grei de inchisoare daca "din neatentie" il loveste. Fiind in loc libertatea lui, va fi mult mai atent la viatza noastra! E doar unul din subiectele pe care vreau sa le abordez la prima emisiune la care voi fi invitat.
  5. DUKE : - Cei care au postat aici imi sunt prieteni, ne stim din trafic, de la intruniri. Pe tine nu te stiu. De ce postezi intr-o discutie intre prieteni? - Daca mi-am povestit patzania nu e ca sa ma lamentez, ci pt ca altii sa invetze din ea. Toti facem la fel. Noi astia de aici! - Moartea nu stie daca esti incepator sau "talentat". Eu ma bucur ca sunt viu! Tu nu? - Ti-a murit vreun prieten biker? Mie da! Si am postat un RIP. Tu ce-ai fi facut? L-ai fi felicitat ca n-a postat "lamentabil"? Da-ne lista cu prietenii tai inca vii, ca in caz ca vor patzi ceva sa nu postam "emotionari" de ras... si astfel sa te deranjam. - Pentru mine motociclismul este o placere. Pentru tine? Un mod de a arata cat de dur esti? - Cum suporti sa fii coleg de forum cu niste "neam de slugi din s.ula stramba"? Sa iesim noi de pe forum? Asfalt uscat!
  6. Pentru cei care stiu intrarea in parcul Mercedes-Mitsubishi, in spatele Romexpo, strada respectiva se numeste Strada Parcului, are 2 benzi, fara marcaj pe mijloc, fara semafor (primul e la 1 km la Agronomie). Pe strada eram doar eu, masina care venea din spate (ultima data am vazut-o in oglinda la vreo 200 m!) si o masina care venea din fatza, tot la vreo 200 m. Am semnalizat stanga linistit, am incetinit (oricum n-aveam mai mult de 20-30 km/h) si eram pe mijlocul drumului. Ala din spate avea loc 6 metri sa treaca prin dreapta mea.
  7. Va multumesc la toti! Nu ma asteptam atat de repede la atatea reply-uri... ma simt cu adevarat intr-o familie! Acum chiar sunt hotarat sa fac mai mult pentru siguranta motociclistilor in trafic. Poate chiar o emisiune saptamanala. Oricat ar costa. Te intrebi cateodata cam cat costa viatza ta... Daca eram fiul sefului Politiei, maine tata dadea o lege sa fie impuscati soferii care doboara bikeri
  8. Va salut din gips In sfarsit am patzit-o si eu. Azi la 12. Eram cu BMW-ul F 650, semnalizam sa fac stanga sa intru la Mitsubishi spre spatele Romexpo caci eram invitat la Cristi Brancu in emisiune. Un tip cu o furgoneta se gandea la ale lui si m-a luat in plin din spate, desi a franat vreo 10 m. Am cazut rau dar am avut noroc cu echipamentul (cisme enduro, genunchere, geaca, casca, manusi). Am o fractura de glezna care ma va tine in gips o luna. Daca nu aveam cisme tari, mi se rasucea glezna 360 grade. In toate emisiunile in care am fost invitat am vorbit despre necesitatea de a purta echipament de protectie complet pe motor indiferent cat de cald ar fi! Tipul care m-a lovit era mai palid ca mine Tremura tot si o tinea pe a lui : "Nu stiu unde ma gandeam, nu te-am vazut, sunt de vina, ce trebuie sa fac, cu ce sa te ajut" I-am zis : "Singurul lucru cu care poti sa ma ajuti este sa nu mai lovesti alt motociclist". Vreau sa-i multumesc lui Cosmin - Kawasaki ninja verde - care doar ce intrase pe poarta Mitsubishi si a auzit bufnitura, a oprit motorul si a venit sa ma ajute. Nu ne cunosteam. Dar nici nu e nevoie, motociclistii sunt o familie, nu?
×
×
  • Creează nouă...