Sari la conținut

laurmoto

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    1997

laurmoto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ghertzoiule, daca vrei ne intalnim hai pe Libertatii ca sa nu te obosesti prea mult!
  2. Razbunatoru,Rocket 1982,Ghiocel pe doua oi, Ghertzi sau cum vrei s-o iei, ti-am pregatit acel 1kg de "c..." si iti doresc pofta buna. Pacaliciule, tot nu ai inteles ca nu facem diferenta intre motociclete, ci doar intre motociclisti si ... Fatalai binenteles !
  3. Desteptule, Laurmoto nu este si nici nu poate fi patron de forum, deoarece acel forum este gratuit.
  4. Da asa este,conducator de Miscare...a pulii,cand in cerul gurii, cand intre buze. Iar ca motociclist nici vorba, ramane doar un Ghertzoi plin de puroi!!!
  5. Frate Carabulea dar"acolo" nu mai este nimeni puternic, au ramas doar Bubosi care nu merita deranj.
  6. Mare noroc ca eram cu spatele si nu m-a nimerit jetul din bubuiul ala mare care statea sa plezneasca! Probabil de aia ai plecat de la OCS...ca-i infectai! In alta ordine de idei....ne zici si nou cum iti merge cu agatzatul pe site-ul de matrimoniale!
  7. Jetto...de la ce?! De la eruptia acneelor?
  8. Ma-i Maimutoiule ti-a fost frica sa te pozezi cu fata, sa nu te recunoastem cumva? Iar de tricouri ieftine stii foarte bine ca se gasesc doar la clubul Rebelimeai ... sau esti prost si nu mai stii de unde ai plecat!
  9. Stimabile! Daca nu ai inteles inca, cele 2 forumuri sunt facute pentru ca lumea sa se exprime liber, nu cenzurat ca pe forumul vostru si nu pentru a le folosi datele personale in alte scopuri! Semneaza: Administratorul forumulul WILDMOTORS.
  10. Exact! Citez din regulamnetul vostru: Cap. 2. FII RESPECTUOS. "Daca cineva nu este de acord cu tine, respecta-i dreptul la propria opinie" - asta se aplica si in cazul celui care a blocat accesul pe forum? Din cate stiu, cineva a limitat accesul pe forum din cauza ca nu putut sa respecte opiniile altora. (stim cu totii despre cine e vorba). Mai citez (din acelasi capitol) : "Conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra" - in realitate, conducerea forumului nu numai ca "a pus la suflet" anumite aspecte, dar a si decis cenzurarea liberei exprimari. E cazul sa mai exemplific sau ati sesizat deja contradictiile? Cel mai tare insa mi se pare : "10. SCRIETI IN LIMBA ROMANA. Deci se aplica regula generala pentru toti utilizatorii forumului, fara exceptii! Utilizati limba romana si faceti tot efortul pentru a scrie corect si citet." - Adica asta nu e ingradire?
  11. Chiar nu intelegi ca nu te-a copiat nimeni? Da tu un exemplu, macar unul prin care sa ne demonstrezi ca am copiat ceva!
  12. no name, (oricine ai fi), pana la urma ce va deranjeza? Daca nu ma insel, noi ceilalti v-am scos pe voi din anonimat, ceea ce inseamna, ca ati avut noroc cu noi! Sa iti raspund la intrebarea: "dap, multa foarte multa neoriginalitate...mai mult nu puteati?" - putem si mai mult de atat, pt ca noi avem cu ce! Apropo de conditii....vrei sa postez "regulamnetul" "clubului" vostru, ca se te lamuresti, sau iti mentii declaratia :"in locul nostru fara nici o conditie"
  13. As dori sa imi dai cateva lamuriri despre topicul asta, cum ar fi: - de unde si pana unde numele unui forum si anume danube-rebels.myforum.ro este acelasi lucru cu numele unui domeniu de internet www.danube-rebels.ro ? - ce drepturi de autor poti sa invoci in acest caz, in masura in care voi aveti un nume de forum gratuit si noi ceilalti avem un domeniu de internet cumparat? - ce am copiat? Un ORIGINAL (adica forum in care nu poate posta nimeni nimik, decat daca iti convine tie ce se scrie sau daca iti place persoana respectiva)? - ne poti dovedi ca ai inregistrat ceva la OSIM ca sa ai intaietate? - referitor la rahatul in care putem intra, o sa cautam sa ne ferim sa nu dam peste tine sa nu ne murdarim! Bafta P.S. Pentru orice alte lamuriri gen legislatie, conflicte etc, specialistii nostri iti stau la dispozitie.
  14. laurmoto

    Apel Umanitar

    Buna! Intelegem nemultumirile unora in ceea ce privesc medicii si spitalele din Romania. In acelasi timp, vreau sa va precizez ca pentru Ionut (si discut numai cazul lui Ionut), medicii de la Floreasca au facut tot ce le sta in putinta ca il ajute. Va reamintesc ca la Tulcea, cand a fost adus Ionut imediat dupa accident, medicii au hotarat sa ii amputeze piciorul. Doar insistentele si interventiile noastre au facut posibila deplasarea lui Ionut la Floreasca. Tin sa va precizez ca la Floreasca, medicii il asteptau pe Ionut sa vina de la Tulcea si cand a sosit, a fost dus direct in sala de operatii. De asemenea tin sa va reamintesc ca au incercat timp de 4 zile sa faca tot ce s-a putut face sa nu recurga la amputare, dar din pacate pentru Ionut nu s-a mai putut face altceva. S-a ales intre a ii salva viata sau a il lasa sa piarda sange si sa ii fie cuprins corpul de infectie. Decizia de amputare nu a fost luata asa, ca sa nu dea de greu medicii, ci a fost luata in urma unor analize amanuntite si impreuna cu alti medici specializati pe ortopedie, hematologie, chirurgi vasculari, chirurgi plastici etc. Din punctul nostru de vedere, Spitalul Floreasca a fost sansa lui Ionut si nu avem decat cuvinte de bine despre personalul medical care l-a asistat si care s-a ocupat de Ionut. Nu vrem sa intram in polemici cu alte persoane nemultumite de serviciile medicale de la spitalul x sau y ci vrem sa stiti ca nu avem ce sa le reprosam medicilor si asistentelor de la Floreasca implicati in salvarea lui Ionut. Multumim inca o data tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta in cazul Ionut Stanescu.
  15. laurmoto

    Apel Umanitar

    Eu sunt deja satul de tampeniile lui Puya etc. Propun sa il lasam sa se abereze de unul singur. Vorba aceea: Cine vorbeste de unul singur....are probleme doar la cap!
×
×
  • Creează nouă...