Sari la conținut

Dadu

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2003

Informații profil

  • Motociclete detinute
    First Bike

Dadu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Sa nu uitam ca toti am fost incepatori odata. Pana la urma conteaza mai mult omul nu racheta, nu? Dorinta Âşi plăcerea lui de a conduce motoarele pe 2 roti (daca nu i-ar fi pasat de motoare foarte bine si-ar fi putut lua o masinuta), increderea lui in fortele proprii, efortul depus de acesta pentru a conduce mai bine, mai sigur in trafic (pentru el si, normal, pentru altii). Si la inceput orice sfaturi, comentarii constructive sunt binevenite. TOTI am fost ajutati la inceput. Iar de calm..stau calm, altfel eram de mult un junior la 2 metri sub pamant... Sa ne-auzim cu bine.
  2. Scuze ca n-am mai scris de mult, am avut la treaba..cat tine! Franele sunt Tokiko. Care-s mai bune, Nissin sau Tokiko?
  3. ..pozele urmează...numai s-o termin de înmatriculat şi să fie un pic de vreme bună să ies la şosea... nu ştiu cât a ţine vremea bună dar la anul, în vară, vă promit nişte poze din ţară... super super (fotografia e o altă pasiune a mea ) Nu o să am grijă mare ci FOARTE MARE, ştiu de pericol...
  4. Eh, până la urmă m-am luat-o... să vedem ce treabă face de-acu încolo...
  5. Saltul e un pic... cam mare dar sunt sigur ca o sa ma obisnuiesc cu o clasa mai mare, de felul meu sunt temperat, nu vor fi probleme. Multumesc pentru grija... Nici eu nu am auzit de modelul asta, nu e o greseala, numele lui e inscris pe ea, se poate vedea la adresa: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1998-50887.html Nu cred ca e stearsa liniuta de la R sa fie P.
  6. Buna. Din moment ce e primul meu topic aici pe forum, va salut pe toti!. Sunt incepator si de aceea o sa va rog sa-mi scuzati lipsa de experienta in domeniu. As avea si eu o intrebare pentru cei mai cu experienta, daca se poate. Vreau sa-mi cumpar o Kawasaky Ninja zx-7p din 98. Ce credeti despre acest model. Personal am cautat pe net ceva specificatii tehnice si nu prea am gasit. Am vazut ca majoritatea modelelor de Nija au in nume litera "r" nu "p". Modelul asta are p. Ce inseamna asta? Ca nu e de cursa (race) sau ce? Merita sa o iau? Multumesc mult.
×
×
  • Creează nouă...