Jump to content

X-tremeRUN

INACTIV
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by X-tremeRUN

 1. chiar nu ai inteles nimic... crezi ca nu accept "evolutia"!? Chiar te-am felicitat pentru "performanta" ta. Ce nu am inteles este modul in care ai scris... mi se parea mult mai corect sa spui: "dupa o zi de munca m-am gandit ca chiar trebuie sa incerc sa pun genunchiul jos.... si dupa ce am citit <<zeci de manuale de pilotaj>> (cum chiar tu ai spus), l-am luat pe bunul meu prieten adi si am plecat pe curbe sa imi incerc norocul...si am reusit". Crede-ma ca era mult mai bine sa spui asa decat sa ne faci pe toti sa credem ca "UPS!!! Uite si genunchiul meu pe jos!". + ca sa nu uitam ca slidere-le tale sunt frecate pe asfaltul de la universitate in timp ce motocicleta dormea linistita pe cric! (poti sa negi faza?). Asa ca dragul meu: nu mai apela la Cosmina sa iti sopteasca ce medicament sa iau si revino la realitate! P.S. Te rog frumos sa nu uiti ca "Biker Boys" si "Torque" sunt inspirate din realitate si in nici un caz nu reflecta realitatea! P.S.S Daca chiar crezi ca motocicleta determina nivelul nu uita ca daca nu era o "mica greseala" a unui amic de-al nostru ... tu ramaneai la un nivel mai mic... sa specific care? ...imi trebuie o pila la administratorul forumului sa il rog sa shtearga "unele mesaje" ca ne vede toata tzara cite prostii putem debita... ...din intentzia de a evita continuarea unei discutzii mult prea puerile inchei aici.
 2. 0745-00.84.07 ...bagam weekendul asta ceva ??? ...eu am shi un sony trv 140 digitala, chiar ma gindeam sa facem shi noi un filmuletz ceva, te pricepi la editari video ??
 3. ...trebuia sa apara shi flipperescu cu comentariile lui acide (frate ia o ranitidina ca ramii fara matze... ) ...adevarul e ca acest om a avut dintotdeauna respectul meu shi nu numai pt faptul ca a fost motociclist cu mult inaintea noastra, chiar daca shi pe o jawa; partea proasta e ca el nu accepta evolutzia altora in timp ce el ishi pastreaza nivelul...
 4. ...dupa citeva zile agitate de lucru am zis sa iau o pauza shi sa ma mai "relaxez" un pic.... cam asta e ceea ce s-a intimplat... ...multzumiri fotografului Ady care a stat pe margine shi a facut poze... din lipsa de combinezon cu slidere... cred ca a facut spume ...multzumiri de asemenea shi "profesorilor" mei de "knee down" Scorei shi Lolescu !!!
 5. ...hai sa ma laud shi io cu o poza... nu ca e nice ???
 6. propun o cheta pt ady, dar mai mult de nishte slidere sa shi le puna pe blugi nu cred ca adunam...
×
×
 • Create New...