Sari la conținut

dvd

EX+
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dvd

  1. Salutare!!

    DIn data de 20 august vreau sa merg undeva in regiunea Katerini , Chalkidiki , cu motoru . Voi care ati mai fost imi puteti recomanda exact un loc ...ma intereseaza cazare ieftina la casa NU CU CORTUL , undeva pe malul marii .. evettual daca stiti exact ce si cum , m-ati ajuta f mult .

    Multumesc anticipat !

    ASPROVALTA (CAUTA CI WWW.VIAMICHELIN.COM)...SUPERTARE SI SUPERIEFTIN!

  2. Salutare! Eu si prietenul am vrea sa plecam prin 4-5 august din Tm spre Ausria. Daca puteti sa ne ajutati cu orice informatii legate de vignete; am inteles ca se percep taxe pe drumurile panoramice si la pasaje si tuneluri. Nu vrem sa mergem pe autostrazi, iar pe net nu am gasit modul de taxare al celorlalte drumuri- in general ma refer la preturi.

    Pentru oricine e interesat: cam 7-8 zile am vrea sa stam, pe cat se poate la camping cu cortul- cat mai low cost posibil! avem un Pegaso. Suntem deschisi la orice sugestii, in caz ca se hotaraste cineva sa join! :crack:

    AM FOST ACUM U LUNA...PT MOTOCICLETE E TAXA (VIGNETA) DE 4 EURO=10 ZILE IAR LA TUNELURI CEL MAI SCUMP A FOST 8,5 EURO( LUNGIME CEL MAI MARE 14,2 KM)SI SA NU CUMVA SA ITI TREACA PRIN CAP SA DEPASESTI LIMITA LEGALA CA AIA (POLIZEI) NU DISCUT...ITI TAIE AMENDA PE LOC.(EU AM LUAT UNA PT SPEED LIMIT ADICA NU AM RESPECTAT LIMITA DE 30 KM/H)

    BAFTA!

  3. sal

    sunt electrician da nu inteleg ceva din ce ai spus tu;

    iti incarca bine<fara fluctuatii da iti palpie becurile<care becury? toate sau doar bordu sau faru?>ori ai probleme la incarcare si atunci ai aceste fluctuatii si la bornele bat, ori ai probleme la anumite mufe<ex bord daca asta face pe neb>

    oricum fa rost de un spray de contacty si curataty toate mufele pe care le poti desface

     

    <small>--- Mesaj completat în 22 Feb 2008 21:28 -------------</small><br/>0723641606 daca tot nu mere

    Understand boss!

    Saptamana viitoare am mai multe libere si asta o sa fac!!

    Daca nu?!? te sun cu incredere

    PS motorul meu nu a iesit inca de la hibernare!

    Si inca ceva: E grav?

×
×
  • Creează nouă...