Sari la conținut

adyna

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adyna

  1. e clar! m-am convins cine esti....! imi pare rau pt tine,dar nu stii ce vorbesti! traiesti cam degeaba......oricum,am ajuns la concluzia ca nu are niciun rost sa-mi bat capul cu unul ca tine! e clar ca ai avut ceva cu George(observi ca un nume propriu se scrie cu majuscula,da?) ca prea esti pornit asa! dar nu-i nimic...Dumnezeu are grija de noi toti si asta e tot ce conteaza! cu tine chiar nu am ce discuta...esti prea "jos"...iti doresc o viata cat mai lunga si frumoasa...chiar daca nu vei stii sa te bucuri de ea!
  2. bai "expertule",el nu a omorat pe nimeni! intereseza-te inainte sa deschizi gura aia mare,desteptule! acel om este inafara oricarui pericol! George este singurul care a murit! se vede cat de multe stii despre caz! tine-ti dracu gura daca nu stii despre ce vorbesti obsedatule! tu esti praf...si stii de ce? pt ca esti un incult fara suflet!
  3. poate ca nu ai cum sa intelegi cum pot intra sa citesc "aberatiile" voastre,dar crede-ma ca absolut tot ce e legat de el ma intereseaza,si am intrat aici tocmai sa incerc sa va explic cum s-a intamplat,ca nu avea viteza, ca nu era in nici o depasire,etc....si sa-i pastrez memoria curata,si nu manjita de niste oameni rai ca unii dintre voi! nu am nevoie de mila nu am nevoie de altceva decat sa va tineti gura decat sa trancaniti aiurea! un sfat: nu spuneti niciodata NU! aveti mare grija! nu mai vb urat despre el si nu ma mai luati peste picior pt ca oricand ar putea sa apara posturi pt voi,sau pt pers iubite de voi! nu va doresc asa ceva! e cumplit! oricum...eu va doresc tot binele din lume si sa va bucurat cat mai mult de viata...pt k e atat de scurta...((...nici nu aveti idee...
  4. "A MURIT PE MANA LUI"???????? scuza-ma,dar tu chiar nu ai treaba? adu-ti aminte de cate ori ai luat tu sfaturi in considerare la inceput....adu-ti aminte cat de ironic zambeai si tu...adu-ti aminte cat de entuziasmat ai fost si tu...adu-ti aminte doar! gandeste-te ca orice ni s-ar spune si orice am auzi...nu ne vom gandi niciodata ca ni se poate intampla chiar noua!!! si cel mai important lucru: NU-TI MAI DA CU PAREREA DESPRE CE AI FII FACUT TU CU EXPERIENTA TA,CA VEZI DOAMNE CUM AI FII EVITAT TU...CA NU-SI ARE ROSTUL! NU AI FOST IN SITUATIA LUI,NU AI FOST IN CLIPELE ALEA DE COSMAR PE CARE LE-A TRAIT! VB AIUREA MARE PARTE...CAM TOT CE SPUI! ITI SPUN PT ULTIMA OARA(sper sa-ti intre bine in cap): NU A FOST DE VINA CU ABSOLUT NIMIC! CITESTE RAPORTUL POLITIEI,SA VEZI K EL MERGEA REGULAMENTAR SI NU A AVUT NICI O VINA!!!!!!!!! INTELEGE O DATA! ACUM E IN PAMANT...SINGUR IN INTUNERIC,LASA-L SA SE ODIHNEASCA! INCETEAZA CU NAFIRMATIILE TALE DE 2 LEI,DACA AI CONSTIINTA! SINGURA LUI VINA A FOST CA S-A AFLAT ACOLO IN CEASUL ALA RAU.......TOT CA SA AJUTE UN PRIETEN! CA ASA ERA EL,AJUTA PE TOATA LUMEA! TE ROG MULT,INCETEAZA ACUM,FA-O PT DRAGOSTEA DINTRE MINE SI EL,FA-O PT MINE CA SA NU MAI VAD ASA CEVA DESPRE EL...SI SA-MI DORESC SA MA DUC ACOLO SA-L APAR! GANDESTE-TE CA AR FII PUTUT FII IUBITA SAU SOTIA TA IN LOCUL MEU...SI TU IN LOCUL LUI GEORGE...NU ZICE NICIODATA NU! ITI MULTUMESC!
  5. te rog mult explica-mi si mie care a fost greseala lui..........CARE?
  6. poate ai dreptate....poate ca mama lui nu va sta niciodata sa citeasca toate aceste lucruri pe care voi le comentati......dar stau eu,iubita lui,iubita lui george dumitru,pe care viata mi l-a rapit,ceasul rau mi l-a luat!!!!! poate ca Dumnezeu l-a iubit atat de mult incat l-a vrut la El...poate...cine stie... oricum VA SPUN CU MANA PE INIMA CA MA DOARE INGROZITOR CA VB DESPRE EL... SI IL CRITICATI ATAT...CAND MAREA MAJORITATE DINTRE VOI NICI NU L-ATI CUNOSCUT! NU A AVUT NICI CEA MAI MICA VINA....VINA LUI A FOST CA NU A VENIT ATUNCI LA MINE CUM MI-A PROMIS,SI A ALES SA MAI FACA UN ULTIM DRUM,TOT CA SA AJUTE PE CINEVA!!!! A FOST SI ESTE FOARTE IUBIT,CU O MULTIME DE PRIETENI..ERA UN INGER!! VA ROG DIN SUFLETUL MEU INDURERAT.........NU MAI CRITICATI UN INGER!!!!(( E DE AJUNS CA DUREREA E FARA LIMITE....CHIAR TREBUIE SA PUNETI SARE PE RANA? ASTAZI AM REUSIT SA-L SARUT SI SA-L MANGAI DIN NOU...DOAR CA EL NU MA MANGAIA,NU MA SARUTA...NU SE MAI UITA LA MINE...AVEA OCHII INCHISI! SI STITI CEVA? ASA VANAT SI LOVIT CUM ERA...TOT EXTRAORDINAR DE FRUMOS ERA! PT CA V-AM MAI SPUS: ERA UN INGER!(( UITATI-VA SI VOI CE FRUMOSI ERAM!!!(((((( VA ROG DIN SUFLET:GATA,INCETATI!!!! <small>--- Mesaj completat în 31 Aug 2007 03:54 -------------</small><br/>quick_5hifter RIP-urile nu-si au rostul, nu le citeste nimeni apropiat decedatului. Nu mi-o imaginez pe mama sa inlacrimata si indoliata rasfoind paginile internetului... Cine vrea sa-si exprime condoleantele o poate face in gand sau la inmormantare, parerea mea. DE AICI A PORNIT POST-UL MEU....DAR FAC REFERIRE LA TOTI CARE IL CRITICA PE GEORGE.....PT K NU MAI SUPORTAM BALIVERNELE VOASTRE! ASA CA, MAI quick_5hifter, MAI GANDESTE-TE LA CEEA CE AI SPUS...SI MAI ABTINE-TE...AR FII MAI BINE..PT K NOI ,TOCMAI CA SUNTEM INDURERATI,SI L-AM CUNOSCUT,SI L-AM IUBIT(spre deosebire de altii), tocmai de aceea ne intereseaza tot ceea ce se spune despre el...si il aparam...pt k singur n-o mai poate face...intelegi? incearca macar...
×
×
  • Creează nouă...