Sari la conținut

dvd

EX+
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dvd

  1. ASPROVALTA (CAUTA CI WWW.VIAMICHELIN.COM)...SUPERTARE SI SUPERIEFTIN!
  2. AM FOST ACUM U LUNA...PT MOTOCICLETE E TAXA (VIGNETA) DE 4 EURO=10 ZILE IAR LA TUNELURI CEL MAI SCUMP A FOST 8,5 EURO( LUNGIME CEL MAI MARE 14,2 KM)SI SA NU CUMVA SA ITI TREACA PRIN CAP SA DEPASESTI LIMITA LEGALA CA AIA (POLIZEI) NU DISCUT...ITI TAIE AMENDA PE LOC.(EU AM LUAT UNA PT SPEED LIMIT ADICA NU AM RESPECTAT LIMITA DE 30 KM/H) BAFTA!
  3. Understand boss! Saptamana viitoare am mai multe libere si asta o sa fac!! Daca nu?!? te sun cu incredere PS motorul meu nu a iesit inca de la hibernare! Si inca ceva: E grav?
  4. Imi palpaie becurile la relanti si cu motorul turat. Releul incarca bine si la relanti si in sarcina maxima (verificat 13.8-14,2 V). Am auzit fel de fel de pareri. Imi poate da cineva un sfat (ce sa schimb sau sa verific daca e cazul) sau sa imi recomandati un electrician bun! Thanks a lot!
  5. Salutari! Incercam o plecare pe doo roti la Serres pe 21.03.2008 la curselele care se vor desfasura acolo in perioada 21-23.03.2008? Sunt interesati pe aici? Momentan suntem 3 sigur!
×
×
  • Creează nouă...